tiistaina, lokakuuta 01, 2019

Kuopion miekkahyökkäys ja kuopiolaisten passiivisuus spektaakkelissa

* päivitetty    

Muuttuuko ihmisten järkytys vihdoinkin politiikaksi, tahdoksi?


 Tahtotilaksi?

Tiedostavatko ihmiset yhtään mitään vallankäyttäjien vastuusta?

Pelko, kaaos, raiskaukset, hiljaiset uhrit. Hiljaisuus. Eliitti rakastaa pelkoa ja lamaantumista sillä pelkäävät alamaiset eivät kumoa eliitin terroria eivätkä selvitä miten eliitti tuhosi pohjoismaisen mallin saavutukset -- vaan kuuntelevat eliitin massamedian käskyjä ja tunnepornoa saadakseen eliitin papillisen "siunauksen".   "JärkyttävääJärkyttävääJärkyttävää".

Puhumme nyt tässä tapaukseen viitaten vain seuraamuksista, emme syistä. Miekkamiehet eivät ole syy ihmisten turvattomuudelle  vaan eliitin politiikka.


  • Eliitti / Media käyttää erittäin taitavasti jokaista shokki-spektaakkelia hyväkseen. Narratiivin ohjauksessa jotta poliittista analyysia ei tehtäisi yhteiskunnan tilasta.


Mihin yhteiskuntaa on tuhottu 30 vuotta
- oikeistoeliitin vaatimuksessa EU-liittovaltion luomisessa ja demokratian poistamisesta?

Perustuslaki on hyvin selvä: se kieltää väestönsiirron Suomeen mutta silti poliitikot tottelevat brysselin kaaospolitiikkaa - ja jopa rajan yli tuodaan kulkutautisia jatkuvasti ilman mitään testausta ja estettä. Tämä on totaalisen paljastavaa eliitin kyynisestä terrorista yhteiskuntaa vastaan.

Rehtorit keskittyvät suojelemaan kiusaajia ja psyykkisen terrorin harjoittajia ja syyllistämään uhreja kapitalismin keskeisen hierarkian ja pelon logiikalla - vedoten "suvaitsevaisuuteen".

Arki on muuttunut sietämättömäksi,

köyhyyttä "ihaillaan" mediassa ivallisesti nyt alamaisen suureksi velvollisuudeksi keskiaikaisen kirkon taktiikalla, koulut suurilla luokilla ihmisiä esineellistäviksi kaaoskouluiksi, sillä empaattisten kyläkoulujen tappaminen on ideologia eikä pakko. "Köyhä ei saa syödä lihaa". Eliitti haluaa massaa, alamaisia, apatiaa, pelkoa, alistumista, selviytymistaistelua, shokkiuutisia  samalla kun eliitti ja superfirmat ovat verottomia verenimijöitä. Syöpäläisiä.

Suomea vaaditaan muiden EU-maiden velkojen eli kapitalistien pankkien maksajaksi ja alistumaan osaksi Saksan suurarmeijaa -- eikä kansa käsitä mihin helvettiin eduskunta on Suomea viemässä mutta järkyttävät graafiset uutiset sentään "järkyttävät".

60-l noussut pohjoismainen malli todisti hienosti kuinka resursseja jakamalla voidaan luoda yhteiskuntamalli jossa poistetaan pahoinvointia hyvin tehokkaasti. Kaikki suuret vertailut korostavat kuinka talous muuttui tehokkaaksi veroprogression avulla, palkat nousivat asuntojen hinnat olivat edulliset eivätkä keinottelun kohde -  tästä nuoret eivät edes tiedä.

Mutta nyt systeemi  keskittyy syrjäyttämään suomalaisia EU:n suurvaltiohankkeen takia luodakseen identiteettituhon talousmallia. Suomalaisten verorahoja ei käytetä suomalaisiin vaan suomalaiset siirretään sekundääriseksi paarialuokaksi ja massamedia hehkuttaa tätä mallia äärimmäisen petollisella "hyväntahdon" illuusiolla. Itsetuho esitetään nyt suomalaisille velvollisuutena ja väestönsiirtoa Suomeen ainoaksi tarkoitukseksi alamaisille lunastaa "kelpaavuus" eliitin silmissä.

Eliitti on halunnut nyt käsillä olevan pahoinvointimallin mutta syyttää vain yksilöitä pahoinvoinnista ja kieltää ideologisen vastuun suomalaisten pahoinvoinnille pohjoismaisen mallin vimmaisessa alasajossa.

Kansainvälisyys-sanasta on tehty irvikuva: suomalaisten identiteettiä ja suomalaisten panosta maailmalle ei vahvisteta vaan metodisesti tuhotaan koulutusta ym. suomalaisten resursseja joka tasolla - tilalle lobattu rahat vievää militarismia ja lamaa lahjana EU:lta - ja valuuttaorjuutta suur-Saksalle uhrilahjana. Kaikki lupaukset EU:sta on osoitettu petokseksi, silti EU:n brutaalia teknokratiaa esitetään elämän ainoaksi merkitykseksi suomalaisille. Petos on täydellinen ja maustettuna venäjävihalla Suomea ajetaan EU NATO:n sotahaukkojen veriseen sotaan sillä tämä EU on todellisuudessa vain vanhojen aatelissukujen homeinen unelma Rooman ja natsisaksan imperialismista.
Mm Kataisen hallitus valevasemmistonsa kanssa vei yhteiskunnan joka vuoden hyvinvoinnin ja koulutuksen budjetista + 8 miljardia jokaiselta nyt jokaiselta kuluvalta vuodelta budjetista - eli eliitin verottomuueden ja verohelpotusten  takaaminen sekä väestönsiirron salattujen kustannusten nostaminen on kaiken tämän talouspoliittisen teurastuksen takana. Ahon hallitus iski uusliberalistisen jokavuotisen eliitin bakkanaalin leikkaamaan  ja leikkaamaan eliitin ja suur-EU:n orgioiden hyväksi.  
Tulliverotuksesta luovutetaan joka vuosi 7 miljardia EU:lle ja mediassa täydellinen radiohiljaisuus vedätyksestä.  

Minne rahat menevät? 

Minne hyvinvointi menee?

Miksi eliitin verottomuutta on nyt n 50 miljardia joka vuosi - laillista ja laitonta!

  • Oletko ihmetellyt koskaan miksi äärimmäiset varakkaat rkp-kokoomusrasistit muuttuivat kuin yhdessä yössä väestönsiirrosta intoileviksi EU-fanaatikoiksi -- joskus euroon huijaamisen paikkeilla?

Koska heidän sukunsa rikastuu kun verorahoilla vuokrataan lisää kiinteistöjä ja maailman kalleimmat kaupat saavat asiakkaita  verorahoilla kustannettuna samaan aikaan kun suomalaisten terveydenhuolto on ajettu alas niin summia salaillaan kuinka väestönsiirron terveydenhuoltoon upotetaan miljardeja - massiivisesti ja summia salaten. 300000 on tuotu varsin nopeasti Suomeen tekosyillä, laittomasti lupaillen elintason nousua ihmeellisessä EU:ssa.


Miksi kaaos kasvaa? 

Miksi massmedia esittää militarismin ja väestönsiirron suurimmaksi ratkaisuksi kun kansalaiset elävät kurjuudessa?

Politiikka on keskittynyt nyt yhteiskunnan tuhoamiseen, eliitin vallan lisäämiseen kaaoksen ja hyvä veli -korruption kautta: kansalaisia syytetään eliitin kaappauksesta. Resursseja siirretään koko ajan väestönsiirtoon "ihanteena", etusijalla ei ole suomalainen ja suomalaisten aidot tarpeet vaan EU:n kansallisvaltioita tuhoava ideologia, eliitin johtama liittovaltio ilman demokratiaa Eurooppa hajotettuna yhdeksi muokkailtavaksi massaksi.
  • Hyvinvointimalli vähensi turhien sotien nostaman väkivallan Suomessa maailmanennätysvauhdilla 1960-1982. Kaikki on todistettu hienosta mallista jossa eliitti ei sanellut ja jossa TYÖLLISTÄVÄT valtionyhtiöt ylpeästi ja julkeasti pakottivat eliitin bisneksenkin pitämään hinnat alhaalla -- mutta sitten eliitin taloushelvetti vapautettiin kontrollista lamaa kohden - valheilla tietysti dollarijumalaan, keinotekoiseen "pörssinousuun" vedoten, keinotteluun vedoten, "rahalla tehdään rahaa" ja kansa maksamaan keinottelijoiden kuplan. Ei ole vapaata rahaa kuin vain valheena joka myytiin mediakampanjalla "Oikeus rikastua".  
 Ulkoistaminen on terrorin keskeinen taktiikka valtion toimivan hyvinvointisysteemin alasajossa: verovarat siirretään rkp-kokoomus veljien valvomana heidän kavereilleen vavlovmattomiin firmoihin vastapalvelusten saattelemana pois onnistuneesta pohjoismaisen mallin kontrollista ja tehokkuus-sääntelystä. Jotta joku rikastuu.
Tämä hierarkian hyvä veli -ideologia näkyy Kuopiossakin ällistyttävän korostettuna elitisminä mm. uusina eliitin salaseurojen temppeleinä joita massamedia esittelee harmittomina harrastekerhoina viittoineen mutta sitä nämä Rooman militarismia, vallan keskittämistä, Vatikaanin massojen hallintaa ja imperialismia ihailevat rkp-kokoomuslaiset salaseurat eivät ole.  
Myrkylliset Hometalot ja homekoulut ovat suora todiste & huikea metafora hyvä veli -terrorin seuraamuksista, korruptiosta. Tehdään paskaa jotta veroraha kiertäisi korruptiofirmojen piikkeihin. Mitään ei tapahdu vahingossa - kun raha on osana. Ei mikään.

Yliopistojen uutta kehitystä ja totuutta tavoitteleva tiede on tuhottu oikeistolaisen suuryhtiöiden hierarkian ja käskytyksen alle.

Miksi militarismi ja eliitin vakoilun ja kontrollin gestapo-lait laajenevat.

Naurettava armeijan ja poliisin 200 miehen rynnäkkö venäläisen liikemiehen saareen oli yksi räikeimpiä psykologisen sodankäynnin vaiheista eikä suurin osa suomalaisista tajunnut että sillä ajettiin vain gestapo-lakeja demokratian lakkauttamiseksi.

Tajuatko miten paljon Kataisen & eduskunnan aloittama 70 miljardin asevarustelu tuhoaa yhteiskuntaa ja kerjää CIA NATOn vaatimaa sotaa, sotatalouden vihan kulttuuria?


Se - tietämättömyys poliitiikan seuraamuksista - on eliitin tärkein ase suomalaisten hönöttämiseen. 8000 miljoonaa euroa vuodessa väestönsiirtokuluihin ja kasvaen jatkuvasti kapitalisteja rikastuttaen rikkoen valtio-opin perusehtoja valtion jatkuvuudelle ja hyvinvoinnille.

Väestönsiirron hintaa ei todellakaan kerrota samalla kun koulusysteemi on ajettu alas, nuorille ei ole apua tarjolla, opettajia erotetaan ja ylitöitä mätkitään, kielitaidottomia palkataan ns lääkäreiksi, nuorten ahdistus kasvaa köyhyydestä ja vanhukset kuolevat keltaiset hampaat suussa mädäten.  Lisääntyvää tuotua väkivaltaa salaillaan ikaisesti muka luotettavan poliisin toimesta. Tuomiot ovat mitättömiä karmeissa raiskauksissa.

Vain lakot ja mielenosoitukset ovat enää aitoa demokratiaa.
Puolueiden valheet haisevat  jo mädäntyneelle.

Hajota ja hallitse, ulvoo eliitti kun pohjoismaista mallia terrorisoidaan kohti kurjuutta ja feodalismia. Ivallisesti kansalle kuitataan "Emme voi elää lintukodossa".

Voimmehan. Haluaako Suomi takaisin uskomattoman toimivan pohjoismaisen mallin ja mielen jossa eliitti laitettiin kuriin ja veroprogression vastuuseen? Haluammeko valtion takaisin vai etelä-eurooppalaiset vallanahneet suvut jatkamaan suursaksan projektia, joka asein sammutettiin 1945?

Rooma-Vatikaanin lumous "eliitin vapaudesta" jatkuu. Ellei kansa nouse, taas.




  • Juuri tätä oikeistonihilismiä vastaan kirjoitin uuden blogikirjoitukseni, he huutavat ettei yhteiskuntaa ole olemassa: 

Tietoja tästä verkkosivustosta
YLE.FI
Joukkoampumisten syy on lopulta yksinkertainen. Ampuja itse tekee ratkaisunsa. Kyse on yksittäisen ihmisen omasta raukkamaisesta valinnasta, kirjoittaa Kari Enqvist




Eliitin valemoraali vaatii aina alistumista eliitille.

Voi kuinka eliitti joutuu kärsimään näin syntisestä kansakunnasta, voi voi.

Kirkkokulttuuri: nautithan alistumisesta, olethan hyvä uhri, tunnusta olevasi nöyrä syntinen joka kaipaa eliitin hyväksyntää, toista: ei ole suomalaisia eikä Suomea. Toista.

Eliitti pelkää paljastuvansa, pelkää väestönsiirto-ideologiansa puolesta ja puskee uutta propagandaa, vetoomuksia, olethan valmis köyhtymään, olethan hyvä uhri. Ethän ole kateellinen eliitin rikastumiseta ja hyväksikäytöstä, ethän.











Tietoja tästä verkkosivustosta













  • Kuopion temppeli 














































Miekkamies miekka Kuopiossa li andersson kokoomus vasemmistoliitto keskusta demarit sdp rkp vihreät maahanmuutto rinne pääministeri hallitus

.

Ei kommentteja: