perjantaina, syyskuuta 25, 2020

Kuinka vihreät huijaavat nuoria - ilmastohätätila Helsingin valtuustossa

 Uusin Vlogi - 3 osaa, katso ja kuuntele poliittinen analyysi

.
  
  
Simo Ruoho kysyy Helsingin valtuustolta 2020:

  " Alueen lämpötila on nyt samankaltainen kuin 1930-luvulla, ja alue on viilentynyt viimeiset 6v, joka on ihan tyypillinen seuraus Suomessa AMOn käännyttyä laskuun. 

Lämpötilan laskun voi odottaa jatkuvan seuraavat pari kolme vuosikymmentä. Suomen ilmastopaneelikin poisti tammikuun 2019 raportistaan virheellisen, lämpenemistä Suomeen arvioineen ennusteen. Virhe johtui ilmastomallien toimimattomuudesta. 

Vaasan yliopiston teettämän tuoreen kansalaiskyselyn mukaan (otanta n.4000, tulos julkaistu 23.9.2020) joka kolmas Vihreiden kannattaja on omaksunut luonnontieteen vastaisen käsityksen termistä "ilmastonmuutos". 

Kysyn siis: Miksi nyt valmistellaan ilmastohätätilan julistamista Helsinkiin, ja minkälaiseen hätätilaan ollaan varautumassa?  Leo Stranius kaupungin valtuuston aloitteen tekijänä, ja aloitetta tukeneet edustajat, osaatteko vastata? Kiitos jos jaatte postaukseni siten että se tavoittaa heidät."


Siis
Eliitin valeideologiat ja valehysteriat on tarkoitettu tarkkaan tekemään nuorista epäpoliittisia signaalihyvehysteerikkoja - eli eliitti saa varastaa verorahatkin ja luoda karmeaa köyhyyttä ja sotia


Osa 2 uusin Vlogi:



Ja
Osa 3 tästä vlogi-julkaistani





Tilanne; eliitti onnistui valetieteen operaatiossaan, hajota ja hallitse; passivoi epätoivoiset pois politiikasta flunssahysterialla 

Korona ahdistaa – Masennus,

itsemurhat, ahdistus ja traumat ovat lisääntyneet suomalaisilla




Ruotsin vihreät syvässä kannatuskriisissä – nykyisillä lukemilla puolue jäisi ulos maan parlamentista

Ruotsin vihreät on menettänyt suosiota varsinkin nuorten keskuudessa.







.

Ei kommentteja: