perjantaina, joulukuuta 07, 2018

Pakkorokotus ja rokotevammat - myrkyt rokotteissa, rokottaminen bisneksenä


Huomatkaa että media puhui omituisesti "epätäydellisesti rokotetuista". Tajuatteko mitä tämä tarkoittaa? Se on propagandakieltä eli rokotettuja on nytkin sairastunut eli tätä salataan hysterian savusumulla. Rokotteet eivät toimi lähellekään sillä tavalla kun mainostetaan ja suurin valhe on rokotusvammojen ja rokotemyrkkyjen salailu esim älykkyysosamäärän romahtamisena ja tätä ei tutkita lainkaan, pelkästään sensuroidaan ja kielletään kapitalismin logiikalla - salaisen eli epätieteellisen "rokote"-bisneksen turvaamiseksi.


Nykyiset rokotteet sisältävät huikeasti enemmän myrkkyjä tulehduksen aiheuttamiseksi jotta rokotteen virukset pakotetaan soluihin ja immuunijärjestelmä väkivlataisesti käynnistetään.

Miksi niin kiihkeät kapitalistien massamedian toimittajat eivät kerro lainkaan myrkyistä rokotteissa ja kuinka suomessa rokoteyhtiöt eivät joudu maksamaan korvauksia uhreille mutta USA:ssa joutuvat!

Kummallista on myös se, että ilmoitetut rokotehaitat ovat salaista tietoa. Fimea pitää tiedot itsellään, muualla maailmassa vastaavat tiedot ovat julkisia.

Rokotteiden vammoista ei puhuta koska lääkeyhtiöt määräävät Suomessa totaalisesti oman törkeän bisneksensä. Eduskunta on siunannut tuhokapitalismin Suomessa vasotin perustuslakia. Vammojen määrä Suomessa on kammottava - siksi "valtio" ja virkamiehet halauvat salata aivan jokaisen aivovamman jonka salaisesti tuotekehitelty eli epätieteellinen rokote aiheuttaa. Kognitiivisen tason laskeminen aivvammana muuttaa persoonallisuutta ja älykkyyttä.

Tiedo on vain avoimena toimintana tiedettä - rokotteet testataan salassa ja valmistajat saavat itse manipuloida "tuloksia" eli raportteja aivan kuten haluavat. Verrokkiryhmänä ei ole rokottamattomia ihmisiä. USA:ssa on valtavasti todisteita kuinka rokottamattomat uskonnolliset amissi-ryhmät ovat terveempiä ja ilman aivovammoja.

Ja ilman joukkokuolemia viruksista.

Terveyslaki on poistettu Suomessa eli valtio ei vastaa enää tärkeistä rokotteista eikä valmista niitä itse avoimin testein eli tiede on poistettu rokotteista.

Tilastot osoittavat selvästi että puhtaus, viemäröinti, ravinto, sotastressin poistuminen ovat kulkutautien lopettajia. Eivät rokotteet.

Nyt Suomeen tuodaan vapaasti kuleksimaan kulkutautialueilta hyvin sairaita tauteja levittäviä ihmisiä ja suomalaisia syyllistetään vaikka viranomaiset ja poliitikot rikkovat perustuslain vaatimaa rajavalvontaa ja estoa sairaille!

Itse tunnen ihmisiä ja kuullut kuinka ihmiset ovat saaneet kognitiivisesti näkyviä vammoja rokotteista, aivovammoja.

Lääkärit kieltäytyvät tutkimasta ja ilmoittamasta eteenpäin - STAKES:in ja THL:n käskeminä.

Tietysti THL:n poliittisesta käskystä jotta rokotusbisnes ei häiriinny.

THL on ottanut runsaasti korruptio-rahaa rokotefirmoilta, kemianteollisuudelta.
  • Onko sinulle rakas massamedia kertonut että suurimmat polioepidemiat johtuivat huikean myrkyllisistä hyönteismyrkyistä ja myrkyllisestä polirokotteesta? Ja että suomalaiset myrkytettiin poliolla poliorokotteen kautta jopa vielä 1985 ja satojen tuhansien suomalaisten ihmisten sairauksista on valehdeltu suomalaisille harkitusti - vaikka syynä on ollut poliorokote? 
Terveydenhuolto on huijannut suomalaisia peittääkseen kemianteollisuuden epätieteellien bisneksen aiheuttamat valtavat vauriot suomalaislle.

On aika tulla aikuisiksi ja nähdä viranomaisten pimeä korruptio kapitalismin sokeassa ajamisessa suuryhtiöiden rahastamisen ja terrorin alle.
  • Useimmat nykyiset eurooppalasiet lääkeyhtiöt olivat auttamassa natseja tappamaan ihmisiä ja kiduttamaan ihmisiä epeettisissä tutkimuksissa. 

Kemianyhtiöt eli ns "lääkeyhtiöt" rakastavat sairaita ihmisiä jotka ostavat lisää kalliita "lääkkeitä".



   Lue valetieteen ilmiöistä:

[Major measles epidemic in the region of Quebec despite a 99% vaccine coverage]. - PubMed - NCBI
NCBI.NLM.NIH.GOV
[Major measles epidemic in the region of Quebec despite a 99% vaccine…





      II

Elina Hytönen: "Rokotteita alettiin antaa laajamittaisesti siinä vaiheessa 1940-50-luvuilla, kun tartuntataudit olivat jo luonnollisesti katoamassa ja kuolleisuus niihin lähellä nollaa.  
Rokottamalla on joskus onnistuttu pitämään lasten tartuntataudit kartalla. Nyt on epidemioita siksi että rokotteet levittävät virusta, rokotettavien immuunipuolustus on heikentynyt ja itse rokotteiden teho on heikentynyt. Mm. siksi että virukset ovat muuntuneet. Luonnollisia viruksiahan on hyvin vähän enää liikkeellä teollisissa maissa.  
WHO on itse todennut, että poliorokotukset ovat osaltaan syypäitä siihen, että poliota ei saada loppumaan. Tulirokko on kadonnut aivan rokottamattakin. Mutta rokotetut sairastavat nyt uusia kroonisia sairauksia joita ennen oli harvoin tai ei ollenkaan. USA:ssa arvioidaan, että siellä joka toinen lapsi jo on kroonisesti sairas (54 %) ja yksi 36:sta on autisti. "


 III

Somppi totesi ohjelmassa, että Oliverin sairaus näyttää saaneen alkunsa rokotteesta. Tuloksena oli se, että hänestä tehtiin kantelu terveydenhuollon ammattilaisia valvovaa Valviraan. Professorit puolestaan kommentoivat verkossa Sompin lausuntoa vastuuttomaksi.
”Suomessa pidetään rokotteiden turvallisuutta itsestäänselvyytenä. Näin toki onkin, että haittoja voi olla aika vähän siihen määrään nähden, paljonko rokotteita laitetaan”, Somppi kertoo.
Hänen mukaansa rokotteiden haittavaikutuksia ei tuoda Suomessa esiin. Somppi viittaa pikkulapsille annettavan Infanrix-rokotteen kansainväliseen tutkimukseen, jossa Ruotsista raportoitiin 14 haittavaikutusta, mutta Suomesta ei yhtään.


 IV
"Ensiksi tämä sama uutinen kiertää meillä ja maailmalla säännöllisin väliajoin. Olen lukenut täysin saman artikkelin Romaniasta, Italiasta, Australiasta, Jenkeistä monta kertaa ja ties mistä intiasta. Olen kymmenissä rokoteryhmissä eri puolilta maailmaa ja minun kaverilistalla on yli sata rokotevaurioisen lapsen perheenjäsentä. Heiltä kaikilta tulee säännöllisin väliajoin tämä sama uutinen, se on erittäin mielenkiintoista. 
Toiseksi THL itse ilmoittaa sivuillaan, että meillä on joka vuosi pieniä paikallisia tuhkarokkoepidemioita, ne eivät jostain syystä nouse otsikoihin, ehkä siksi, että sairastuneet ovat olleet rokotettuja. Hinkuyskää on myös THL:n mukaan Suomessa jatkuvasti, siihenkin on mukavasti sekoitettu mykoplasma, ei tarvita näytteitä, yski pois vaan. Lisäksi meillä on enterorokkoa, parvorokkoa ja vauvarokkoa, kuka ottaa näytteet niistä, ei kukaan, ettei vaan paljastuisi rokoteperäiseksi tuhkarokoksi. THL:n mukaan rotavirus on mukavasti Suomesta lähes kadonnut rokotusten ansiosta, tosin noro on kasvanut vastaavasti, samoin lähes kuolettavat suolentukkeumat vauvoilla, mutta ei niistä sen enempää. Vesirokko onkin sitten mielenkiintoinen seurattava, vauvaryhmät ovat nyt jo täynnä ihmetteleviä äitejä, kun vesirokko tuli heti rokotuksen jälkeen, mutta ah, niin lievänä. Ensi vuonna vesirokko on varmasti Suomesta kadonnut, mutta samannäköinen pienten lasten vyöruusu on ilmestynyt kuin tyhjästä. Onneksi lievänä. Summa summarum, tuhkarokko tulee takaisin, vaikka lähes 100% suomalaislapsista on rokotettu kahteen kertaan ja suojan pitäisi olla hyvinkin voimassa. Mikä mättää ja mikä ei toimi? Kenties rokote? Olisiko luonnollisesti sairastetun rokon tuoma elinikäinen suoja ollut sittenkin parempi, se kun suojasi myös vastasyntyneitä? Heikentyneen immuniteetin omaavia on aina suojannut parhaiten eristys, siksi juuri rokotettuja kehotetaan välttämään teho-osastoja. 
Muistutan vielä, että kukaan ei ollut menossa sikapiikille, ennen kuin saatiin otsikot kuolleesta perusterveestä lapsesta. 
Myöhemmin selvisi, että lapsen keuhkokuume jätettiin hoitamatta ja lapsi lähetettiin kotiin sairastamaan tuhoisin seurauksin. Syyksi laitettiin sikainfluenssa, vaikka kyseessä oli selkeä hoitovirhe, hoitamaton keuhkokuume. Nytkin varoitetaan hengenvaarasta ja jos ja kun tulee kuolonuhri, niin kuoliko uhri perussairauteen, lääkitykseen, hoitovirheeseen, rokotteeseen vaiko itse tautiin, sitä emme saa koskaan tietää. Itse rokotekuolemissa on se mielenkiintoinen seikka, että jos sulla on joku perussairaus, kuten vaikkapa sepelvaltimotauti ja kuolet heti rokotuksen jälkeen, niin kuolinsyynä on aina sepelvaltimotauti, ei koskaan rokote. Yleensä vielä perussairauden omaavat rokotetaan riskiryhmään kuuluvina, joten rokotteiden osuutta kuolemaan ei saada koskaan selville, sitä ei edes tutkita, koska perussairaus. Mutta jos rokottamaton kuolee johonkin rokotettavaan tautiin, esim. influenssaan, johon Suomessakin kuolee noin 1500 ihmistä vuodessa, niin hups, heidän perussairauksiaan ei huomioida lainkaan. Tyypillä voi olla vaikka syöpä ja keuhkokuume yhtä aikaa ja sitten saa vielä influenssan ja kuolee, niin syy oli influenssan, koska häntä ei oltu rokotettu, vaikka kuolinsyy olikin mahdollisesti syöpä tai keuhkokuume.” Näin se temppu tehdään ja nämä tiedot ovat tiedetoimittaja Jani Kaaron blogista."  -- Peter R



  V









Suomen kokonaisvaltaisen terveydenhuollon keskusliitto KTKL ry 

Lukijalta: "Hei! oli juttua sokeripalarokotuksista. Olen syntynyt - 67 ja muistan saaneeni sokeripalarokotteen. Niitä jaettiin kai kaikille ja niin minäkin kävelin koulumatkalla jakopisteeseen kiltisti hakemaan sokeripalan. Samoihin aikoihin alkoi aamujäykkyys ja aloin ihmetellä, kun juostessani tuli omituinen kouristava tunne enemmän vasemmalle puolelle. Kerroin tuosta pelottavasta kouristuksesta äidilleni. Ei hän sitä mitenkään noteerannut. Samoihin aikoihin alkoi esim. imuroidessani uupuminen jota itsekseni hämmästelin. Vuonna 1995 tuli sitten täysi toppi. Kiputila joka paikkaan, totaalinen uupuminen, pystyin kävelemään puoli korttelinmittaa kerrallaan. -96 sain fibromyalgia-diagnoosin. Olen ollut täysin työkyvytön siitä lähtien. Joskus yritin lääkärin kanssa ottaa puheeksi sokeripalan, se asia ohitettiin. Vieläkään en ole päässyt eläkkeelle ja roikun työttömyyskortistossa. Noin kahden vuoden välein tehdään työkykykartoitus jossa tutkitaan "perinpohjaisesti". Taas jälleen kerran sain hylyn sairauspäiväraha-hakemukseen ja lääkäri oli kirjoittanut sen keskivaikeaan masennukseen. Niin ja minulla siis ihan hirvee uupumistila päällä vähän niin kuin koko ajan. ihan pienestäkin rasituksesta uuvahdan täysin ja toipuminen voi viedä päiviä. Oppimiskykyni on myös heikentynyt ja muisti kärsinyt kovasti." JA NÄITÄ NEUROLOGISIA ROKOTEVAURIOITUNEITA ON SUOMESSA TODELLA PALJON. 







































Hallitse
USA:ssa on sentään jonkin verran rehellistä tilastointia




Järki voittaa - lääketeollisuuden bisnesterrori lopetetaan Italiassa
   Kun taas  THL ottaa lahjusrahoja myrkkyrokotteiden jakajilta.


HS.FI
Päätös herätti huolta siitä, että uudet kansallisen terveyden asiantuntijat nimitetään poliittisin perustein

















Oletko lukenut 2200 vuoden historiaa kuinka roomalainen ja "kristitty" 
eliitti on kohdellut alamaisia Euroopassa?







    * Lisään tähän linkkejä mm rokotteiden sisältämistä myrkyistä







Alumiinia pakotetaan aivoihin mm. tytöille Gardasilin rokotteissa
USA:ssa satoja tilastoituja tapauksia vammautuneista tytöistä
- täysin epätieteellisellä väitteellä "jotta ei saa kohtusyötää 16 v päästä".
Tieteellinen arviointi:















































Rokotusohjelma Kaupallisuus Kapitalismi Rokoteohjelma Terveyden ja hyvinvoinninlaitos salaiset sopimukset vastuuvapaus pörssiyhtiöt lääketeollisuus

.

1 kommentti:

naturmamma kirjoitti...

https://www.jeremyrhammond.com/wp-content/uploads/2018/06/FDA-Vaccine-Approval-Process.pdf