perjantaina, elokuuta 16, 2019

Valevasemmiston luonti - vihreä harhautus vasemmistoliitto ja vihreät



Onko Suomessa oppositiota kauppasodan ja lamakaaoksen kapitalisteja vastaan?

Ensinnäkin, valevasemmisto ja valevihreät juhlivat/tukevat "hiljaa" USA CIA NATO -hyökkäyssotia.

Osaatko päätellä jo tästä jotakin poliittista analyysiä? Iran ja Syyria ym imperialistisen kapitalismin terrorin kohteena - länsimaisia arvoja.
Onko Oppositiota Eliitin shokkikeinoja vastaan -- palauttamaan pohjoismainen rationaalinen malli ja resurssien jakoa progressiiviseen verotukseen, hyvinvoinnin yhteiskuntaan omilla rajoilla ja omalla valuutaalla? Ei ole hyvinvointia ilman valtiomallia joka jakaa resursseja ja puolustautuu kaappaajia vastaan. 
- Alla oleva linkki vanhaan artikkeliin herätti taas kirjoittamaan tästä naurettavasta valeoppositioiden Suomesta ja ihmisten kyvyttömyydestä nähdä poliittisia prioriteetteja puolueiden toiminnassa ja harhautuksissa.
 
CIA:n VALEVASEMMISTO ylpeänä viher-feminismi-harhautuksista pois työväen tasa-arvon taistelusta: salaisen organisaation nopeasti luoma ohjattu valeoppositio, "vasemmistoliitto", CIA SDP versio II, jolla on pankkiirien, kenraalien ja rahaeliitin vallan suojelu ainoana primääripäämääräna

- eli puolue ei aja mitään primääriä muutosta eli systeemin ja hierarkian muutosta, suojelee eliitin verottomuutta sekundaarisella kivapuheella, ajaa äärioikeistolaista feodalistista talouspolitiikkaa EU:n suuryritysten diktatuurin ihailemisena, täydellisen tyhmyyden lisäämistä historiasta harhauttamalla puhe mitättömiin sivuseikkoihin ja oikeisto-elitismifeminismiin, juhlien tietämättömyyttä länsimaiden massiivisista, laittomista kauppasodista kansainvälisiä sopimuksia raiskaten

ja siis CIA-sodista sosialistisia tasa-arvon valtioita vastaan ja ajaa tietysti avoimesti armeijan salaista liittämistä CIA NATO:on amerikkalaisten ja mossadin ohjaamana vedoten naurettavassa maailmankuvassa hollywood-elokuvien ja omien sukulaistensa venäjävihaan "länsimaisuutena", käytännössä vedoten pääoperaattorien omien sukujensa toimintaan fasisteina sodissa ja kutsuu tätä kaikkea oikeistolaista kevytvasemmistoksi, vihervasemmistolaisuudeksi kapitalismin terrorin ja propagandan puolesta väittäen hysteerisen lapsellisesti harhautuksiin tukeutuen ettei muka ole muita vaihtoehtoja kuin eliitin sanelu ja rikkaiden vallan suojelu.

70-l työläiset OHITTIVAT SDP:n ja SAK:n johdon ja lakkotoiminta oli vastaus eliitin sikailevaan luokkasotaan, resurssien varastamisen lopettamisessa kohti veroprogressiota, elintason nostamista. 1989 lama oli oikeiston suunnittelema, pörssi esitettiin ainoaksi pelastettavaksi ja valtion suunta käännettiin taas eliitin keinottelun välineeksi.


  • Valevasemmiston harhautetut kannattajat eivät todellakaan ymmärrä että lama oli ideologisesti suunniteltu vallankaappaus ja shokkioperaatio jotta laman aiheuttajat voisivat vaatia ja pelotella Suomen EU:hun ja tuhoamaan oman demokraattisen markkansa pois CIA EU:n pankkiirien terrorin alaisuuteen. 

Nyt kapitalistinen valevihreys esittää vain veroja köyhille - kun Suomi ei voi vaikuttaa lainkaan, ei mitenkään mihinkään maailman pelastamisessa ja eliitti sikailee verottomana Suomessa.

Elitnason tuhoamista 50% kansalaisista esitetään uskonnollisena uhrina Suomen politiikassa suurella hysterialla - jotta kansa ei haluaisi palata perusasioihin, eli eliitin luokkataistelun pysäyttämiseksi, paalaamista pohjoismaiseen hyvinvoinnin malliin veroprogressiolla ja itsenäisyydellä.

Ihmisten pahoinvointi on aidon vasemmiston ydin ja moraali ihmisarvon palautuksessa.

Nyt eliitti esittää elitason romuttamista uskonnollien ashowna, uhrataan hyvinvointi ja luodaan fiktio maailman parantamisesta kunhan eliitti pidetään verottomana sikailijana ja "vapaana".

Valevasemmisto on eliitin rikastumisen tärkein tae,  prioriteettia eli hyvinvointia ei polittisesti palauteta niin kauan kuin ihmiset äänestävät eliitin sirkusapinoita vasemmistoliitossa, demareissa ja vihreissä. Ne ovat oikeistolaisen terrorin rattaita. Teollisuuden saastuttamiseen ei puututa, korkean teollisuuden palauttamista Suomeen puhtaana korkealla teknologialla ei puhuta ja se olisi mahdollist vain valtionyhtiöinä.

  • Nyt kaikki EU:n poliittiset valheet ovat keskittyneet Aasian saastuttavan teollisuuen lisäämiseen teollisuuden ulkoistamisella koska EU on vain pörssi-ideologian väline jotta KAPITALISTIT voivat rikastua Aasian saastuttavalla teollisuudella ja Euroopan taloudellisella tappamisella: rahat ja keinottelu Aasia keskuksena eurooppalaiset huijattuna ja rahattomina, rahat pumpattu Aasian saastuttavan teolliuuden rakentamiseen ja laajentamiseen. 
  • Suomellakin on öljykenttä itämerellä, Venäjä on lisännyt öljynpumppausta kaskinkertaiseksi viime vuonna! Suomea on kielletty rikastumasta öljyllä ja omilla  kaivoksilla koska kapitalistinen operaatio haluaa nyt shokkitaloutta Suomeen jotta suuryhtiöt saavat kaapata kaikki kaivokset, pellot, metsät, phjavedet Suomessa! Öljyn käyttäminen ei saastuta korkean teknologian avulla hiukkasfilttereillä ym  eikä tuhoa ilmastoa, Co2 on suuri valhe eikä Aasiaa suinkaan rajoitate co2-käytössä koska Co2 on vain kauppasodan väline pitämään Eurooppa kuppauksen kohteena vedoteen "omaantuntoon. Co2 ei vaikuta ilmastonmuutekseen lainkaan, olemmevaltavan kapitalistisen propagandan kohteena jotta verorahat kaapataan suuryrityksille.
     
  • Saastuttamista ei lopeteta pörssi-ideologiassa vaan suojataan valheellisella Co2-propagandalla. Kts Facebookissa ilmastofoorumi-sivua ja linkkejä todellisest atieteestä. 


Vihreän liikkeen perustivat Saksassa entinen natsi ja entinen naton kenraali yhdessä - ja operaatio tuotiin Suomeen valiten vasemmistoa vihaavia viheroikeiston showteatterin esittjiksi tuhokapitalismia suojellen. Vasemmistoliitto oli sitten seuraava teatteripuolue samasta CIA-koneistosta tukemaan kauppasotia ja mm irakin sotaa. 

 Pankkien pelastamista kohti EU:n pyhänä ristiretkenä kansanvaltaa vastaan kauppasodilla ja sotia sytyttäen CIA NATOn imperialismissa! 

Kaikki EU-puolueet, myös oikeistolaiset Hallahahon perussuomalaiset, ovat vain kapitalistien armeijaa suomalaisten arvoja vastaan kapitalistien valtaa ja propagandaa lisäten joka viikko. 

   
  • kts tästä linkistä vanha artikkeli, mainio pohdinta joka ei siis ymmärrä kaiken suunnitelmallisuutta CIA-geopolitiikassa. CIA on saanut toimia 70-v Suomessa poliittisen sabotaasin ytimena Kekkosen venäjävihanteatterin suojaamana (kyllä, hysteriaa pumpannut YYA-sopimuksella uhkailu ei ollut Neuvostoliittoystävyyttä van psykologista terroria Kekkosen diktatuurin  ja salaisen kauppasodan vaatimisena), valevasemmistoksi SDP:tä CIA lahjoi massiivisesti  ruotsalaistenhistorioitsijioiden todistamana, CIA:lle uskollisia moraalittomia nukkeja poliitikoiksi valiten ja nostaen puolueissa "länsimaiset arvot" CIA-imperialismin valheiden suojamaana.

    Ja pohjoismainen malli tuhottiin vanhuksia tappavaksi, nuoret laajaan psykologiseen depressioon ajaen: kts
       

Vasemmistoliiton punavihreä päänsärky
























Valtiotieteen tohtori Mikko Majander aloittaa uuden tutkimuksensa lainaamalla Väinö TannerinMessuhallissa 30.11. 1952 pitämää puhetta eräänlaisena mottona:

  ”Puolueemme puhtaassa vaatteessa pieninkin tahra näkyy räikeän suurena ja sen vuoksi luottamushenkilöiden moraalin on oltava kaiken epäilyksen yläpuolella.”

Majanderin kirjaa ei tarvitse lukea kovinkaan pitkään kun ymmärtää millaisen vitsin Tanner tuli murjaisseeksi.

Tannerin puheessaan kuvaaman pyhäkoululaisen kaltaiset henkilöt eivät olisi pystyneet sosialidemokraattien toiminnan rahoitusta hoitamaan sotien jälkeisessä Suomessa.






Kari Arvola 

" Kuukausien seurannan perusteella olen tullut siihen johtopäätökseen, että suomalaiset poliitikot, kuten myöskään ennen sivistyneistöksi kutsuttu elitistinen kansanosa, eivät kykene aitoon, rehelliseen ja julkiseen keskusteluun ja pohdintaan Euroopan Unionista, Euroopan rahaliitosta ja Suomen geopoliittisesta asemasta ja roolista nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Tilanne on vaarallinen. Se on jo romuttanut demokraattisen yhteiskunnan perustavia arvoja ja toimintoja. Ulko-ja turvallisuuspoliittisesti maa on päästetty tilanteeseen, jossa itsenäisyytemme on myös fyysisesti uhattuna. 
En toden totta voi ymmärtää, että maahan on syntynyt vain muutaman vuoden aikana satalukuinen joukko korkeissa asemissa ja merkittävissä rooleissa olevia vaikuttajia, joiden eettis-moraalinen selkäranka on murtunut ja lyhyen tähtäimen henkilökohtainen vallan ja maineen tavoittelu ovat tuhonneet kansakunnan etua etsivän aloitteellisuuden ja energian. Voi aikoja, voi suomalaisia."





George Soroksen "Open Society"  
ja amerikkalainen Washington D.C:tä kotipaikkanaan pitävä ajatuspaja ”Migration Policy Institute” ovat julkaisseet yhdessä raportin nimellä ”Sitoutumisen saavuttaminen: Kuinka yksityinen sponsorointi voi vahvistaa pakolaisten tuloa Euroopan unioniin?
Useita kuukausia kestäneen Euroopan suuren maahanmuuttokriisin aikana eräillä kansalaisjärjestöillä on ollut huomattavaa vaikutusvaltaa EU:n päätöselimissä. Näiden järjestöjen taustalla lymyää amerikkalainen filantrooppi ja keinottelija George Soros. 
Ranskalainen Atlantico haastattelee Bernard Carayonia. Carayon on toiminut useita kertoja UMP-puolueen kansanedustajana Ranskan parlamentissa.





Matti Kuusela 

- Olin aika järkyttynyt kun pari viikkoa sitten tajusin, miten syvästi meille suomalaisille on iskostettu köyhinä pysymisen velvoite. Se tulee jo Runebergiltä vahvana, ja häntä tosiaankin on mainittu kansallisrunoilijaksi. Miten se olikaan, jotain tähän suuntaan, että huonosti käy jos kultaa kaivannet. Ja tosiaankin, Vänrikki Stoolin tarinoissa kai ainoa suomenkielinen suomalainen, joka saa jonkinlaisen pääosan, on Sven Tuuva, tyhmä mutta vahva. On meidät vahvasti indoktrinoitu, vaikka minultakin meni näemmä useita useita vuosikymmeniä sen tajuamiseen. Mitähän jos vaihdetaan suomenkielisen kansallisrunoilijan viitta Eino Leinolle, jolle se asialllisesti kuuluu. "























     Vasemmiston petos - kivapuhe         -- Max Keiser show --











.





Ei kommentteja: