maanantaina, joulukuuta 03, 2018

Vasemmistoliitto vaihtaa taktisesti kritiikkiä armeijalle kun varmisti vallankaappauksen militaristeille

Näin toimii valevasemmisto. Vaiheittain.

  • Vasemmistoliitto vaatii Suomea irtautumaan Nato-harjoituksista

Aika hälvatin myöhään kun ensin hyväksyttiin Kataisen hallituksessa kenraalien salaiset sopimukset alistumisesta ja salaiset USA:n ja CIA:n upseerien toiminnat Suomessa eli ensin autettiin vallankaappaus voimaan ja sitten kivapuhetta päälle. Huijarit.

Ja varjobudjetissaan hyväksyivät hurjan armeijabudjetin nousun sekä 40 miljardin jatkuvan yleisen veronkierron eliitille. Hyvin hoitaa CIA-vasemmisto taktiset vaiheensa: "peruu" nyt tukensa näennäisesti kun tärkein vaihe CIA-armeijalle ja Syyriaan hyökkäämiselle on annettu jotta kulissi pidetään pystyssä vaaleja varten ja taktisesti pidetään oikean vasemmiston nousu kurissa.
VASliitto luotiin salassa CIA:n ym bilderberg-operaatioiden ohjauskabinetin ohjauksessa - käskyttäjät olivat salassa uuden puolueen jäseniltä jotka suostuivat ihmeelliseen leikkiin vaikka eivät tienneet käskyjen alkuperää mm venäjämyönteiset torjuttiin heti puolueesta.  
2)

Nyt sitten VASliitto voi keskittyä CIA:n ja mossadin käynnistämään väestönsiirtoon ja vedota tekopyhästi "ihmisoikeuksiin" kapitalistien kaaoksen laajentamisessa jossa samalla tuodaan Syyriaan hyökänneet terroristit Suomeen.  

Kaikki eduskuntapuolueet ovat tukeneet hiljaista armeijan vallankaappausta amerikkalaisten totaalivallan alle. Venäjäviha jatkuu törkeillä valheilla eikä CIA:n Kiovan vallankaappauksesta ja uusnatsien tukemisesta puhuta mitään. Krim esimerkiksi on aina ollut osa Venäjää YK:n papereissa ja sopimuksissa, ei se ole ollut Ukrainan aluetta virallisesti ja geopolittisesti vaikka siviilihallinto luovutettiin Ukrainan pyöritettäväksi.




3)

Meillä on nyt todennäköisesti jopa ydinaseita maassa sillä niin sutjakkaasti kaikki puolueet hyväksyivät hallituksen torjunnan ydinaseiden kieltosopimuksesta pois vaikka muut ydinaseettomat sen nyt allekirjoittivat. 

4)
Valevasemmisto on ollut 70-vuotta CIA:n tärkein ase, vasemmistojen kaappaaminen soluttamalla, uhkailemalla, lahjomalla. SDP:lle kaadettiin rahaa jo 30-luvulla natsi-Tannerin ohjaamana ja CIA jatkoi 40-luvulta ja loppua ei edes ole varmistettu koska SDP suojelee puolueessa toimineita CIA-fasisteja ja lahjojia, jotka tietysti ovat käyttäneet tietoa ja lahjontaa kiristysvälineenä.

VAS ei halua karkoittaa amerikkalaisia ja mossadia Suomesta vaan tukee vieraiden valtojen upseerien toimintaa Suomessa vallankaapauksessa; tämä on vain yhteen harjoitukseen ilmaistu tekopyhä PR-temppu: 



KANSANUUTISET.FI
Puolue haluaa Suomen sotilaallisen liittoutumattomuuden kirjattavaksi selvästi seuraavan hallituksen ohjelmaan. Suomen on panostettava voimakkaasti Itämeren ja pohjoisten alueiden turvallisuuspoliittisen jännityksen lieventämiseen, vaatii vasemmistoliiton puoluevaltuusto kannanotossaan. Erityise...




   Lisäys

Valevalemmisto tässä 3.12.2018 ylistää CIA:n nukkehallitusta jossa puolella on israelin passi ja kaikilla joku muu. Kiovan hyökkäystä Venäjän merialueelle rikkomaan 2003 merisopimukset ylistetään kiivaasti.


KANSANUUTISET.FI
Ukrainan parlamentti julisti maahan keskiviikkona alkaneen 30 päivän sotatilan. Syynä on Venäjän ja Ukrainan välisen kriisin nopea kärjistyminen sunnuntaina. Venäjän rajavartioston partioalukset valtasivat kolme Ukrainan merivoimien alusta Kertšinsalmessa avattuaan sitä ennen tulen niitä





" SDP:tä laitetaan NATO- ja hallituskuntoon.  Rinne konttaa Sauli Niinistön edessä eikä puhu sanaakaan maamme ulko-turvallisuuspolitiikasta, ei Sauli Niinistön NATO -toimista, ei USAn ja NATOn sotaharjoituksista Suomessa ja Heinäluoma ajetaan sisään NATO-verkostoon kehumaan ja taputtelemaan selälle USAn armeijan NATO-kenraaleita."



" Hyvä osoitus Suomen liittoutumattomuudesta. Saamme kaikki Naton "edut", kuten esim. osallistua kustannuksiin (onhan meillä varaa siihen, käykää vaikka kysymässä suomalaisilta leipäjonoissa), teemme terrorismin kohteen itsestämme sekä maalitaulun itäselle naapurillemme. Onko kansan enemmistön tahto osallistua Naton toimintaan. Ei todellakaan. Lisäksi tämä kriisi ei kuulu meille, eikä millään muotoa sen ratkaiseminen pienelle Suomelle. Syylliset hoitakoot omat geopoliittiset sotkunsa.
Ennen kuin kukaan Naton kannattaja kommentoi, niin kerrottakoon, että Natoa tärkeämpi kysymys on se, että kuka tätä maata johtaa, tehdäänkö se demokratian ja kansanvaltaisuuden ehdoilla tai edes laillisesti. Tehkää itse omat johtopäätöksenne.   
"Osallistuminen Naton kriisinhallintaan on ulkoministeriön mukaan osa Suomen kokonaisvaltaista Afganistan-politiikkaa. RS-operaatio korvasi Afganistanissa vuodesta 2001 toimineen ISAF-operaation."
  




 




  Lisäanalyysia ajan hengestä ja verhoista


Kataisen kanssa demarit ja VASliitto leikkasivat orgastisesti yhteiskunnalta - eliitin veronkierron laajentuessa 45 miljardiin per vuosi. 
Laiton sekä laillinen osinkovapautusten lisäksi ym: 


https://yle.fi/uutiset/3-10507235
Hallitse


 Jos kansa ei nouse niin ei ole toivoa, 
Suomea ajetaan Saksan ym lahkojen alamaiseksi palkkasotilaiden vallankaappauksen edetessä. AY johtajat täytyy ensimmäisenä kaataa, he ovat nyt ensimmäinen tulppa eliitin kontrollikoneistossa Suomessa. 


- kts myös:
https://www.suomenuutiset.fi/merkel-macron-ajamassa…/…
Hallitse



 CIA toimii nyt Suomessa strategisesti samoin kuin USA:ssa 70-l vaikka taktisesti hieman kikkoja käyttäen mutta soluttautuminen ja koulutus uralahjonnan avulla on samaa 

Danica Niketic
11 tuntia · 
Journalist Elizabeth Vos wrote an outstanding long-form piece on how the #CIA used operatives such as Gloria Steinem to sabotage the#CivilRights movement with the #Feminist movement.

The goal was not only to undermine Civil Rights, but also to undermine the feminist movement and the family structure. 

https://disobedientmedia.com/…/how-the-cia-undermined…/…
Hallitse













           Arhuli uusi fakebook-sivusto
.

Ei kommentteja: