tiistaina, syyskuuta 07, 2021

Ele Alenius oli oikeistolainen - valevasemmisto

 HS nostaa artikkelissaan nyt naurettavan mairitellen yhtä ovelinta symppistä, valevasemmiston rakentajaa. 


Luuletteko että natsi Eljas Erkon HS kertoo teille mistään kokonaiskuvaa? Ele nosti kapitalistien kovan pankkiirin äärioikeistolaisen Mauno Koiviston valtaan ja tuhoamaan pohjoismaisen mallin! 

Luletteko että aitoa humanisti-sosialistia nostettaisiin kesken jatkosodan upseerilinjalle jos hän ei olisi mukana oikeiston juonessa? Pitkä upseerikoulutus viittaa CIA:n salaisiin operaatioihin, salaisiin politiikan vaikuttamistaktiikoihin, soluttautujien kouluttamiseen. 

 Koiviston joka jatkosodassa tappoi siviilejä Neuvostoliiton puolella ilman mitään sotilaallista hyötyä ja Turussa Mauno tunnetusti toimi teollisuuseliitin palkkaamana vakoilijana ja huijari satamassa ym jonka paljastamia erotettiin ja hakattiin. Ele A oli itsekin kokoomuslaisten kouluttama upseeri joka kävi natsien kanssa hyökkäyssotaa jatkosodassa. Pysyi hiljaa CIA:n lahjonnasta SDP:ssä ja pysyi hiljaa valtaan jääneistä natseista Suomessa. Eliitin asialla estämässä eliitin hierarkiavallan poistamisen ns "yhteiskuntarauha" propaganda eliitin ehdoilla. Sovitteleva eli eliitin hegemoniaa ylistävä. Eliitti se varsinkin osaa puhua köyhistä ihaillen kunhan köyhöt alistuvat.


Kun olen puhunut demarien kanssa miksi hyväksyvät salaisen CIA-lahjonnan ja MI5 koulutuksen, jonka päämääristä ei puhuta niin perustelevat kaiken ulkoaohjauksen sillä että aikoinaan piti taistella kommunismia vastaan. Niin, salaliitoilla ja tuhoten demokratia CIAn ohjaamilla soluttaitujilla. Tosi rehellistä politiikkaa. 


Ja tietysti Paavo Lipponen 

oli amerikkalaisten rahoittama ja kouluttama, myös CIA:n salaisen toiminnan yliopistossa

Kts

http://kemppinen.blogspot.com/2013/05/vakoilijatadin-sukulaiset.html

#valevasemmisto

 #elitismi #cia #vasemmisto #demari #sdp #maunokoivisto #soluttautujat #politiikka #kekkonen #sabotaasi #vihreät #historia #poliittinenhistoria #elealenius #erkko #hsfi #hsuutiset #politiikanhistoria #journalismi #faktat #uutiset #vasemmistoliitto #natsit #fasismi #salaliitothttps://m.facebook.com/Arhi.K

.

Ei kommentteja: