sunnuntaina, helmikuuta 26, 2017

Miksi vihreät tukevat äärioikeistolaista BerneriäKansanedustajat pitävät äärioikeistolaista terroria pystyssä.

 Sitä EU on.

Valtion tuhoamista suurfirmojen riistaksi ja sotaa vannovan CIA-naton geopolitiikaksi, välöikappaleeksi.

 Sitä EU on.

Kapitalismia, demokratian tuhoamista rikkaiden valta ihaillen. Eliittiin samaistuvaa pohjoismaisen mallin totaalituhoa, orjatyötä työttömille, hyvätuloisten vallankaappaus veronkiertosysteeminä liitille.

Koulutetut vihreät ovat täysin hukanneet valtio-opin ja pohjoismaisen mallin edellytykset ja opetuksen Suomen tekemässä maailmanennätyksessä elintason nousussa 1967-1985. Ei ole meidän yhteistä hyvinvointia, jos eliitin veronkierto, valtionyhtiöiden tuhoaminen ja Talvivaarojen suojelu on jopa vihreän eliitin ainoa himon kohde. Luonnonsuojelua voi syntyä vain tiukassa valtiossa, jossa ihmisillä on solidaarisuus hyväksyä kaikille yhtä tiukka kontrolli rikkaiden mielivallan ohi eli demokratia.

Ei talous nouse, jos eliitti saa ryöstellä ja raiskata valtion taloutta. Valtio on yhteisen elämän malli eikä rikkaiden kasino ja paskomisluukku.

Vihreitten äänestäjät eivät yhtään ihmettele kun puolue käskee ja siis pakottaa kansanedustajat puolustamaan Berneriä, on niin oikeistolaista valtapeliä ettei suututeta kokoomusta ja EVA:a ja Rkp:tä ja Lontoota, Brysseliä, Bonnia, Trilateraalista komissiota.

Vihreä oikeisto on täysin kapitalistinen eli on mukana antamassa eliitille ja ylikansallisille yhtiöille mielipuolisia verohelpotuksia ja verohallituksen sallimaa veronkiertoa - samalla kun työläisen verotaakka kasvaa. Älkää karttako työläis-sanaa.

Liittovaltiodiktatuurin nousu merkitsee vian tuhokapitalismin ja saastuttamisen nousemista, eikö kreikka ole näyttänyt koulutetuille vihreitä mitä euroeliitti tekee euroelitiin ryöstöretkellä?

Kaikenlisäksi vihreät ovat mukana samassa vihapuheessa kuin perussuomalaiset ja oikeistolainen konkkaronkka, sodansyttyttämisen ja venäjävihan puheessa CIA:n hyökkäyssotia puolustamassa.  Mukamas pakolaisten puolella, sotapuolue, kolonisaatiosotien  vihreä puolue. 

Vihreillä ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin vaihtaa kansanedustajansa jos haluavat olla humanisteja, sillä nyt he ovat vain osa tuhokapitalismin armeijaa.

"Vihreiden" äänestäjät uskovat olevansa porvareita vaikka ovat työläisiä, opiskelijoita, työttömiä, uranousijoita, kaupallisen vihreyden uskojia.

Vaikka olisi miten koulutettu vihreä niin ei selittämälläkään näuytä ymärtävän ettei kapitalismi ole markkinataloutta vaan pankkiirit saavat luoda tyhjästä rahaa ja rahoittaa suuryhtiöiden terroria ja planeetan tuhoamista. Öljyä, myrkkyjä, hyökkäyssotia, kolonisaatiota. Rockefeller-feminismi eli vihreä kapitalismi tekee ihmisistä tajuttoman tyhmiä huijauksen uhreja - kauniita sanoja fasistien lobbaamana. 
  
Mutta he tukevat äärioikeistolaista, superkapitalismin ja liittovaltiodiktatuuria luovaa puoluetta, joka tuhoaa Suomen sillä eurokapitalisteille ei ole olemassa Suomea vaan ainoastaan vastarinta, joka on murskattava suurpääomalle.

"Vihreille" on myyty tehokkaasti syvä, suomenruotsalaisen eliitin eli rikkaimpien lobbaama vasemmistoviha, sosialismin kauhu  -- vaikka pohjoismainen malli on sosialismia, sosialasitista kapitalsmia jakamisen kapitalismilla, veroprogression ilosanomalla: ne antavat, joilla on yllin kyllin varaa. 
Kreikkalainen demokratia oli suomalaisten heimojen demokratiaa, Euroopan syvähistoriaa - sitä ei vielä tunnusteta selkeästi että Minoalaiset ja alkukreikkalaiset olivat sinisilmäisiä suomalaisia, apollokultti selkeästi tunnusti alkuperänsä pohjoisen Hyperboreasta, Ukrainassa suomalaisia suuria kaupunkeja kutsuttiin budini, ne joilla ei ole kuningasta. Skyyttiläiset suojasivat tärkeimpiä kauppakeskuksia, suomalaisia kaupunkeja suomalaisten palkka-armeijana. 
    
Katsokaa Talvivaaraa, ymäristötuhoa veronmaksajien rahoilla nyt 2000 miljoonaa e tulevine puhdistuskuluineen ja vihreät suojelivat sen kapitalistisen terrorin etenemistä ministeri Ville Niinistön siunauksella.

Miettikää nyt, vihreät ovat vain mainoslause, täysin tyhjä mainoslause, mielenrauhan heroiinia, tietoisuuden sulkeva valhe, Helsingin viheralueitakin nyt tuhoamassa rakentamiselle samalla kun kieltävät rumilta asuinalueilta tehokkaat pilvenpiirtäjät. 

Länsi-metronkin kulut 2000 miljoonaan euroon kun sähkö ja kasubusseilla olisi voitu alentaa matkakuluja ja luoda asukkaille tiheät laajat reitit - huomattavasti tähän hintaa.

Yhdysvalloissa tiistaina julkaistun raportin mukaan kasvimyrkky glyfosaatti aiheuttaa sikiövaurioita ja keskenmenoja laboratorioeläimille.
UUSISUOMI.FI
  •  
    "Mites.. Vihreät - De Grönalundin apinat?"

Rkp:n, Kokoomuksen, Sdp:n ja Vihreiden mepit äänestivät Euroopan unionia harppauksilla liittovaltioistavien esitysten puolesta viime Strasbourgin istunnossa…
KDLEHTI.FIOikeiston vallankaappaus

‎    Jarmo Lampinen‎ "ETTÄ TÄLLÄISTÄ SAKKIA KOKOOMUKSESSA ON

CIA kävi myös Kokoomuspuolueen kanssa salaista kirjeenvaihtoa vuonna 2005-2006, jolloin he lupasivat nostaa vilpillä Kokoomuksen valtaan, jos he veisivät Suomen Natoon. No he eivät ihan Nato jäsenyyteen asti päässeet, mutta isäntämaasopimus käytännössä sinetöi Kokoomus kätyreiden työn ja entinen pääministeri Jyrki Katainen palkittiin siitä rahakkaalla EU-komissaarin viralla. Kaiken tason valtion ja maanpetturit on aina palkittu tämän rikollisen pankkien eliitin toimesta, jos he ovat suostuneet auttamaan heidän vallankaappaushankkeissa. Entinen valtiosihteeri Risto Volanen varoitti Suomen kuvalehdessä vuonna 2011 julkaistussa jutussa, että kulisseissa olisi käynnissä sotilasvallankaappaus. Tämän sotilasvallankaappauksen pääarkitehti on ollut kaiken aikaa Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA. Iltalehden uutispäällikkö Juha Ristamäki kirjoittaa Iltalehdessä, että presidentti Sauli Niinistö kuuli USA:n armeijan tulosta Suomeen mediassa. Normaalisti puolustusvoimain ylipäällikkönä presidenttiä pitäisi informoida tämänkaltaisissa asioissa. "
 


 
Ensio Hiitosen teos kertoo, että toisinajattelijoita on vaiennettu Suomessa ennenkin.


Vihreät liput liehuvat


Kepu pettää aina – onko politiikan tulevaisuus pienpuolueissa?

 
Suurpuolueista ei ole kuin harmia. Hallitus alas!

      Kehityksen harha

 
         Kirjailija Klaus Rahikainen kuvailee Suomen muuttumista kansainvälisille
         markkinavoimille alistuneeksi velkavaltioksi.
Pakolaiset ovat USA:n epävakauttamispolitiikan ja sotilaallisten interventioiden suoraa seurausta ja nykyglobalisaation tuotosta.
VASTAVALKEA.FI


 Europuolueiden ideologia on tuhota paikallisdemokratia ja työpaikat pörssin tulonsiirroille.


.

torstaina, helmikuuta 23, 2017

Maahanmuutto terrorismina ja globalisaatio fasismina, laajennettuna kolonisaationa

Te Euroopan tuhoajat, hyväntekijät globalisaation fasismin siunaajina.

Valevasemmisto ja viheroikeisto, rkp:n valeliberaalit, kokkaridemarit, rahaeliitin juoksupojat .


Maahanmuuttoa Suomeen esitetään eettisenä projektina kun kyse on vain valheesta: eivät nämä ole pakolaisia tai hyötymaahanmuuttoa vaan perustuslain kuvaamaa haittamaahanmuuttoa, suuri määrä jopa terroristeja nyt valtion suojamaana miesten "maahanmuuttona" CIA:n ja mossadin käskystä.

Maahanmuuttajien kärsimysta esitetään nyt kosmisena näytelmänä jonka mukaan suomalaisten on määritettävä itsensä vain maahanmuuttajien kautta, mitä enemmän maahanmuuttajat valittavat, sitä enemmän suomalaisten on hävettävä ja kiellettävä suomalaisuus ja valtio-opin ehdot vakaudesta ja rauhasta. Tämä on törkeää ja suunnitelmallista Rockefeller-terroria yhteiskuntaa kohtaan, eliitin hajota ja hallitse projekti.
1800-l vasemmisto ja liberaalit nimenomaan estivät eliitin väestönsiirtoprojekteja, nyt te oletta mukana siunaama imperialistisia sotia julistamalla väestönsiirrot pyhittäväksi ja puhdistavaksi toiminnaksi mutta kaikki suomalaisen väestönsiirtoa lobbaavat järjestöt ovat hiljaa eivätka vaadi Suomea vetämään armeijaa ja armeijasta luovutettuja palkkasotilaita pois US Amerikan hyökkäyssodista eikä tuomitsemaan USA:n hyökkäyssotia.

Te samat tekopyhät olette siunaamassa venäjävihaa ja sodan sytyttämistä kun puolustatte CIA:n geopolitiikka ja sen tärkeintä asetta, väestönsiirtoa kansallisvaltioiden henkisen ja demokrattisen kehityksen tuhoamisena. Tämä on tekopyhää USA:n kolonisaatiosotien siunaamista, te ette ole humanisteja vaan sotateollisuuden sokeita ideologeja luomalla katteetonta hysteriaa turhamaisista maahanmuuttajista joista tehdään muka suomalaisen yhteiskunnan ja suomalaisen mitta. 
Islamin sovinismin ja fasistisen pappiskultin puolustaminen on kaiken irvokkuuden huippu kun toistatte Rockefellerien think tankien strategisia suunnitelmia kolonisaatio-globalisaation siunaamiseksi: te teette samalla islamista eurooppalaisuuden mitan mielipuolisuudessanne leikkiessänne hyväntekijää ilman mitään vastuuta seuraamuksista. Te olette fasisteja siunaamassa kapitalismin ja elitismin tuhoaaltoa ja Euroopan vajoamista liittovaltion militaristiseen diktatuuriin hyväntekijän tekopyhyydellä.
Norjan pääministeri Erna Solberg varoittaa Ruotsin pakolaisjärjestelmän romahtamisen estämisen olevan ehkä jo myöhäistä. Norja on luonnostellut aloitteen poikkeuslaista,…
TALOUSELAMA.FISwedish politicians, who are known for their penchant for multiculturalism and diversity, have been found to be the most loyal allies of Hungarian-American business magnate George Soros who chairs the Open Society Foundation, leaked…
SPUTNIKNEWS.COM


The steady flow of illegal migrants continues across Canada’s southern border.
TORONTOSUN.COM

Suurimmat aseviejät ovat Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Ranska ja Saksa.
VASTAVALKEA.FI
Gothenburg, in western Sweden is, per capita, the European city from which most people have joined Islamic extremist groups, according to Swedish integration police chief, Ulf Boström.
THELOCAL.SEIlmari Määttänen
9 t
Nyt kun moni on jakanut Saska Saarikosken (joka vaimoineen tekee mielestäni huonoa työtä HSn ulkomaankirjeenvaihtajina USAssa, heillä ei ole yhtään omaa ajatusta, vaan kaikki kopioidaan suoraan CNNltä, joka ei ole ollut laatumedia pitkään aikaan, jos koskaan).
"Mitä tekee Trump? Hän haluaa tehdä Vladimir Putinin kanssa ihan mahtavan diilin."
"Presidentin suhtautuminen on niin käsittämätöntä, että se on synnyttänyt teorioita ja salaliittoteorioita. Kiristääkö Venäjä Trumpia? Onko kysymys rahasta tai seksinauhoista?"
Maailmanrauhan horjuminen, ydinsota ja kolmas maailmansota lienevät Saska Saarikosken mielestä positiivisia asioita? Hänen höpinänsä tulee kohta niin raivotautisena, että se on kuin suoraan haukkamaisimpien jenkkimilitaristien (Mc Cain, H.Clinton) suusta. Mikä yhdistää Bernie Sandersiä, Jill Steinia ja Donald Trumpia. Se, että kukaan ei halua kiihdyttää Syyrian sotaa. Pitääkö meidän perheyhtäläisyysargumentaatiolla päätellä, että kaikki jotka eivät halua tukea jihadisteja Syyriassa, ovat pahojen voimien puolella? Luulisi, että Saskakin voisi vähän vetää happea ja pohtia, pitäisikö Trumpin kimppuun hyökätä militarismin tai muiden pahojen asioiden takia, ei siksi, että hän haluaa (mahdollisesti) harrastaa liennytystä jossain asiassa?
Maailmassa tarvittaisiin kaiketi lisää ydinsotapelottelua, jotta ihmiset ottaisivat tilanteen vakavasti. Hillary Clintonin johdolla USA olisi todennäköisesti rikkonut tabua, jossa ydinasevaltioita vastaan ei aloiteta edes perinteisin asein sotia, koska se on liian arvaamatonta. Mitä tapahtuu, jos toinen jää alakynteen? Siinä tulee heti riski ainakin pienten, taktisten ydinaseiden käyttöön.
Mitä tulee ydinaseuhkaan, aikajana menee seuraavasti:
- USA ilmoittaa sijoittavansa ohjuspuolustusjärjestelmän Itä-Eurooppaan, jolla on tarkoitus horjuttaa ydinasetasapainoa. Ohjuskilpi on kuulemma Irania vastaan.
- Venäjä ei usko, että ohjuskilpi on Irania vastaan, joten alkaa rakentaa järjestelmää, jolla ohjuskilpi ohitetaan.
- Länsi paljastaa bluffinsa, ja toteaa käytännössän että ohjuskilpi oli Venäjää vastaan sanomalla että ohjuskilven ohittavia järjestelmiä ei saisi tehdä.
Todellisuudessa sekä lisäohjusten rakentaminen että ohjuspuolustusjärjestelmän rakentaminen ovat yksi ja sama asia pelon tasapainon kannalta.
Venäjä on toki rikkonut valtioiden suvereniteettia useaan otteeseen 2000-luvulla, niin kuin on tehnyt USAkin. USA ei saisi Saskan mielestä tehdä yhteistyötä valtion kanssa, joka on tehnyt sotarikoksia vähemmän kuin USA itse. Mikäs logiikka siinä on? Syyriassa vaihtoehtona ei Assadille ole suinkaan ole demokratia, vaan islamistit, tai ääri-islamistit. Syyrian diktaattorin kaatamista suunniteltiin jo vähintään 10 vuotta ennen Syyrian sisällissotaa, koska USAn tavoitteena on ollut kaataa kaikki epämieluisat diktaattorit alueelta. Entisiä Neuvostoliiton liittolaisia oli mm.Syyria, Irak (eri aikoina), Iran (eri aikoina), Jemen (puolikas), Libya, Sudan, Somalia, Afganistan. Mitäs noille maille on käynyt? No, aika huonosti, Sudan on katkaistu kahtia ja eteläosassa on sisällissota. Libyassa on sisällissota. Irakissa on ollut invaasio ja nyt sisällissota. Jemenissä on sisällissota. Syyriassa on sisällissota. Somaliassa on sisällissota. Afganistanissa on sisällissota. Kappas vain, juuri ne valtiot, jotka eivät ole olleet kuuliaisia USAn vasalleja, on pistetty sekaisin, joko invassiolla tai esim.radikaaleja islamistikapinallisia tukemalla. Saudi-Arabiassa, Qatarissa, Kuwaitissa jne. ei ole sisällissotaa.
Venäjällä on paljon homofobiaa, kuten suurimmassa osassa maailmaa, mutta viimeksi kun kävin Moskovassa ja kysyin suuntaa (homobaariksi osoittautuneen ravintolan edessä), minus puristeltiin perseestä ja yritettiin suudella suulle, eli homoutta ei mitenkään peitelty keskellä katua. Kysyin homojen oppressiosta Venäjällä ja homosekaseurue jossa oli amerikkalaisia ja venäläisiä homoja, röhähti nauruun. Homoilla on toki ongelmia monissa maissa, mutta se, että sitä käytetään ulkopoliittisena lyömäaseena, on suoraan CIAn opaskirjasta.
Jos tämä Saskan analyysitaso on parhainta ulkomaanjournalismia, jota maastamme irti lähtee, luoja meitä siunatkoon. :) Käykää ihmiset itse maissa ja tutustukaa ja kyselkää, älkääkö antako Saskojen, eli CNNn, eli CIAn vaikuttaa ajatteluun... :)
Valtioiden toiminta on nyrkkisääntönä kyynistä, geopoliittista ja itsekästä. Siitä kannattaa lähteä liikkeelle maailman ymmärtämisessä. Jos joku hämääntyy Obaman hymystä, uskottavasta puhetyylistä ja retoriikasta niin voi pojat. Kannattaa yrittää havaita, että sekä Obaman että Bushin tai nyt Trumpin takana on sama militaristis-tiedustelullinen sotilaskoneisto, jonka mielestä mikään konflikti ei ole turha tai kallis. Jos Trump haluaisikin rauhaa Venäjän kanssa, tämä sotilaskoneisto tietysti pyrkisi mustamaalaamaan häntä - ja tällä kertaa mukana ovat mukamas "pasifistiset" demokraatit joten mikäs sen parempaa! 
 .

Euroeliitin venäjäviha ja Trump-viha massamedian keinona - tapaus SaskaTe, jotka muistatte vielä YYA-Hesarin ja YYA-hysterian eliitin keinona.

Kun tätä Saskan kirjoitusta vertaa siihen aikaan niin kyllä naurattaa.

Vallanhimoisten irvokas takinkääntö.

Kuinka hysterian keinot ja takinkäännöt hallita paljastuvat näkevälle.

Jos YYA-liturgiaan uskoville olisi näytetty kuinka samakin eliitti vaihtaa venäjävihaan niin ihmiset olisivat valaistuneet heti eliitin mielipuolisuudesta kaikissa hysterian keinoissa. Massamedian vihainen pommitus ja ennenkaikkea massamedian takinkääntö tekee massamediasta täysin epäuskottavan. Kaikki on välineellistä, ei ole tietoa eliitin saarnoissa ja pappiskultissa, vian keinoja todellisuuden kaappamiseksi. Nyt Jumalana on "Aikaisempi Amerikka" joka vihasi Venäjää mutta "nykyinen YYA Amerikka" ei kelpaa kansan ruoskijoille. Ideologisen sodan mielipuoliset perusteet. Trump-parka, rauhan konservatiivisuuden taki Kennedyn kohtalo tai saatanallinen uhkailu uhkaa.
   :


"Suomessakin Vladimir Putinilla on omat tukijansa. Perussuomalaisten keskelle näyttää repeävän samanlainen railo kuin Yhdysvaltain republikaaneihin."  HS.FI
Saskan tekstissä on pahoja tahallisia asiavirheitä:
 Venäjä ei toimi Ukrainassa OSCE:n eli ETYJ:n raporttien mukaan. Saska ohittaa Kiovan jatkuvan hyökkäyssodan siviilikaupunkeja vastaan, jatkuvat ihmisoikeusrikokset välirauhansopimuksia rikkoen, joissa neonatsit ovat Kiovan siunaamina mukana natomaa Puolan aseistamina ja CIA:n & MI&:n kouluttamina. USAID ja CIA ovat vuosia rahoittaneet ja yllyttäneet uusnatseja Ukrainassa ja massamedian journalistit näyttelevät sokeaa tapahtuneelle aselliselle vallankaappaukselle Kiovassa.


Saska päättää kirjoituksensa uskomattomaan valheeseen kokonaiskuvan leikkaamisessa:
"Länsimaiden vasemmistolaiset tukivat aikanaan Neuvostoliiton diktatuuria, nyt oikeistopopulistit tukevat Venäjän diktatuuria. "

Miten Saska näin törkeästi väärentää historiaa kun kokoomuksenkin poliitikot kävivät konttaamassa Tehtaankadulla, aktiivinen kokoomuksen ja rahaeliitin bulvaani Ilkka Kanerva juoksenteli siellä joka viikko kiihkeimpinä YYA-kausina. Saska yrittää väittää ettei oikeisto ylistänyt Neuvostoliittoa kuten vasemmisto, kyllä ylisti ja nimenomana vain Kekkosen valtapelin takia jotta Kekkonen ei saisi lyömäasetta luomansa hysterian avulla. Vasemmisto ei luonut Kekkosen, Hesarin ja YLE:n YYA-hysteriaa, se oli oikeistolainen Kekkonen ja hänen suomenruotsalaiset teollisuusklaaninsa.b)


Saskan visiot eivät vaikuta kovin terveiltä;


" Eräässä jutussaan Saarikoski kuvittelee, millainen Suomen media on vuonna 2030 " :
" Vielä vuonna 2015 mielipidevaltaa käyttivät pelkän toimittajan koulutuksen saaneet ihmiset, jotka pitivät itseään kaikkien alojen asiantuntijoina. Nyt yli puolet uusista toimittajista on suorittanut tohtorin tutkinnon, ja heillä on käytössään maailman parhaiden tietopankkien asiantuntemus."
"Kenties hieman kieli poskessa laadittu ennustus on kiinnostava kahdesta syystä. Ensinnäkin se rakentaa voimakkaan hierarkian korkeakoulutettujen ja muiden välille. Toiseksi sen kuvaus vuodesta 2015 vastaa Saarikoskea itseään. Hän on toimittajakoulutuksesta valmistunut mielipidevaltaa käyttävä journalisti, joka pitää itseään kaikkien alojen asiantuntijana." KU

http://blogit.kansanuutiset.fi/toimittaja-testaa/saska-saarikoski-on-suomen-viimeinen-alykko/


  

c)

HS on aina ollut hysteerisen propagandan massamedia, tyyli on vaihdettu vain nyt epätoivon takia, aikaisemmin asiallisuus oli saatanallinen ase tiedon väärentämiseen ja suomalaisten fasistien menneisyydenja uusien sopimusten peittämiseen. HS ylisti natseja ja Hitleriä kun suomalainen eliitti avoimesti liitti Suomen maailmanvalloitus-globalisaatiooon.

YYA oli vain hysteriaa.

Se ei ollut luottamuksen vaan pelon lietsontaa sillä hysterialla haluttiin korottaa sairaallisella tavalla Kekkonen diktaattoriksi, jolla on ainoat avaimen Neuvostoliittoon.

Älykkäät ihmiset menivät mukaan YLE:n johtamaan hysteriaan vallanhimonsa takia saadakseen Kekkosen klaaneilta rahakkaat siunaukset ja saunakutsut vallan pimeyteen.d)

Eliitin kaaostaktiikka.

Kun luodaan keinotekoinen isäviha eli Trump-viha, voidaan kevyesti ohittaa se, että Ruotsi on nyt Euroopan raiskaustilatojen räikeä huippumaa tilastollisesti. Ruotsin yhteiskunta murentuu koska maahantulijoille ei ole olemassa ruotsia vaan vain eurooppalaisen identiteetin vastustaminen ja täydellinen kyvyttömyys luoda tuottavaa taloutta ruotsalaisten tyyliin eurooppalaisessa kulttuurissa.

Hajota ja hallitse - feodaalikulttuuria myös nimenomaan väestönsiirron suhteen.

  • Ruotsissa epäonnistunutta väestönsiirtoa ihailevaa ohjattua hysteriaa ja sensuurikulttuuria käytetään mm Ruotisn sotateolisuuden suojeluun, kun luodaan itsetuhoisa messiashanke väestönsiirron ihailuna, niin samaan aikaan Ruotisn väkilukuunsa nähden suurin aseviejä!
     
  • Eliitin pappiskultit ja tekopyhyyden hegemonia on aina luotu harhautukseski eliitin julmuuden ja väkivallan suojaksi. Väestönsiirtokaaos ja maahanmuuttaiien väkivalta siirtää nyt huomion pois eliitin vallankäytön väkivallasta ja demokratian tuhoamisesta. Eliitti on kuitenkin syypää väkivallan huikeaan kasvuun tuhoamalla yhteiskuntaa tuomalla epähumaanin ja fundamentalistisen, eristäytyvän kulttuurin edustajia Ruotsiin tahallisena haittamaahanmuuttona.  
  • Nyt venäjävihalla ja eliitin diktatoorisen militarismin oikeutuksen vaatimuksilla suojataan sekä eliitin syyllisyys lähestyvään talousromahdukseen ja lamaan että väestönsiirron terrorismi, kun palkkasotilaita, isis-terroristeja, rikollisia, elintasomatkailijoita ja vaimonetsijöitä elätetään Suomessa 8000 miljoonan euron vuosikustannuksilla vakvien rikosten kasvulla. 


e)

   Ulkomailta käsin näyttää Suomessa tällaiselta:
”On surkuhupaisaa lukea Suomen eliitin ja apurahataiteilijoiden käsittämätöntä parkunaa Trumpin tultua Yhdysvaltain presidentiksi. Tuolla porukalla on suhteeton käsitys omasta merkityksestään. Kaikki näyttävät muuttuneen lapsiksi, jotka eivät saaneetkaan äidin lupaamaa tikkaria. ---- Parku alkoi, vaikka Trump ei ollut tehnyt yhtään mitään. Kukaan (näistä) ei protestoinut Obaman hallinnon jatkuvaa ihmisten pommittamista, ISIS:ksen ja muiden vastaavien järjestöjen aseistamista ja kaikesta muusta pimeästä.” -- Antti Heikkiläf)

Propaganda;

Huoleton faktojen vääristely eliitin kaaospolitiikan siunaamisessa:

Tuukka Sauli Johannes Kuru
Ylen A-studion aiheena Ruotsin mellakat. Studiovieraiden kommenteista päätellen mitään huolta ei kuitenkaan ole, sillä
- Mellakat eivät liity maahanmuuttoon
- Kyllähän suomalaisetkin, sitä ei vain tilastoida
- Tarvitaan dialogia ja vuorovaikutusta
- Kotoutuminen ja näköalattomuus
- Osattomuuden tunne
- Maahanmuuttajat ovat perättömien ilmoitusten uhreja
- Kyseessä todennäköisesti rakenteet
- Tulijat nuoria miehiä, joten kepponen
- Lähiöiden puutteelliset palvelut
- Suomalaiset tekevät enemmän rikoksia kuin tp-hakijat
- Asiat ei ratkea sillä että kerätään nuorilta aseet pois
- Äärioikeisto, rasismi, polttopullo ja vihan ilmapiiri
  Ja sitten ihmetellään vaihtoehtomedioiden kasvua.
Massamedialla on lisääntyvästi kiihkeä kampanja ihailla Euroopan aatelisia mutt amikä on todellisuus elitismin takana
Massamedia tähtää, haavoittaa,
lamaannuttaa,
silpoo tajuntaa
kuin keisarin luoma kirkko, II armeija 
Arhi Kuittinen
valtamedia propaganda journalismi hesari hsuutiset yleuutiset nato soshallitus yhteiskuntasopimus kapitalismi liittovaltio helsingin sanomat 

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005098851.html

keskiviikkona, helmikuuta 22, 2017

Ruotsin lähiöterrorismi Rinkeby - MTV ottaa korkin poisMTV ottaa korkin pois.

Yhden median sensuuri on ohi?

Nytkö saamme seurata samaa näytelmää kuten aikaisemmin torjunnan romahdettua: hyperliberaalit ja imperialistisen globlaisaation kannattajat näyttelevät kuin eivät olisi valehdelleet tästäkään tilanteesta, ruotsalaisen yhteiskunnan itsetuhosta, ja myöntävät tilanteen tunnustamatta valheitaan ja Ruotsin hallituksen tilastojen jräkyttävää sensurointia - mutta taktiikkansa mukaan alkavat syyttää taas järkeviä ihmisiä eli maahanmuuttokriittisiä ettei ole vain tarpeeksi laitettu "resursseja" eikä tarpeeksi ystävällisiä muslimien "kotoutamiseen? Ja että maahantulijoita ei voi palauttaa vaikka eivät ole sopeutuneet lainkaan - eivätkä halua sopeutua.

Ruotsin lähiöiskut ovat terrorismia. 

Samalla ponnekkuudella ja maailmankuvalla kun Suomessa on marssittu natseja vastaan, sillä samalla logiikalla on sanottava että kaikki organisoitu viha-väkivaltatoiminta on terrorismia, kuten on vale-"anarkistien" iskut nationalistien kimppuun.Ruotsin poliisilla suuria vaikeuksia useissa lähiöissä – "Se voi olla meille hengenvaarallista"


Ruotsissa poliisin on entistä vaikeampaa tehdä työtään monissa maahanmuuttajalähiöissä. Useilla alueilla rikolliset ovat lisänneet…  MTV.FI

Donald Trump is correct – I live in an immigrant area in Sweden and it is not working well


SWEDEN Is it correct that Sweden got major problems handling the immigration? I would say yes. My grounds for claiming that is just by looking… NYHETERIDAG.SE


YLE harrastaa vakavaa faktojen vääristelyä: mm. kun puhuvat maahanmuuttajiin kohdistuvista rikoksista niin eivät kerro että maahanmuuttajat ovat tekijöinä näihinkin rikoksiin.

YLE ei myöskään kerro että Ruotsin hallitus on kieltänyt profiloivien tilastojen tekemisen eli maahantulijoiden rikoksia ei tilastoida lainkaan rehellisesti ja tilastotieteen ehdoilla.

Maahantulijoiden rasismista ei puhuta: he raiskaavat etupäässä ei-muslimeja, muslimivaimojen raiskauksia ei edes tilastoida koska se luetaan vastoin lakia kulttuuriksi - kuten laittomat lapsiavioliitot ja moniavioisuus.d)


Propaganda;

Huoleton faktojen vääristely eliitin kaaospolitiikan siunaamisessa:

Tuukka Sauli Johannes Kuru

  • Ylen A-studion aiheena Ruotsin mellakat. Studiovieraiden kommenteista päätellen mitään huolta ei kuitenkaan ole, sillä

- Mellakat eivät liity maahanmuuttoon

- Kyllähän suomalaisetkin, sitä ei vain tilastoida
- Tarvitaan dialogia ja vuorovaikutusta
- Kotoutuminen ja näköalattomuus
- Osattomuuden tunne
- Maahanmuuttajat ovat perättömien ilmoitusten uhreja
- Kyseessä todennäköisesti rakenteet
- Tulijat nuoria miehiä, joten kepponen
- Lähiöiden puutteelliset palvelut
- Suomalaiset tekevät enemmän rikoksia kuin tp-hakijat
- Asiat ei ratkea sillä että kerätään nuorilta aseet pois
- Äärioikeisto, rasismi, polttopullo ja vihan ilmapiiri


Ja sitten ihmetellään vaihtoehtomedioiden kasvua.


www.facebook.com/tuukka.kuru/videos/10211749783317359/
.

Natsi-viihdettä YLE:llä ja Mengelen uusin kirjaYleisradionkin vaalimassa natsihurmiossa eli natsiviihteessä on monia piirteitä jotka todistavat kuinka ohjattua natsimystiikan lietsonta jatkuvasti on.

Mengelestä on taas tehty kirja mutta yhtään oikeistolaisen viihdekoneiston elokuvaa ei ole tehty, joissa näytettäisiin todella mitä kauhuja tämä Arvo Ylpön kanssa natsilääkäri-seminaareissa käynyt mies teki ja kuinka CIA palkkasi 1000 joukkomurhaajaa "Naton" terroritoimintaan operaatio Gladiossa.

Natsihurmion ja -magian levittelyn päätarkoitus on tietysti pitää yllä sensuuria kapitalistisen rahaeliitin syyllisyydesta mm. Hitlerin kouluttamisesta ja rahoittamisesta.

Mikään katufasistien toiminta ei olisi noussut ilman amerikkalaisten ja saksalaisten pankkiirien ja teollisuuseliitin käsikirjoitusta seteleillä ja poliisin avulla, myös vaaleja estämällä ja väärentämällä työväestön demokratiaa vastaan. Kekkosen toimintaa valantehneenä natsina natsien palkkalistoilla ei vieläkään käsitellä, kuin Kekkonen ei olisi ollut ideologinen rotuoppi-natsi ja maailmanvalloituksen hyökkäysprojektissa mukana. Ylpön toiminta Saksassa on yhä 100% sensuurin alla. Erkon ja muiden suomalaisten fasistien toiminta saksalaisten natsien kanssa 20-luvulta saakka on pelon kohde tutkijoille, suomalaisten fasistisukujen aktiivista toimintaa natsien rakentamisessa Saksassa suomalaisten fasistien joukkotuhontatoiminnalla ylpeilemällä ei tunnusteta.


Nyt kun tutkijat ovat pelonväreilynsä alta uskaltaneet vihdoinkin tuoda julki Risto Rydin rotuoppikirjan, joka julkaistiin myös natsi-Saksassa, herää kysymys: miksi Ryti ja Kekkonen eivät kelpaa natsiviihteeksi vaan sensuuri jatkuu faktojen esiintulon jälkeenkin?

Tästä voit päätellä paljon kuinka natsiviihde on vain eliitin  todellisen historian sensurointia.RKP ja kokoomus molemmat perustettiin fasistipuolueiksi sillä ne yrittivät kieltää demokratian kieltämällä vasemmiston.

Eivät ne ole muuttuneet eliitin välineinä lainkaan. Keskustakin on taas paljastanut äärioikeistolaiset juurensa sen eliitin nojautuen puhtaaseen fasismiin yhteiskunnan tuhoamisessa eliitin feodaalivallan esteiden kaatamisessa.

Eliitti on fasismi, eliitillä ei ole mitään moraalisia esteitä oman fasistisen vallan ja sensuurin edistämiseksi. 

Venäjäviha on Rooma-Vatikaanin suuri keksintö kolonisaatiosotien ja eliitin terrorin perusteeksi, läntisen kirkon suuri tehtävä valloittaa vääräuskoisten maat pakanoiden alta. USA:n hyökkäyssodat ovat tietysti jatketta jo Rooman imperialismille, joka on siis vain elitismin fasismia. Demokratiaan vetoaminen on ällistyttävin valhe mitä globalisaatiofasismin lipunheiluttajat jaksavat pokkana heiluttaa. Propagandassa ei ole mitään estoja kuten olemme eliitin kirkosta oppineet verisen Jeesuksen heiluttamisessa eliitin vallan takeena. 
Mikko Elo
Globalisaatiosta puhutaan paljon, mutta harvoin mietitään sen sisältöä. Laajasti ymmärrettynä sillä tarkoitetaan maailmanlaajuista vapaakauppaa.
Kysymys on kuitenkin siitä, kenen ehdoilla tämä kauppa toimii. Onko kauppa reilua ja kohteleeko se kaikkia maita samalla tavalla? Onko kaupalla yhteiset säännöt?
Ongelma onkin siinä, ettei globalisaatiolle ole yhteisiä pelisääntöjä, jotka suojelisivat työntekijöitä.
Tällaisia sääntöjä tarvittaisiin, jota kauppa olisi reilua. Tarvittaisiin mm. minimipalkat, jonkinlainen sosiaaliturva, minimivero yrityksille, lapsityövoiman käytön kieltäminen jne.
Kaikki edellä mainittu on kuitenkin toiveajattelua. Globalisaatio ei koskaan toimi reilusti. Siitä johtuu myös globalisaation lisääntyvä vastustaminen.