Julkaistut Sivut

sunnuntaina, maaliskuuta 17, 2019

Jo v.400 ensimmäinen ristiretki suomalaisten Ruotsiin Vatikaanilta - uudet todisteet


  
        Johdanto I
Year 500 in Finnic "Sweden"
- all Pope's soldier Romans killed


Ruotsin museovirasto 2017 on vain 100 vuotta viivytellyt roomalaisen linnakkeen kaivauksia Ölandissa mutta nyt vihdoinkin kaivaukset todistavat että suomalaisten heimojen "Ruotsi" oli suoraan Vatikaanin länsi-Rooman keisarin hyökkäyksen kohteena - kaivaukset todistavat suomalaisten kostosta ja vastaiskusta v 500.

 Norjaa puhuvat Viikingit jatkoivat suomalaisten kanssa yhteistyössä vastahyökkäyksissä v. 640 alkaen Englantiin ja Pariisiin ym. kukistamaan Rooma-Vatikaania. Viikinkijohtaja Rollon petoksen takia imperialistista Roomaa ja paavia ei tuhottu 700-l. 
Vatikaanin aivan ensimmäinen ristiretken kohteena olivat suomalaiset jo vuonna 400 AD.

Rooman raja kulki v. 350 suomenkielisen alueen mukaisesti! Suomalaiset heimot olivat se ainoa Rooman imperiumin voittanut vastustaja ennen Vatikaanin lahjontaoperaatiota.Museovirastojen valheet romahtavat kuukausi kuukaudelta pohjoisen Euroopa historian paljastuessa: kirkko ei tullut rauhanomaisesti pohjoismaihin eikä myöhäisvaiheessa.

Kaivauksissa keisarin palkasotilaiden suut on täytetty pilkkaavasti eläinten luilla ja kivillä kun sotilaat haudattiin tavallisesti mahtailevasti usean kolikon kanssa. 


 • Suomalaisten kädenjälkeä todistaa vahvasti se, että tapettujen hopeaa, koruja ja aseita ei varastettu vaan jätettiin maahan.  Samoin on toimittu Eurassa n.1050-1150 ristiretkitaisteluissa sekä v. 1000 Vatikaanin korkea-arvoisen valtuuskunnan huikean arvokkaiden kolmen hopeakäädyn hautaamisesta maahan hyvin todennäköisen tappamisen jälkeen.  

   
     First Vatican-Rome crusade

 • Remains at a Swedish fort tell a story of bloody Iron Age warfare
   Victims' mouths stuffed with animal teeth in a "humiliation worse than death."
   

 • On Öland, an island off the coast of Sweden, archaeologists 2017 have unearthed the remains of a 1,500-year-old fort whose inhabitants were brutalized in such an extreme way that legends about it persist to this day. As researchers piece together the fort's final days, it sounds like they're telling a horror story. 
 • Possibly hundreds of people sheltering behind the fort's defenses were executed and abandoned, their bodies left to rot in place without burial. Their wounds were indicative of execution. And some of their mouths were stuffed with goat and sheep teeth, possibly a dark reference to the Roman tradition of burying warriors with coins in their mouths.  

Kalmar Museum c
  
 • "Etelä-Ruotsin valloituksen loppuviheesta kertova "Historiankirjoitus Gesta Danorum" on käännetty englanniksi. Ennen viikinkien aikaa käydyssä Bråvallan taistelussa suomalaiset, virolaiset kuronit ja sveat taistelivat tanskalaisia ja länsigööteja vastaan. Urheimmat soturit olivat suomalaiset Arvakki ja Keklukari."       Johdanto II Paavi ja Euroopan tuhoamisen ideologia: 

Suora jatkumo Vatikaanin/Rooman/USA:n imperialismissa. 

Paavi vierailulla - juhlimassa Lutheria Ruotsissa? Ha. Ekumeniaa? Hoh.  Naurettavaa mediapesua. 
Kun "luterilaiset" kirkot suostuvat alistumaan ja muuttamaan mm. ehtoollisoppiaan Vatikaanin käskystä Vatikaanin pelissä. Protestantismin ensimmäinen periaate on että kirkko ja seurakunnat erotetaan valtiosta ja politiikasta. Sitä ei koskaan ole tehty. Lopettakaa itsepetoksenne ja älkääkö luulko olevanne protestantteja valtionkirkossa. Voitte ehkä vedota vanhan seonneen Lutherin juutalaisvihaan ja talonpoikaisvihaan joukkomurhien siunaajana mutta älkää luojan tähden enää puhuko nuoren lutherin ja muiden protestanttien periaatteista.         I


 Sensuroitu ristiretki suomalaisten Ruotsiin

- kolonisaation sensuroitu historia suomalaisten alueelle

Kuinka paljon historiakäsityksesi ohjaa maailmankuvaasi ja poliittista hämmennystäsi? Luuletko eläväsi "länsimaisia arvoja" kun luet Hesaria?

Nyt kun paavi 2016 vierailee Ruotsissa, Lund, olisi hyvä tajuta että v. 400 Ruotsi oli vielä kokonaan suomenkielinen paria "göötta"- sekakansan kauppakaupunkia ja kauppiaita ja Rooman lahjuksia kuolaavia heimojohtajia lukuunottamatta: 

paavikeisari käynnisti lahjonnalla sekä uhkailulla ristiretken n v. 400 alkuruotsalaisen köyhän sekakansan ja saksilaisten ym palkkasotilaiden avulla suomalaisia heimoja vastaan - ja puolet suomalaisten Ruotsia kaapattiin verta vuodattaneella ristiretkellä, joka on yritetty pyyhkiä pois historiasta.
 
Rooman vallalle alistuneet saivat lupauksia verotusalueista jos myyttinen Suomi ja suomalaiset heimot tuhotaan.

Länsimaiset arvot ja historiankirjoitus on samaa suurta valhetta, jolla nytkin lietsotaan uutta ristiretkeä, venäjävihaa.   

   
Tämä verisen historian väärentäminen ja poistaminen on eliitin keino peittää kirkon ja eliitin brutaali historia, eliitin todellinen historia tappajana ja varkaana, Euroopan vanhimman kulttuurin tuhoajana. 

Norjassakin alkuperäisiä suomalaisia tapettiin ristiretkikolonisaatiossa 25% väestöstä ja Virossa tapettiin väestöstä 25%, Islannissa tapettiin yli 33% Vatikaanin lahjomissa ristiretkissä. 

Kirkon perintö on vain fasistinen elitismi, kolonisaatio, manipulaatio, kulttuurin tuhoaminen, aivopesu ja historian väärentäminen valtionkirkkona. Kirkkoa ei ole irroitettu eliitin vallan välineenä valtiosta.    
 • "Tästä kertova Historiankirjoitus Gesta Danorum on käännetty englanniksi. Ennen viikinkien aikaa käydyssä Bråvallan taistelussa suomalaiset, virolaiset kuronit ja sveat taistelivat tanskalaisia ja länsigööteja vastaan. Urheimmat soturit olivat suomalaiset Arvakki ja Keklukari."   II

 Juttelin kirjamessuilla entisen museoviraston kokoeneen tutkijan kanssa ja hän väitti ettei Eurassa ole käyty mitään taistelua ruotsalaisia/tanskalaisia klaaneja ja teutoni-palkkasotilas-"ristiretkeläisiä" vastaan ja siksi sitä ei tutkita - loistava kehäpäätelmä. Ruotsin arkistossa on selkeä paavin kirje jossa annetaan lupa tappaa jopa kastettuja suomalaisia.
 


 Tässä kartta, joka on kopioitu n. vuoden 800 tilanteen kartoista. Kaikki pohjoismaat ovat olleet v 300 vielä suomenkielisiä englantilaisten kielitutkimusryhmien mukaan.
 


III

1520 Ruotsin mafiasukujen kuningas käski polttaa kaikki kartat, joissa oli ikivanhoja suomalaisia paikannimiä. Kaikki. Ja suomalaisten nimien käytön kiellosta tuli ankara laki. Alkupeärinen Eurooppa oli tuhottava Vatikaanin imperialismin alta.
 • Suomenkieli on vanhin kieli Euroopassa ja vaaleatukkaisten, sinisilmäisten suomalaisten geenilinja on se ainoa alkuperäinen geenilinja, alkueurooppalaisten aito geenilinja 43000 vuotta. Alkueuroppaalaisilla on tietysti ollut useita heimolinjoja kuten punatukkaisten linja. Suomalainen n1c1 linja sisältää sekä vaaleatukkaisia että punatukkaisia, mm. siperialaiset muumiot ja Kiinalaiset vanhimmat muumiot ovat suomalaisten n1c1 linjaa.  
    

 1600-l lopussa ja 1700-l poltettiin kaikki

Suomalaisten aitoa historiaa käsittelevät kirjat ja kirjeet ja muistiinpanot kaikkien pohjoismaiden muinaisalueiden suomalaisesta kulttuurista.

Islantilaisten saagassa on säilynyt arvokasta tietoa suomalaisista kuninkaista ja ihailluista sotataidoista, joita suomalaiset tutkijat eivät hyväksy.

Messenius vangittiin 20 vuodeksi vankilaan, koska kirjoitti historiaa Suomen muinaishistoriasta, messeniuksen keräämä kirjasto poltettiin ja hänet vapautetiin kun ei suostunut kuolemaan kylmänkosteassa sellissä. Akateemiset tutkijat yrittävät yhä leimata Messeniuksen "kapinan lietsojaksi uhkana kuninaalle" vaikka hän oli nimenomaan historian paljastajana uhka ruotsalaisen eliitin naurettavalle narratiiville.     IV


Englannissa rooman sekakansa hyökkäsi laajemmin 441 Vatikaanin yllyttämänä ja rahoittamana myös maata luvaten tietysti mutta


 • 441 AD First Saxon attack in Britain
 • "The first Saxon revolt against  native Britons 
took place in 441 A.D. It was led by two brothers, Hengst and Horsa."
Rooman sotaisan uskonnon kastamat sekakansat saivat innostusta siis tekemään oman ristiretken suomalaisten Ruotsiin kun Rooma ensin valloitettiin kristittyjen visigoottien sekakansan toimesta. 

Mutta ruhtinaat eivät euroopassa hylänneet Rooman alkuperäisiä ristiretkisuunnitelmia ja Suomi oli ollut alusta saakka tähtäimessä

 - suomalaisten valloitus nähtävästi Honorius paavikeisarin rahoittamana joka idän menettäneenä halusi laajentua suomalaisten alueelle.  • 378 AD Valens Killed by Visigoths
  - After their defeat by the Huns, the Visigoths sought refuge in the Roman Empire. The Roman emperor Valens gave them permission to cross the Danube as long as they agreed to disarmament. In the end, the Visigoths were mistreated by Roman officials and they revolted. At the Battle at Adrianople, the Visigoths deployed mounted cavalry against the Romans. The Romans were soundly defeated by the Visigoths and Valens was killed. This represented one of the worst defeats ever suffered by the Romans. The northern borders of the Empire had been permanently pierced.
 • 395 AD Theodosius Dies Empire Split Permantly - When Emperor Theodosius died in 395 A.D., the Roman Empire was forever split. Theodosius was succeeded by his sons Arcadius, who ruled the Eastern portion, and Honorius, who ruled the Western.


 VKuinka kukaan voi LUULLA että kirkko on nyt vaaraton?  

Kun paavi vieraili Ruotsissa, paavista rakennettiin ihailtu ja vaaaton kuva valtionkirkkojen toimesta. Eikä kerrottu että hän suojelee n 10000 pedofiilipappia ja Vatikaani maksaa about 1000 milj e vuodessa pedofiilien juridisesta ja taloudellisesta suojelusta ja on lähettänyt Eurooppaankin kaksi paimenkirjettä seurakunnille ettei raiskaavia pappeja saa paljastaa. Toimittajat ovat hylänneet kaikki faktat historiasta kuinka Vatikaani teki täydellisen sitoutunutta yhteistyötä mm. natsien kanssa - 1650 vuoden kolonisaatioteurastus Euroopassa eri tavoin, elitisminä ja feodalismina, alistamisena, taikauskona, magiana.

Ekumeniakin on totaalinen valhe, se ei ole yhteistyötä vaan vain luterilaiset valtionkirkot ovat alistuneet ja muuttaneet teologiaansa takaisin Vatikaanin dogman mukaiseksi: nyt piispojen käskystä Suomenkin kirkoissa taas ehtoollisviini muuttuu magiana "konkreettisesti", materiaalisesti ja peruuttamattomasti vereksi, joka on juotava loppuun viimeistä pisaraa myöten. Ihmiset eivät oikein tiedä missä poliittisessa kultissa ovat mukana nostamassa esim. lestadiolaisia poliitikkoja kuten Sipilää valtaan kirkollisveroilla.
     VI

Hyökkäyssotien historiaa suomalaisia vastaan:
Suomen historian arvioinnissa on epämääräisyyksiä mutta akateeminen tutkimus ohittaa ideologisesti selviä historianlähteitä. 

Pohjoisen hämeen osallistuminen 1050 ruotsalaisten ja tanskalaisten paavinruhtinaiden hyökkäyksiin Novgorodia vastaan kertoo sen että pohjoisen hämeen alue oli sotilaallisesti alistettu vuonna 1050. Tämän on tärkein ankkuripiste. Geopoliittiselle muutokselle paavin ja Vatikaanin ruhtinaiden imperialismissa.  

Kaikki eurooppalaiset kuningashuoneet ovat saaneet alkunsa suomalaisista kuninkaallisista vanhimpien hovitekstien mukaan. Netissä on mm. Orkneyn saarten ylpeä kuningasaikakirja suomalaisesta kuninkaasta Englantilaisten ensimmäisenä kuninkaana.

Orkney on vanha rituaalipaikka suomalaisesta kulttuurista tuhansien vuosien takaa, tänä kesäänä siellä on tehty lisää arkelogisia kaivauksia muinaistemppelistä.
Ruotsalaisten geeniperimässä on nyt 30% slaaviperimää göötta-sekakansan jäljiltä ja suomalaisilla keskiarvona vain 5% Ruotsin kolonisaation jäljltä. Suomenruotsalaisia on 3.6 %.  
Suomessa ensimmäiset verotuslinnakkeet vuonna 1200 olivat palkkasotilaita kolonisaatiooon lähettäneiden saksilaisten. Vikings tv-sarja on mielenkiintoinen yritys muinaisdraamaksi - mutta on kovin hämmentävää miten sarjan tekijät ovat valinneet tukea paavin eliitin ja paavin pankkiirien historian väärentämisen linjaa.  

Saunaa ei näytetä viikinki-sarjassa ja on ehkä tietoinen valinta ettei suomalaisen pohjakulttuurin piirteitä näytetä. 

Viikingit kuten puhtaat suomalaiset heimot olivat hygienialtaan puhtaimpia heimoja Euroopassa.  

  "Viikingit" eli Kveenit (Kalevan heimon jälkikulttuuri) ja muut suomalaiset heimot (Tanskassa ja norjassa muinaisnorjaa eli anglo-saxo-kauppakieltä puhuvat) eivät aloittaneet hyökkäyksiä vaan vastasivat paavin Rooman imperialismiin ja hyökkäyksiin  joka alkoi Ruotsissa vimmaisesti jo v. 400 göötta-sekakansan hyökkäyksenä. Miksi tätä perusfaktaa ei opeteta eikä tuoda esille ns viikinkikeskusteluissa? 

    
   VII


Paavin loitsut Suomessa


Suomalaisen muinaiskulttuurin reippaat kunnioittajat tekivät vastaliikkeen Vatikaanille 2012.

Vatikaani vihkii ja manaa Suomen joka 100:s vuosi "neitsyt marialle" Vatikaanin magialla ja tähän suomalaiset tekivät vastamagian:

"Koska Katolinen kirkko vihkii Suomen 8.12.2012 neitsyt Marialle, on Turun Hengentieteen Seura päättänyt vastavoimana tehdä tasapainottavan kosmisen rituaalin ja vihkiä Suomen Luciferille ja Saatanalle. "

Käsittääksen Vatikaani tekivät Suomen manaamisen Vatikaanille ensimmäisen kerran v. 1112 tai 1111 joten tätä Vatikaanin valtamagiaa on kestänyt 900 vuotta.

Vatikaani kieltäytyy kertomasta omaa arviotaan ensimmäisen kolonisaatioloitsun vuodesta - Vatikaanin salainen inkvisition huikean laaja kirjasto on yhä kielletty tutkijoilta.


 


 • Suomalaisten ja Tanskan sekä Norjan "viikinkien" sekä ehkä myös "kristittyjen" gööttalaisten valeviikinkien yhteishyökkäys Pariisiin vastareaktiona paavin kolonisaatiolle ja verotusvatimuksille. Viikingit tekivät vakavan virheen kun eivät tappaneet paavin sotamafiosoja.  
   
VIII


Museoviraston kylmä välinpitämättömyys 5500-v vanhojen temppelien 

"jätinkirkkojen" raunioita kohtaan kertoo tasan tarkkaan suomenruotsalaisen halveksunnan syvyyden. Vielä 50-luvulla kirkon fanaatikot tuhosivat isoja muinaiskohteita, mm. jätinkirkkojen portteja, tuhoamisvimma on ollut sinnikästä häpäisyä 900 vuotta. LÖNNROT kuului tietysti myös salaseuraan, rappareihin. " vuonna 1756 Turussa perustettiin "Pyhän Augustinin looshi" ja vuonna 1758 vapaamuurareiden veljeskunta"Metsähallitus löysi satoja uusia muinaisjäännöksiä viiden vuoden tutkimusprojektissaan. Inventointien myötä esimerkiksi lakisääteisten…
YLE.FI
   IX


Mumina on ollut muotia,

apurahaälykkö vain mumisee historiasta irvistellen

eikä kumoa eliitin onttoa status-hegemoniaa ja historian raiskausta. "Suomi on ruotsalainen" - vasta Kekkosen pystyttämän pakkoruotsin Suomessa. Sivistykseltään kireillä remmeillä sidottu hesarisuomalainen luulee yhä että oli tosi kiva kulttuuririkas tapahtuma kun ruotsalaiset ja tanskalaiset tulivat Suomeen verottamaan ja tappamaan paavikeisarin käskeminä ja rahoittamina. Vanhan rahan suvut ovat rikkaita kolonisaatioryöstön rahoilla ja maa-alueilla ja siksi kolonisaatiopolitiikka jatkuu suomalaisvihana, progressiivisen demokratian murtamisena, eliitin veronkierron ylistämisenä. Ensimmäinen ristiretki suomalaisten heimojen Ruotsiin oli todellakin jo vuonna 400, seka-indo-latinaa (muinaisnorjaa) puhuvat sekakansat saivat Rooman miehiltä rahoitusta - tämä on selkeä historiallinen tapahtuma useissa vanhoissa teksteissä, joka vain on pyyhitty pohjoismaisesta "modernista" historian "kirjoituksesta" pois ettei länsimainen sielu hämmentyisi kun tajuaa olevansa "kristitty" vain miekan voimalla ja ikisuomalaisten maan varastaja
  X


"Ekumenia"

Suomessa ekumenia on todellisuudessa sitä, että ev-lut valtionkirkko on muuttanut teologiaansa ja jumalanpalelusta vatikaanin dogmi-oppien mukaisesti.

Nyt tuomiokapitulien ja piispojen käskystä vihitty ehtoollisviini muuttuu ihan oikeasti vereksi, joka on juotava pois kirkon työntekijöiden toimesta eikä sitä enää saa kaataa kirkon nurmikolle kuten ennen on käsketty.Ruotsin keskusarkisto
3000 vuotta vanhat taistelupronssikirveet Suomesta - erittäin korkeaa teknologiaa, josta ei massamediassa haluta ikinä mainita

 #popeinsweden #pope #vatican #paavi #popesweden #kirkko Valtionkirkko kirkko arkkipiispa tuomiokapituli kirkkohallitus uskonpuhdistus reformaatio juhlavuosi uskonto lestadiolaiset mafia Vatikaani Rome Rooma Länsi läntiset arvot imperialismi kolonisaatio Arhi Kuittinen vaalit eduskuntavaalit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti