sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2017

Huijareiden vaalit, viheroikeisto ja valevasemmisto - Kuntavaalit 2017 ÄänestysalueMikään europuolueista ei ole oppositiota, sillä EU ei ole mitään muuta kuin tuhokapitalismia ja tulonsiirtoa rahaleiitille ja pankkiireille.

Kauniit sanat ovat tappavaa myrkkyä, jokainen europuolue on sitoutunut valtion ja varsinkin hyvinvointivaltion tuhoamiseen kapitalismin ideologialla, tulonsiirroissa ja verohelpotuksissa eliitille.

SOTE on kansalaisten omaisuuden, kiinteistöjen ja verotuksen luovuttamista veronkiertopörssifirmoille ilman mitään vastuuta.

2 kk sitten vihreät äänestivät Helsingin virkistysmetsien tuhoamisesta ja kieltää kaupungin oman rakennusyhtiön palauttamisen, kieltää tehokkaat ja hlutut pilvenpiirtäjät koska rikkaiden sukujen kiinteistökeinottelu kärsisi kapitalistisen. Vihreät oli myös suurin innokkain korruptiotoimija, 2000 milj e metrokorruption tuhlaamiseen hyville veljille, oikeistoklaaneille, kun asukkaat halusivat lisää laajan alueen kaasubusseja. Nato-Vihreät, jotka hyväksyivät 2 ydinaseiden pollttoainetta tuottavaa ydinvoimalaa hallituksessa suurimman ydinvastaisen vaalikampanjan jälkeen.

Vasemmistoliitto on täynnä lipeviä porvareita ja hipstereitä, jotka leikkasivat jokaisen tulevan vuoden budjetista yli 5 miljardia pois lapsilta, nuorilta, koulutuksesta Kataisen hameen alla ja edistävät nyt demokratian totaalituhoa liittovaltiodiktatuuriin ja Brysselin saksalaisen suurarmeijan maihinnousuun, Suomen armeijan poispyyhintään.

Kaikki europuolueet ovat sallineet tyttöjen ja poikien silpomisen islamin nimissä vaikka Helsinkikin voisi noudattaa lakia ihan itsenäisesti.
 

   Miten te voitte uskoa näitä huijareita?

Kapitalistien innokkaita tuhon enkeleitä kylvämässä kauniita sanoja hyväuskoisille.

Vaikka kommunisteille ääni ainoana vastatoimenpiteenä, IPU on hyvin järkevä talouspuolue korruption lopettamiseksi.

Persutkin ovat todistaneet olevansa pankkiirien eurotuhopuolue ja USA:n fasismin ja hyökäyssotien kannattaja.

Kahden viikon päästä USAn vietnamissa 3 milj ihmistä tappaneet samat pommikoneet tulevat Suomeen hyökkäysharjoituksiin. Korruptio pitää eliitin sekä eliitin operaattorit (poliitikot ja virkamiehet) tyytyväisenä


II
Hah - Vasemmistoliiton Heikki PATOMÄKI katuu vasta nyt valtion hajottamista.
Saatanan idiootti, nato-eurodiktatuurin palvelija. 

Haluatko muuttua? 

Jos kadut, niin pidä kovaa ääntä porvari-Liitä vastaan.
III


Mikael Koskivirta
"Eläkää äänestäkö vihreitä huomenna. Vihreät oli Kokoomuksen lisäksi ainoa puolue, joka äänesti Palmian yhtiöittämisestä Helsingin valtuustossa. Ilman vihreitä se ei olisi mennyt läpi, ja Palmian työntekijoillä olisi vielä huomattavasti paremmat oltavat, mm. henkilöstökassa, tulospalkkio, sekä huomattavasti paremmat työehdot.
Vihreät on Kokoomuksen vasallipuolue, joka vain esittää edostävänsä vihreitä asioita ja olevansa pienen ihmisen puolella. Paskat, vihreät on nykyään porvaripuolue." "1960-luvun loppuvuosina tapahtui uusvasemmiston nousu myös Suomessa, mutta 1970-luvulla suuri osa uusvasemmistosta hylkäsi moraalisen lähtökohdan ja kääntyi marxilaiseen luokkakantaisuuteen, joka samasti ihmisoikeus- ja ympäristöliikkeen mieluummin ihan klassiseen liberalismiin. Suhtautuminen Trumpiin ja Clintoniin paljastaa, että nykypäivän valtavirtavasemmisto on lähinnä keskiluokkaisia liberaaleja, joita vain poliittisen ilmaston muutos (oikeistolaistuminen!) oikeuttaa ylipäänsä kutsumaan vasemmistoksi. Ihmisoikeus- ja ympäristökysymys ovat niin tärkeitä, että Clintonin valheet, militarismin ja oikeistolaisuuden voi sivuuttaa, syyllistää Trumpin kannattajia ja viitata täysin kintaalla sille, mitä USA:n työväenluokka on yrittänyt sanoa.
Itse uskallan väittää, että yhdysvaltalainen presidentinvaalikäyttäytyminen, Brexit ja jopa vuoden 2011 perussuomalainen ”jytky” olivat tyypillisiä osoituksia tietoisuuden heräämisestä. Ihmiset ovat nyt kriittisiä ja osaavat kyseenalaistaa. USA:n työväenluokka ei halunnut äänestää Hillary Clintonia, koska tämä edustaa poliittis-kulttuurista eliittiä, joka haluttiin yksinkertaisesti pois vallasta ja äkkiä. Samaten Brexit oli suunnattu euroeliittiä ja sen hännystelijöitä vastaan – ja Suomen ”jytky” vanhaa puolue-eliittiä ja sen edustamaa korruptoitunutta valekonsensusta vastaan."


Ihmisten poliittinen tietoisuus on kasvamassa, mutta poliittinen eliitti pyrkii ohjaamaan protestiäänet harmittomiin kohteisiin.
VASTAVALKEA.FI


Esa saarinen, uuden fasismin airut

  • Tätä on kapitalistinen propaganda, sen seuraamukset: korostetaan vain statuskulttuuria ja sen musta profeetta on ollut Esa Saarinen, joka rynkyttää vain Thatcherin & Chigagon poikien sanoja; Yhteiskuntaa ei ole, jokainen on yksin, vapauttakaa eliitin korruptio, poistakaa sääntely, valehdelkaa vapautuneesti, luokaa vain mielikuvia, samaistukaa miljonääreihin, halveksikaa itsenne kaltaisia, tuhotkaa solidaarisuus ja testattu hyvinvointivaltio, puhukaa ideoista ja sokeutukaa eliitin luokkasodalle:Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely. 72 prosenttia vastaajista oli vähintään...
AAMULEHTI.FIHelsinkiläisten kokemaa turvallisuuden tunnetta on selvitetty tutkimuksella, johon…

HELSINGINUUTISET.FI
 .

Ei kommentteja: