tiistaina, tammikuuta 17, 2023

Uusin elokuvafloppaaja VEDEN VARTIJA - suomalainen elokuva on kaapattu poliittiseen propagandaan

 

Suomen elokuvakulttuuri on alistettu ja tuhottu erittäin onnistuneesti kärsivällisellä oikeistolaisten salaliitolla.

Poliittiset propagandafilmit turvaamassa eliitin valtaa ja yhteiskunnan hierarkiaa. 

Veden vartija "elokuva" ei avaa suomalaisten todellisuutta ja poliittisia kulisseja vaan on lobbaamassa eliitin terroria valehysterioiden uusimmissa projekteissa kun suomalaisten elintasoa ryöstetään pörssiyhtiöiden ja -keinottelijoiden rikastuttamiseksi. Demokratia on tuhottu tuhokapitalismin alle ideologisesti ja faktisesti, poliitikot ajavat ulkomaisen eliitin etuja ja nyt sotaa, sotakapitalismia, aseteollisuuden rahoittamista valhrilla ja natsisukujen venäjävihalla Kiovan CIA natseja rahoittaen.  

 On nostettu verorahoilla idiootteja ja narsisteja jotta estetään elokuvan keinoilla tapahtuva analyysi ja kritiikki eliitin yhteiskunta-terroria ja korruptiota vastaan, estetään aito eliitin vallan historian näyttäminen; sallitaan vain eliitille ja median narratiiville vaarattomia satuja. 

Aki Kaurismäkihän teki huikean profeetallisen ARIEL elokuvan 1988 jossa ennusti laman ja hyvinvointikulissin romahduksen: elokuvasäätiön oikeistolaiset mafiamiehet kiljuivat hänelle että et tule tekemään enää ikinä Suomessa elokuvia. Siksi Aki ei ole vastaanottanut yhtään palkintoa tai arvonimikettä. 

Ihmisten pitäisi herätä poliittisesti mutta ei, ei ole halua nähdä oikeiston poliittista otetta ja salaliittoja. KAtsokaa miten ruotsalaiset ja tanskalaiset ovat menestyneet vaikka sielläkin sensuuri on lisääntynyt 8 vuotta.

Yhtään rehellistä elokuvaa sisällissodasta ja 30 l suomenruotsalaisista natsheista ei ole sallittu, hurja lista mitä sensuroidaan.

Puolueista kertovat käsikirjoitukset tietysti on hylätty kaikki! Farssit ja tragediat, komediat kaikki. 
 
Jo tuo Veden vartija elokuvan tylsämielinen pr valokuva ja juliste kertoo mikä oikeistolainen uhon feministinen narsismi elokuvasta pursuaa. Draamasta ja elokuvailmaisusta  viis kunhan agendauhoa pursutetaan.

Mielestäni Suomessa on tehty vain kaksi aitoa elokuvaa:

 Jäniksen vuosi ja Ariel.

Ne avaavat aitoa todellisuutta oivalluksina, ne avaavat eliitin manipulaatiota kohti aitoa tietoisuutta ja ovat taiteellisesti tyylikkäitä. 


OKM virkamiehet valvovat poliittista ideologiaa elokuvasäätiön kokouksissa

SES ei ole säätiö, sekin on vain valhetta ja propagandaa luomaan illuusiota vapaudesta ja "taiteesta" vaikka on täysin suurten puolueiden KOK RKP  KESK VIHREÄT SDP valvoma oikeistolainen propaganda- ja srnsuutilaitos.

Journalistit eivät saa analysoida SES sensuutia mediassa jota CIAn mediapooli valvoo. 

Elokuvasäätiö avoimesti sivuillaan kertoo kuinka ideologisesti laittaa rahaa ja valvontaa inkluusio-harhan kasvattamiseen Suomessa elokuvien säänneellyssä propagandassa. 

--


”Valtava pettymys, harmittaa tekijöiden puolesta” – Flopanneen kotimaisen scifi-elokuvan voi nyt katsoa kotona


Emmi Itärannan mainioon Teemestarin kirja -romaaniin pohjautunut Veden vartija ei menestynyt elokuvateattereissa odotusten mukaisesti, kun sen katsojamäärä jäi vain reiluun 16 000:een.

Tästä päivästä lähtien Veden vartijan (2022) voi katsoa kotona. Elokuvasta on julkaistu samanaikaisesti sekä vuokra- että myyntiversio, ja myös fyysiset tallenteet eli dvd ja Blu-ray ovat ehtineet jo kauppoihin.

Veden vartija sai satunnaisesti kehujakin, mutta useimmissa arvioissa elokuvaa pidettiin puisevana ja jonkinasteisena pettymyksenä. Samoilla linjoilla oli myös Muropaketin toimittaja Aki Lehti, joka totesi romaanifilmatisoinnista mm. seuraavaahttps://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/valtava-pettymys-harmittaa-tekijoiden-puolesta-flopanneen-kotimaisen-scifi-elokuvan-voi-nyt-katsoa-kotona/
#elokuva #suomalainenelokuva #pohjoismainenelokuva #ohjaaja #draama #käsikirjoitus #elokuvasäätiö #ses #poliittinensalaliitto #vedenvartija #finnkino #ylefi #yleareena #oikeisto #propaganda #sensuuri #akikaurismäki #kaurismäki

Ei kommentteja: