lauantaina, toukokuuta 16, 2020

Hallitus kieltää tiedeperusteisen politiikan: Korona poliittisena terrorina

Ha ha
Nyt siis perutaan Tiedeperusteinen politiikka.

Hallitus siis suoraan taas määrää teidemiehiä alistumaan imago-mediapelille. THL jo alunperinkin ei halunnut fasistista lock downia joka on vain röyhkeä poliitikkojen show pelkoaan kansan aivopesuksi. 


" Pääministeri Marin irtisanoutui THL:n esittämistä näkemyksistä koronaviruksen leviämisen suhteen: Epidemian hoidosta on tullut selvästi poliittisempaa HS


Hallitus on aiheuttanut ehkä 30000 000 000 euron vahingot ja satojatuhansia työttömiä, epätoivoa, kauhua, toivottomuutta ihmisille turhalla fasismilla - ja taas jättifirmat saavat teurastaa pienyrittäjiä kuten 1990.  

Yksi suuri selvä päämäärä
tälläkin terrorilla on:  ajaa Suomi Saksan liittovaltioon ja Saksan armeijan osaksi. 
Kuolleisuus on todella alhaista.  

Tämä on keinotekoinen kaaos ja keinoteikoinen lama jotta pankkiirien juoksupojat voivat lisää tuhota pohjoismaista mallia ja pitää eliitti verottomana (45 miljardia e verottomuutta ja veronkiertoa joka vuosi Suomessa eliitille uusliberalismina, eliitin yhteiskuntaterrorina) . 

Valevasemmisto ajaa pankkiirien terroria - ei ole aitoa vasemmistoa eduskunnassa, vain oikeistoeliitin lavastukset ja solutukset, valevasemmisto. YLE ajaa myös kovaa nato-kapitalismia, sotakapitalismia ja itsetuhoista politiikkaa kauppasotana tärkeintä naapuriamme vastaan, Venäjää vastaan CIA-mossadin geopolitiikan osana.  

Ei ole mitään pandemiaa, missään, tämä on vain yksi anakarista flunssavuosista monien joukossa. 

Bakteeria/"virusta" ei voi pysäyttää. 




















Koronavirus koronafi koronaepidemia

Ei kommentteja: