lauantaina, maaliskuuta 28, 2020

Valmiuslaki on sotatilalaki


Hallitus aikoo pystyttää aidon sotatilan laajoin sensuuritoiminnoin.

Tietysti puolustamaan CIA / MI6 geopolitiikkaa kuten kaikki hallituksen valinnat 35 vuotta.

Hyvin brutaalit keskiaikaiset lait ovat tuossa. Eliitti on hyvin kiihottunut.

Käynnissä on hyvin outo dramaturgia, hallitus ei tee mitään estääkseen mm lentoja kiinasta ja italiasta vaan väittää ettei voi tehdä mitään ilman sodanaikaisia sotatilalakeja. Siis Törkeitä valheita rauhanajan lakien lopettamiseksi.

Testausta vähennetään ja samalla eliitti ja eliitin media vaatii sotatilalakia "jotta voidaan tehdä jotakin". Kiristystä, huijausta, terrorin alkusoittoja.

"Valmiuslaki" on nimitetty tahallaan hämävän pehmeäksi "poikkeus" ja perustuu EU:n sopimukseen puolustaa EU:n valtaa ja käytännössä teloitusten EU-luvasta, poliisilla ja armeijalla on täysi vastuuttomuus tappamisesta poliitikkojen käskystä. "Yhteiskuntarauha" orwellimaisesti aina viitattuna eliitin fasismin puolustukseksi demokratian estämiseksi.

Ei tavallinen influenssavirus tätä tarvitse. Corona on labranimikkeenä aina ollut kausi-influenssalle joka tappaa n. 1000 suomalaista vuosittain. Tavallisesti media eli päätoimittajat sensuroivat ankarasti kausi-influenssan kuolemat jopa joukkokuolemat vanhainkodeissa.  Nyt taas iloitaan tästä propaganda-aseesta. Jokin haisee.

Ideologisesti tämä hysteria, liikkumiskielto menee selvästi suuryritysten, pörssiyritysten politiikkaan tuhota pikkuyritykset: Suomen pankki jo lupasi antaa rahaa, lainoja vain suuryrityksille.

Varsinkin kun eliitin törkeä tuhokapitalismi voidaan "huomaamatta" pelastaa mättämällä mielettömiä summia rahaa pankeille ja pörssikapitalismiin eliitin "pörssi"keinottelun jatkamiseksi. Tuhoisaa eliitin suunnitelmataloutta humaanin sosialismin sijaan.

Veroton Eliitti pelastetaan, työläisille veroja.

Ainoastaan suuryritykset ovat hallituksen ideologian mukaan pelastamisen arvoisia, muiden täytyy uhruatua. Muut täytyy uhrata jotta eliitin rikastuminen ei häriinny. Pörssi, eliitin vallankaappauskoneisto on korkein ideologia, köyhyys lisääntyköön, lukutaidottomuus lisääntyköön, itsemurhat lisääntyköön. Pohjoismainen malli on eliitin vihollinen, valevasemisto VAS SDP suorittaa uskomatonta teatteria kauniilla sanoilla ja mitättömillä eleillä puolustaakseen eliitin tuhokapitalismia.

Eliitin surkea keinottelu maksetaan verorahoilla koska se pelastetaan verorahoilla, pörssin tavoite on vain tehdä raaka-aineet ja tuotteet kalliimmaksi. Ja tuhot valtiot uusliberalismin eli uusfeodalismin voitonmarssissa.


  • Pörssi ei ole tarpeellinen.  Pörssi ei tuota, sen tarkoitus ei ole tuottaa edullisempia tuotteita, ei tuottaa ekologisemmin vaan kalliimpia, ainoa päämäärä tuottaa keinottelijoille pörssivoittoa ja osinkoja, kapitalismia.
  •  Eliitin rikastuttamiskone joka taataan verorahoilla, tyhjästä luodaan velkarahaa koska eliitti vie paratiisisaarille mielettömät "voitto-osuudet" pörssikoneistosta eli rahaa pois yleisestä taloudesta. Eliitti rikastuu lainalla ja työläiset ja jopa orjat Aasiassa ja Afrikassa laitetaan maksamaan tämä ennennäkemätön eliitin rikastuminen. Pörssi on orjatyön ylläpitäjä, hyökkäyssotien ylläpitäjä, lakien murskaaja. EU NATO käy  lukuisia hyökkäyssotia NATO CIA:n AFricomin kautta. Syyriaan hyökätään laittomasti repien kaikki YK-sopimukset natomaiden, israelin, saudien antamilla aseilla ja palkkaamilla palkkasotilailla. YK ja EU ovat vain kulissi fasismille jonka USA lobbasi mm Korean ja Vietnamin teurastamiella, "sodalla".
Miksi ei jaeta hengityssuojaimia?

Miksi ei testata?
Tärkeimmät toimenpiteet jätetään tekemättä kun hallitus vaatii kiristäen turhia ja vaarallisia pakkotilalakeja, fasismia ajetaan eliitin vallan takeeksi mutta ei rationaalista toimintaa virusta vastaan
Eliitti vaatii aina diktatuuria vedoten siihen että eliitille täytyy antaa "johtamisrauha" eli tämä on  feodalismia. Eliitille suojelu, kansalle laki ja rangaistus. Eliitti vihaa demokratiaa ja avoimuutta sillä eliitti haluaa kiinteän hierarkian. Puoluejärjestelmä on tätä samaa feodalismia, puolue esittää kansanedustajille ja jäsenilleen että puoluehierarkiaan ei saa koskea - puolueita  ei ole edes mainittu perustuslaissa, nyt kansanedustajia vaaditaan uhkaillen asettamaan puolue kaiken edelle ja puolueen salaiset johtajat, salaiset sanelevat kabinetit. Hallituspuolueet tekevät SALAISEN hallitussopimuksen joka mukamas sitoo kansanedustajat. Puoluediktatuurin valta on suhteellisessä ääntenlaskutavassa sekä perustuslain vastaisessa puoluetuessa - jossa suurin puolue nostaa eniten kansanedustajia - ei ole suoraa äänestystä. Molemmat mekanismit ovat selvästi perustuslain vastaisia jossa kukaan ei saa ohjailla kansanedustaji muut kuin äänestäjät.


  Miten CIA:n  geopolitiikkaa jo noudatetaan?

Kauppasota Venäjää vastaan on tarkoitettu tuhoamaan pienyritykset wall streetin pörssiyhtiöitä ja keinottelua varten. Keskustakin on äärioikeistolainen eli ajaa rahaeliitin, kapitalistien etuja tuhotessaan yksityisiä maatiloja ja luovuttaessaan ilmaiseksi Suomen kullan ja mineraalit myrkyttömään vastuuttomaan  kaivos-kolonisaatioon.

Armeija on alistettu amerikkalaisten ja mossadin ym muiden ohjaukseen 100%.

Malmilla on amerikkalaisten sotilastukikohta - kaikki nämä ilman eduskunnan julkista valintaa perustuslakia vastaan.

   Uuskolonisaatiota - nyt sotatilalla.

Ymmärrätkö mitään? Kekkonen pästi CIA:n vapaasti vakoilemaan, kiristämän, värväämään Erkon avulla suomalaisia poliitikkoja ja virkamiehiä ja sama maanpetos ulkomaisen vaikutuksen ja perustuslain tuhoamisen lisäämisenä jatkuu kasvaen.

Askeleet keskiaikaista liittovaltiota kohti demokratian tuhoamisessa.

EU on kuin Suomea kiduttanut kirkkolaki joka satoja vuosia määräsi pakkouskonnon eliitin vallan perusteeksi.

  Lue



Hallituksen vastustaminen, oppositio, sananvapaus, yksilön poliittinen toiminta
  = "hybridivaikuttaminen"


IS.FI
Valmiuslaista käytiin keskustelua jo maanantaina tasavallan presidentin johdolla Mäntyniemessä.




- Suomessa on nyt noin 250 vahvistettua koronatartuntaa ja yksi ihminen on tehohoidossa.Vrt. se, että tavallinen kausi-influessa tappaa vuosittain 500–2000 suomalaista.
Infektiotautiopin emeritusprofessori Heikki Peltola sanoo olevansa hämmentynyt ja pöyristynyt koronapaniikista ja toteaa: "Kysymyksessä on yleensä lievä tauti, joka sairastetaan useimmiten kotona. Me olemme nähneet monta epidemiaa aikaisemminkin. En näe tässä minkäänlaista kauhun syytä."
- Törmäsin äsken yhteen someketjuun, jossa joukolla tunnuttiin manaavan sitä, ettei Suomen hallitus ole vielä pistänyt kiinni koko Suomea. Valtiolta oikein vaatimalla vaaditaan kovia toimia. "Tehkää nyt äkkiä jotain, mitä tahansa, muuten me kuollaan kaikki!" Ihmiset menevät kuin pässi narussa, aivan kuten sikainfluenssa"pandemian" aikaankin. Seuraukset tästä voivat olla vielä surullisempia, eikä siis vain tai lähinnä itse taudin vuoksi. Tämä maailmanlopun koronavirus, liittyipä siihen sitten jotain hämärää tai ei, on todellinen vallankeskittäjien märkä uni.




  • ”Jälleen on kuitenkin tärkeä huomata miten yhteiskunnallisesti oikeudenmukaisiin hankkeisiin, kuten perustulo tai ekologinen jälleenrakennus, vaaditaan aina tarkat laskelmat “milläs nämä maksetaan?”.  Mutta kun on kyse sijoittajien eli globaalin 1 % harrastukseen liittyvästä harmillisesta ominaispiirteestä, heti löytyy tuhansien miljardien tukipaketit ilman sen suurempia vaikutusarvioita.”















  • Yhdysvaltain Euroopan sotajoukkojen johtaja kertoo olevansa ydinaseilla Venäjää vastaan tehtävän "ensimmäisen iskun suosikki".


ANTI-EMPIRE.COM
When the Commander of NATO says he is a fan of flexible first strike at the same time that NATO is flexing its military muscle on Russia’s border, the risk of inadvertent nuclear war is real. US Air Force Gen. Tod D Wolters told the Senate this week he “is a fan of flexible first strike” regar...



Suomen CIA-toimistot: mediapooli ja hybridisoankäyntikeskus













- There are several oddities about this virus. First of all, it has struck the richest and most productive regions in Italy, Lombardy and Veneto, in the north. After 2008, Italy, which continues to be the second manufacturing economy in EU, has lost the 25% of its manufacturing capacity.

- Ristiriitaisia ja pieniä lukuja mutta erittäin paikallisia tartunta-alueita, joissa nopeasti levinnyt mutta ei muualla nopeasti, hyvin outo "epidemia", kaikki piirteet viittaavat kontrolloituun, viruksen oudosta geenirakenteesta ei julkisuudessa puhuta onko labrassa rakennettu - sensuuria ja ristiriitoja ja elitin poikkeuslakihimoa

HENRYMAKOW.COM
The Illuminati aim to destroy the Italian economy and impoverish the Italian people.  According to John Coleman, the US is next.Letter from an Italian reader.by Paolo(henrymakow.com)In 


















Edmund Burke and the Sublime - Wordsworth Trust
WORDSWORTH.ORG.UK
Edmund Burke and the Sublime - Wordsworth Trust
Edmund Burke and the Sublime - Wordsworth Trust

2











Lue ajankohtaiset analyysit























.

Italia, Ranska Tanska Ruotsi Norja corona KOrona virus tartunta laumasuoja koronafi koronavirusfi Suomi pohjoismaat Kiina wuhan eristys koulu lukio

Ei kommentteja: