torstaina, huhtikuuta 01, 2021

Totuus valheista ja kuolleisuudesta tautihysteriassa 2021 Arhi Kuittinen

Media ei suostu myöntämään törkeitä propagandan valheita Italian ja Ruotsin kuolemien suhteen.  Ja nyt Epätieteelliset Maskit tietysti lisäävät kuolleisuutta. Väärät hoitotoimenpiteet (mm intubaatio) ja pelottelustressi hysterian seuraamuksina lisäävät kuolleisuutta monissa maissa. On törkeää syyttää jotakin virusta kun nyt maskit lisäävät bakteereja, infektio-tulehduksia ja hiilidioksidimyrkytyksistä aiheutuvaa immuniteetin laskemista - mediahysterian aiheuttaman stressin avustamana.  Terveiden lock down on järjetöntä väkivaltaa  kun voidaan antaa rahaa vain riskiryhmille vapaaehtoiseen pelko-eristykseen halukkaille jotka luulevat voivansa väistää bakteereja ja viruksia. 

Tieteellisesti on katsottava ensin kaikki poikkeavuudet jotka edeltävät kuolemia. Tilastollinen kuolinvelka esim ikäprofiilissa tai edellisvuoden kuolleisuuden vähäisyydessä oli Ruotsissa Italiassa selkeä, yli 84 vuotiaita kuoli tilastollisesti saastuneissa kaupungeissa  ja eliitti käytti tätä hysterian polttoaineena mediapropagandassa. 

Nyt terveydenhuoltoa vähennettiin rajusti ja laittomasti - ja rahat siirrettiin hyödyttömään testaukseen eli eliitin pörssibisnekseen yli 1500 milj e ! 

Eivätkö ihmiset ymmärrä huijausta ja poliittista vallankaappausta? Hysterialla eli vallankaappauksella on estetty poliittinen keskustelu valtion tuhoamisesta, romahtavan kapitalismin talouspolitiikasta eli eliitin pörssi-ideologian rahoittamisesta verorahoilla  ja mielettömästä 100 miljardin euron asevarustelun käynnistämisestä. 

Aina on kuolleisuuden piikkejä tai vähentymisiä eri maissa. 

2019 Ruotsissa oli huomattavasti vähemmän kuolleita  ties mistä syystä ja nyt hyvin lievä nousu kuolleisuudessa korreloi selvästi. Vuoden 2019 lukeman kanssa. Maskeja ei ole suunniteltu pysäyttämään "viruksia" tai kuolemaa. 

Muistakaa ett ns " tavalliseen flunssaan ei ole kehitetty toimivaa rokotetta 40 vuoteen ja sitten väitetään että kokeellsiet rokotteet voisivat pysäyttää flunssakuolleisuuden hysteriamarkkinoinnin avulla.


 







  






Ei kommentteja: