torstaina, kesäkuuta 30, 2016


Suomen kirkko naulattuna keskiaikaan eliitin koneistona

* nosto 

Suomen kirkko on kuin 900-vuotias Nokia.

Kuten monessa puolueessa (SDP) ja Neuvostoliitossa, ristiriidat ja ihmisten tarpeet pyritään johdon taholta pitämään piilossa ja halveksuen vähäteltyinä  niin paine vain kasvaa ja kasvaa.

Mitä tapahtuu kun paine kasvaa? Lapsikin sen tietää vesi-ilmapalloista.

Kirkkoa eivät lopulta hajota fundamentalistit, jotka eivät hyväksy jatkuvan uskonpuhdistuksen (tervejärkisyyden & yksilökeskeisyyden) periaatetta ja humanistista ihmiskuvaa - vaan piispat ja kirkkohallitus, jotka pyrkivät epätoivoisesti miellyttämään kaikkia ja pyrkivät olemaan diplomaatteja eivätkä rehellisiä protestantteja, yksilöä hyödyntävän muutoksen ja ihmisoikeuksia puolustavia johtajia.

 • Onko  kirkossa nyt menossa hallittu vai hallitsematon muutos?

    •    "Yksitoista Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluvaa teologia ilmottaa, että he luopuvat kirkkonsa piispoista."

Hallitsematon muutos käynnissä.
Avoin ristiriita olisi muutostietoisuutta.

Kirkolla ei ole linjaa. Kirkon linja on linjattomuus. "Perinteen suojelu".
"No, rukoillaan melun takia vähän homojen puolesta mutta pidetään ne kuitenkin nurkassa kyykyssä"

Vielä  suuremman romahduksen edessä johto pyytää taas "maltillisuutta" eli keskustelun hiljentämistä ja linjattomuuta, joka on yhä jäykempi ja sulkeutuneempi brändi ajasta vieraantuneiden johtajien johdossa.

Suomen kirkollakin on oma Troijan hevosensa kuten Nokialla.

Piispa Eero Huovinen on puuhannut 12 vuotta kulissien takana ahkerasti kirkkohallituksessa kirkkoa takaisin katolisen kirkon tapoihin ja oppeihin. Siis takaisin  paavin pesäkkeeksi, piispoille turvalliseen hierarkian ja byrokratian laitokseen.

Mediassa kuohunut homokeskustelu ja fundamentalistien homoviha on vain pintakerman kuohuntaa kirkon sisäisestä jättijännitteessä. Uusi homokapina asettaa piispat taas näyttämölle - taasko he yrittävät leikkiä kuollutta lahnaa ristiriitojen noustessa esille?

Kirkolliskokouksesta yli  80% edustaa fundamentalistista maailmankuvaa, mikä on häikäisevän räikeä epäsuhta siihen, että kirkon jäsenistä n.62% on liberaaleja. Piispojen mieltymys "ekumeniaan" ja katolilaiseen teologiaan edustaa jopa vain parin prosentin osuutta kirkon jäsenten uskonnollisista mieltymyksistä.

Homoilta ei ollut vahinko vaan väistämätön prosessin yksi vaihe. Jännitteen esilletulo. Piispan selkeä vihapuhe erilaisia ihmisiä kohtaan. Kuinka ymmärtää nyt kapinoivat / kirkosta eroavat viidesläiset ja lestadiolaiset patriarkaattipapit ja vinkuen tasapainoilevat piispat?

Mikä on ongelman taustalla?

Onko ev.lut-kirkko loppujen lopuksi aidosti luterilainen eli protestanttinen?

 • Protestanttinen teologia on hyvin yksinkertaista.

Se ei hyväksy, että instituutiolla ts kirkolla on maagisia voimia mm. myydä aneita, kastetta tai rippiä pelastukseen tai erottaa saastaiset ihmiset puhtaista - mitä fundamentalistit yrittävät seksuaalisella rasismilla, lahkotoiminnalla ja ajojahdilla saada aikaan.

Lutherin teologia oli (alunperin) instituutiota rajusti purkavaa teologiaa: byrokratiaa palvovaa kirkkoa ei itseasiassa tarvita protestanttisessa teologiassa. On vain yksilöiden yhteisöjä, jossa yksilöt tukevat toisiaan.

Maagisia välittäjiäkään eli pappeja ei protestanttisen teologisesti tarvita. Yleinen pappeus on tärkein luterilainen oppi mutta myös eniten sensuroitu piispojen hierarkisessa unelmassa.

 Protestanttisella, valistuneella ihmisellä on halu etsiä totuutta hyvästä elämästä ja käsitellä pahuuden tiedostamista. Ja ripaus mystiikkaa, joka ei saa menna etiikan, tieteen, sovittujen lakien, tasa-arvon ja luonnonlakien edelle.

Mystiikka ei saa olla magiaa - tässä on luterilaisuus viidellä sanalla.
Protestanttinen teologia on yksilökeskeistä uskontokulttuuria: jokaisella saa olla oma usko mutta mitään instituutiota mm. kirkkoa ei saa ottaa aseeksi toista ihmistä vastaan erilaisuuden takia.

Protestanttinen teologia perustuu ideologisesti uskonnonvapauteen.

Kirkko ja valtio ovat kaksi eri toimijaa protestanttinen teologian näkökulmasta: nykyinen kuninkaan luoma Suomen kirkkolaki ja kirkon pitäminen valtion ylistäjänä mm. sotilaspappien ja muilta uskonnoilta kielletyn kirkkoveron kautta on protestanttisesti täysin kestämätön tilanne.

Elämme juuri nyt roomalais-katolisessa valtionkirkko-politiikassa.

Ev.lut piispojen viime vuonna voimaan saattama magiaan tukeutuva  ehtoollisoppi, jonka mukaan viini muuttuu ehtoollisella oikeasti roomalaiskatolisen transsubstaatio-opin mukaan vereksi, on myös totaalinen harhaoppi protestanttinen teologian ja maailmankuvan mukaan.
Magia ei saa olla uskontoa määrittävä protestanttisessa uskontokäsityksessä.

Lutherin protestantismin ja kirkkokapinan perusidea on se, että instituutio ei voi eikä saa kontrolloida ja manipuloida yksilön uskoa.

Avioliittokin kirkollisena toimenpiteenä keksittiin vasta 1400-luvulla - jotta kirkko voisi kaapata rikkaille suvuille tärkeimmän rituaalin itselleen ja omaa arvovaltaansa ja kassaansa pönkittääkseen. Kirkkoisät 200-500 luvuilla vihasivat alunperin heteroavioliittoa syntinä ja itsekkyytenä.

Uskonnollinen ja Jeesuksen mukainen eettinen ajattelu ja toiminta on noustava yksilöistä. Ei kirkosta, yksilön vastuuttomuudesta antaa kirkon hoitaa ihmisyyden kysymykset.

Onko tämä alkuperäinen protestanttinen idea liikaa vaadittu?

Onko tämä epärealistista?

Tahtovatko ihmiset vain rituaalilaitoksen, jonka oppidogmeja he eivät ymmärrä eivätkä tahdo ymmärtää? Tahtovatko ihmiset olla tiukassa johdatuksessa ilman ymmärrystä teologiasta?

 • Haluaako suomalainen olla protestantti, vastuullinen ajatuksistaan ja valinnoistaan?

http://www.evl.fi/kkh/ktk/jlakuva.htm

Gallupin mukaan  alle 24-vuotiaista vain joka neljäs (25 %) suomalaisista uskoo täsmällisesti kirkon nykyisiin opetuksiin. Joten suomalaiset tahtovat olla yksilöitä yhä enenevässä määrin. Kun kirkko haluaa puhutella vain vanhuksia, seuraamus on looginen.

Rehellisyys on kuitenkin asia, jota jokaisen ihmisen tulisi vaatia sekä instituutiolta että itseltään.

Onko  siis ev.lut kirkko protestanttinen vai voidaanko kirkkohallituksen (ja useimpien piispojen) poliittisten linjausten mukaan siirtyä takaisin paavin kirkon osaksi?

Piispat ovat täysin hukassa istuessaan kahdella pallila.
He ovat samaan aikaan fundamentalistien luottomiehiä ja jopa fundamentalististen lahkojen (lestadiolaiset) suojeljoita.
Protestanteiksi itseään kutsuvat edistävät samalla epäprotestanttista toimintaa, ihmisoikeusrikkomuksia: vanhoillislestadioilaset harrastavat ihmisten painostusta (naisilta kielletään ehkäisy) ja lasten helvetillä pelottelua kondomin käytöstä.

Tämä kaikki piispallisella siunauksella ja tuella ev.lut-seurakunnan maksamilla, lestadiolaisten omilla kiihkopapeilla.

Kun piispat kääntyvät vain menneeseen ja vetoavat "suomalaiseen" kirkkouskoon ja perinteisiin, he sulkevat korvansa ihmisten tarpeilta.

Kirkko ei laajenna palveluitaan ihmisten arkipäivän tarpeisiin vaan pienenevästä verobudjetista yhä suurempi rahaosa menee homeisiin kiinteistöihin, pahan päivän sijoituksiin (kirkon jemmaan epäeettisiin sijoituksiin mm. öljy- ja asesijoituksiin sekä futuuripörssipeleihin ylikansallisten sijoituspalveluiden kautta) ja kasvavaan eläketaakkaan (joka on laskettu väärin, "optimistisesti")

Kirkko on täynnä palkkaansa tyytyväisiä pappeja, jotka eivät halua kirkon olevan tunnustuksellinen. Sekö on hyvä?

Eli kirkko ei ole protestanttinen ja yksilökeskeinen vaan pappiskeskeinen: papit saavat säätää opillisesti lähes mitä lystäävät ilman piispojen väliintuloa.

Tämä on paradoksaalisesti mahdollistanut myös hyvin inhimilliset sielunhoitajapapit ja mukavan lokoisat seurakuntasisäpiirit mutta se toisaalta myös hyväksyy ja tukee törkeätä henistä väkivaltaa mm. homoseksuaalien työntekijöiden painostamisen ja erottamisen.

Suurin osa kirkkoherroista ei missään nimessä palkkaisi homoa. Tähän eivät piispat halua puuttua lainkaan. Kuopiossa on nyt seksuaalisesti vapaa keidas humaanin piispan ansiosta mutta sekin toisaalta luo pakopaikkana vääristymän, koska muut piispat eivät kunnioita koko Suomen kattavasti ihmisten perusoikeuksia ja humanistista ihmiskuvaa.

Kirkko on olevinaan kaikkea kaikille vaikkakin median edustajille kiihkeästi esitellään humanistista näkökulma-asennetta ja kirkkaita valheita kirkon virallisesta toiminnasta.
Kirkolliskokouksen hyväksmä homojen puolesta rukoileminen ei teologisesti merkitse homojen hyvksymistä. Teologisesti kirkko suostuu siunaamaan koiria ja kauppakeskuksia - mutta ei homoja. Siunaaminen on teologisesti aivan eri asia kuin "puolesta rukoileminen". Siunaaminen on hyväksymista, rukoileminen parannuksen toivomista.

 Kirkon jäsenet voivat nyt herätä 900-vuotisesta unesta kyselemään, onko kirkko todella protestanttinen, onko pappi lähempänä Jumalaa ja mitä käsityksiä ja vihaa kirkon papit jakaa ihmisille erilaisista ihmisistä.

 • Mitä olisi instituution joustava muutos?

Kirkko noudattaa vieläkin kuninkaan läänityspolitiikkaa eli ihminen pakotetaan maksamaan veronsa maantieteellisen sijaintinsa mukaan seurakunnalle.
Jos kirkkohallitus ja kirkolliskokous älyää purkaa kuninkaan läänitysoikeuden, ihmiset voisivat muokata itsensä näköisiä heimoja.

Syntyisi todellinen demokratia, jossa änkyräkirkkoherrat ja homovihaiset seurakunnat saisivat kokea todellisen kannatuksensa.

Kirkko jakautuisi ideologisesti mutta se olisi vain näkyvää jakaantuneisuuden esilletuloa.

Nyt kirkon totalitäärinen hallinta rahoittaa fundamentalisteja ilman jäsentensä lupaa. 

Ideologisesti minua häiritsee todella tämä luterialisen nimikkeen käyttö. Miksi Suomen valtionkirkko ylläpitää monia ristiriitaisia oppeja ja adoptoi tiuhaan room.katolisen kirkon oppeja - eikä jäsenistö tiedä siitä mitään? Hajota ja hallitse.  Pidä alamaiset hämmentyneinä, tietämättöminä ja korosta hierarkian merkitystä. Keskitä valtaa, lupaile joka taholle kaikkea.

Tämäkö on todella 2000-luvun hengellisyyttä? Miten ääripisteeseen kirkon sisäisten valheiden ja propagandan täytyy mennä ennen kuin protestanttisesti ajattelevat ihmiset haluavat jakaa/perustaa oman kirkon - tai aktivoituvat fundamentalistit?
Ei kovinkaan kauas tämän hetkisestä tilanteesta.

Kirkon on valittava linjansa ja sitä ennen rehellisesti tunnustettava teologinen sota ja teologiset ristiriidat.

Jos halutaan hallittua muutosta.
Sillä nyt on meneillään hallitsematon muutos, ns hidas romahdus. Ongelmia ei ole, kun katsotaa taaksepäin kirkon uljaaseen menneisyyteen kuninkaan vallan vartijana.
 Kirkko on muuttumassa kiihtyvällä vauhdilla kirkkomuseoksi, joka romahtaa omaan mahdottomuuteensa kellon taaksepäin kääntäjänä.


 • II Jälkipuhe
Voiko kirkko tehdä kompromisseja rehellisesti?

 Onko sillä mitään väliä, mitä piispat valitsevat?
Uskonto on suomalaisille tärkeä osa sosiaalista ryhmäyhteenkuuluvuutta ja sosiaalista hyvän kansalaisen asiallista statusta. 900-vuoden aikana suomalaisia on uhkaillen pakotettu kirkon pakkojäseniksi ja se on mennyt alitajuntaan. Kirkko hoitaa uudet jäsenet yhteisöön hyväksyvällä kastella ja kirkko lupaa hoitaa vainajan hyvään paikkaan hautajaisissa.
Hautajaiset ovat gallupeissa suomalaisille kaikkein tärkein kirkon toimintamuoto, oli se hassua tai ei.

Suomalaisille tärkeintä on rituaali, yhteisöllinen vaiheinitiaatioriitti, jonka pappi hoitaa. Ei sinänsä kirkon "tarkka" oppi.

Kirkon äkkikäännös synnin korostamisesta armon korostamiseen 60-luvulla kelpasi tavallisille kirkon jäsenille todella hyvin. Kirkko maastoutui yleiseen humanismiin ihmisarvosta kuin nappia painaen ja pölyttyneet protestanttiset ideat kaivettiin esille kiihkeästi. Luterilainen renesanssi kukki Suomen kirkossa helvettijulistuksen poistamisena1960-1989 kunnes laman nostattama vanhoillinen ja oikeistolainen patriarkalismi nosti päätään.

::


 • Tässä on fundamentalistiteologien avoin ilmoitus ja tulkinta protestanttisesta teologiasta (eivät tunnu viisaudessaan muistavan, että avioliitto ei ole sakramentti protestanteille):

Piispainkokouksen ohjeet homoseksuaalisten parisuhteiden puolesta pidettävistä rukouksista on nyt julkistettu. Vaikka saivarrellen voidaan väittää, ettei tässä ole kysymys homoseksuaalisen käyttäytymisen hyväksymisestä, kirkon ja median keskustelukontekstissa ei asiaa voi muuksi ymmärtää. Ja näinhän ovat jotkut piispatkin asian tulkinneet.
Antamalla kysymyksessä olevan rukoushetkisuosituksen Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispat ovat astuneet ratkaisevalla tavalla Raamatun vastaisen opin ja elämän alueelle. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Tunnustuskirjoissa miehen ja naisen välinen avioliitto ainoana Jumalan asettamana aviosäätynä on kirkon opin asia. Antamalla luvan ja suosittelemalla rukoushetken pitämistä sukupuolisuhteelle, joka yksiselitteisesti on Raamatun vastainen, piispat ovat antaneet luvan ja toisen käskyn vastaisesti kehottavat papistoa rukoilemaan Jumalan siunausta synnille. Jumalan Pojan veri vuoti ristillä synnin sovittamiseksi ja voittamiseksi, ei synnin tekemisen oikeuttamiseksi. Siksi piispojen ohje sotii itse evankeliumia vastaan.
Jo vuosia on ollut nähtävissä se, miten Suomen kirkkoa viedään määrätietoisesti Sodoman tielle. Tällä tiellä emme voi emmekä tahdo olla mukana. Allekirjoittaneista Anssi Simojoki ja Martti Vaahtoranta ovat aikanaan ilmoittaneet tämän myös Turun tuomiokapitulille. Nyt varoitamme myös jokaista kristittyä. Sodomaan ei pidä etsiytyä eikä antaa viedä sinne itseänsä. Päinvastoin, Sodomasta on paettava. Kirkon asioissa on aina kysymys iankaikkisuudesta. Antamalla synnille luvan ja kirkollisen muodon, piispat johtavat ihmisiä perässään iankaikkiseen kadotukseen.
Luterilainen päätunnustuksemme, Augsburgin tunnustus, sanoo yksiselitteisesti luvussaan kirkollisesta vallasta (CA 28:23-28):
“Mutta kun piispat opettavat ja määräävät sellaista, mikä sotii evankeliumia vastaan, niin seurakunnalla on tukenaan Jumalan käsky, joka kieltää tottelemasta heitä: ’Kavahtakaa vääriä profeettoja’ (Matt. 7); ’Vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille toista evankeliumia, hän olkoon kirottu’ (Gal. 1); ’Sillä me emme voi mitään totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta’ (2 Kor. 13). Edelleen on kirjoitettu. ’Meille on annettu valta rakentaa, ei hajottaa.’ Näin määräävät myös kirkkosäännöt (II quaest. VII, cap. Sacerdotes et cap. oves). Kirjeessään Petilianusta vastaan Augustinus huomauttaa:’Katolisillekaan piispoille ei pidä antaa periksi, jos he erehtyvät ja opettavat mielipiteitä, jotka ovat ohjeellisen Jumalan sanan vastaisia.’ ”
Ilmoitamme täten, että luovumme Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispoista yllä olevan Augsburgin tunnustuksen selvän kohdan vaatimuksesta. Harhaoppisen rukoushetkiohjeen antaneet piispat näemme lähinnä hengellisen elämän ulkopuolella oleviksi hallintovirkamiehiksi.
Luterilaisen uskon ja opin vaatimana 17. helmikuuta 2011
Anssi Simojoki, pastori, TT, Uusikaupunki
Risto Soramies, rovasti, Istanbul
Martti Vaahtoranta, pastori, TT, Pyhäranta
Juhana Pohjola, pastori, St. Catharines, Kanada
Sakari Korpinen, pastori, TL, Helsinki
Liisa Korpinen, lehtori, TM, Helsinki
Juha Santala, TM, Turku
Petri Hiltunen, pastori, TT, Kouvola
Heikki Jyväs, kappalainen, rovasti, Mynämäki
Juha Muukkonen, pastori, Tornio
Jaakko Lehtimäki, pastori, Huittinen

Kuinka Li Andersson tukee eliittiä ja oikeistoa


Kuinka Li Andersson tukee eliittiä ja oikeistoa?

Olemalla vastustamatta eliitiä.

Kuunnelkaa kuinka Li puhuu brexitistä.

Minkä selityksen hän antaa?


        "Kansa on pettynyt eliittiin"
 

Mutta Li ei vastusta eliittiä ja EU-diktatuurin sekä EU-armeijan rakentamista  vaan myötäilee.

Kansa on syyllinen brexitiin, ei eliitti;  Liin ja muiden valevasemmistolaisten diskurssissa.

Onko tässä jotakin epäselvää, ketkä tukevat Naton sodansytyttämisprosessia, Kiovan natseja, Amerikan hyökkäyssotaa Syyriassa ja Afganistanissa, virkamiesten kouluttamista CIA:n ja MI6:n kouluttamana -  ja euroterrorin taloustuhoa, pohjoismaisen mallin alasajoa, veronkiertoa Suomessa?


Kaikki on selvää.


Sinä valitset, jos tuet valehtelijoita. • Alma Sanmartin: "Vasemmistolta puuttuu ulkopoliittinen linja ja geopoliittinen taju kokonaan. Ja vielä ihmettelevät, että menee huonosti. Plus että eivät ole eurooppalaisiin vasemmistolaisiin verrattuna edes vasemmistoa, vaan lähinnä vihreitä demareita."
Kapitalismin kriisi kärjistyy - mitä Suomen olisi tehtävä
Suomi, ”EU:n rauhanprojektin jäsenenä”, on ajautunut Hitler-liittoutuman kaltaiseen vihollisrintamaan Venäjää vastaan. USA:n ja Naton sotajoukot harjoittelevat Suomen maaperällä tulevaa Venäjälle suunnattua hyökkäystä. Sipilän hallituksen ja Sauli Niinistön presidenttinä olon kaudella ihmisten elintaosa alennetaan entisestään pienentyneiden voittojen kompensoimiseksi, työttömyyden pahetessa. Niinistön ohjeen mukaisesti informaatiosota on suunnattu omaa kansaa vastaan.

Suomen kansalta puuttuu sen etuja ajava ja poliittista osallistumista tarjoava poliittinen puolue. Eduskuntapuolueet, Vasemmistoliittoa ja Demareita myöten, ovat entisen globalisaatiopolitiikan vankeina ja neuvottomina kapitalismin kaaoksen uhatessa. Vaikka Li Andersson arvosteli hallituksen turvallisuuspoliittisen selonteon aikataulua ennen EU:n Brexit -äänestystä, niin nyt, kun vaalit on pidetty, Vasemmistoliitto on hiljaa.
Suomen toimenpiteet
Suomen pitäisi ryhtyä valmistelemaan omaa exitiä EU:sta. Suomen pitäisi nopeasti soutaa maihin uppoavasta laivasta, EU:sta. Pääomille on laitettava poistumiskielto ja maahan tunkeutumiskielto. Rajat kiinni pääomilta. Suomi pärjää omillaan. Sen rikkaus on suomalaisten työ. Työllä luodaan kaikki arvo, kaikki hyvinvointi. EU:n oloissa työn hedelmät viedään ulkomaille. Tämä on kaikkien Suomen ongelmien syy. Sen vuoksi rajat on pantava kiinni pääomilta. Kansantalous on palautettava. Pankit on otettava valtion omistukseen ja vaihdetta oma valuutta takaisin. Kansalaisten kulutuskykyä on lisättävä ja jälkeenjääneisyys on poistettava.    PVK

" Tässä on kuvattu suomalaistenkin poliitikkojen ajattelutapa: jos et kannata elitististä epädemokratiaa, kuulut tietämättömään massaan ja kansallismieliseen äärioikeistoon. "

"The Brexit has laid bare the political schism of our time. It’s not about the left vs. the right; it’s about the sane…
ZEROHEDGE.COM


Katsokaa kuinka infantiileiksi Sipilä ja Andersson ajavat meitä: Vapaa länsimaa vai takaisin karhun kainaloon.
ILTALEHTI.FI


Onko vasemmistoliitolta hävinnyt kaikki järki feministisen hysterian kaapatessa ideologisen analyysikyvyn politiikan prioriteetista.

Yhteiskunta hajoaa ja vasemmistoliitto kannattaa hajottajien sorkkarautaa, EU-diktatuuria, pankkiirien elitismiä, oikeistolaisia fantasioita venäjävihasta.

As we mark the anniversary of the Odessa Massacre and Nazis burning people alive first in WWII and then in 2014, we pause to take a wide ranging look at crimes the…
DNINEWS.COM
Vasemmisto vasemmistoliitto vasemmistonuoret 2016 Suomi kesä eduskunta soshallitus sos-hallitus sipilä orpo timo soini perussuomalaiset

SDP Demokraatti-lehti hyökkää Corbyniä vastaan


Ovatko demaritoimittajat niin tyhmiä etteivät tajua Labour-puolueen jäsenten tukevan Corbyniä

    ja että vahvasti vasemmistolaiset alueet tukivat brexitiä?

Tätä ei demareille kerrota eikä missään massamediassa yleisesti selosteta.

Hannu Vesa 
 - Tästä uutisoinnista voisi saada sen kuvan, että Demokraatti näkee jotensakin perusteltuna Ison Brittanian konservatiivien johtajan yrityksen kammeta Työväenpuolueen vasemmistolainen johtaja paikaltaan. Onneksi asiasta päättävät työväenpuolueen jäsenet. Tähän joukkoon on virrannut paljon uutta verta. Ja arvelisin tuon joukon edustavan jopa Labourin parlamenttiryhmää paremmin työkansan näkemyksiä EU:sta.


Britannian pääministeri David Cameron kehotti keskiviikkona maan suurimman oppositiopuolueen, työväenpuolue Labourin johtajaa Jeremy…
DEMOKRAATTI.FI

Vai tiedostavatko he että SDP ajaa Amerikan maihinnousua Suomeen Helsingin uusien CIA- ja mossad-keskusten avulle - ja että Sipilä on tahallaan tuhoamassa Suomen taloutta 40 miljardin vuosittaiselle veronkierrolla ja verohelpotuksilla eliitille?

SDP ei voi olla äänestettävä puolue ellei se selvitä yli 30 vuoden CIA-lahjontaa 50-60-70 -luvuilla ja kuinka lahjotut ovat muodostaneet salaisen demariklaanin ohjaamaan puoluetta CIA:n ohjeiden mukaan.

SDP:hän ottaa Ranskasta kopioituna vaalilauseensa ja taktiikkansa - CIA:n tuottaman aineiston.

Hollande on todistanut olevansa valevasemmistolainen ja militaristi, hyökkäyssotien käynnistäjä.
II


Valtava mediavalhe brexitin kannattajista

Mikko Elo
Mediassa ympäri maailmaa on annettu ymmärtää, että Britannian Euroeron taustalla oli erityisesti populistinen Ukip-puolue Nigel Faragen johdolla. Näin ei kuitenkaan ole.
Todellisuudessa Brexitin taustavoimat tulivat ensisijaisesti pääministeri David Cameronin omasta konservatiivipuolueesta. Vain pieni osa (84 edustajaa) konservatiivien 330 kansanedustajasta tuki Cameronia, ja kuusi hänen hallituksensa ministereistäkin tuki Brexitiä.
Konservatiivipuolueessa on ollut voimakas EU-vastainen siipi, josta Cameron nyt halusi päästä eroon, mutta eipä päässyt.
Myös työväenpuolueen puheenjohtaja Jeremy Corbyn on joutunut syytösten kohteeksi, kun puolueen kannattajat äänestivät hyvin laajasti Brexitin puolesta.


III


Vatikaanin Soini


Mikko Elo

- Perussuomalaisten katteettomat lupaukset ovat paljastuneet yksi toisensa jälkeen. Ravimies Timo Soini yrittää jatkuvasti ajaa kaksilla rattailla. 
Eilen Soini ilmoitti ensin, että Suomessakin tarvitaan kansanäänestys EU:sta.
Sitten hän lähetti tekstiviestin pääministeri Sipilälle, jossa hän ilmoitti, ettei hän sitä tarkoittanutkaan. 
Persujen nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen jatkaa kuitenkin nimien keräämistä aloitteelleen Suomen eroamiseksi. On tämä aika peliä. Soini vain naureskelee ja sanoo, että se on hyvä, että nuoret touhuavat. Kyllähän tässä paljastuu Soinin kaksinaamaisuus.
Asia on kuitenkin vakava. Erolla EU:sta on varmasti valtava kannatus kansalaisten keskuudessa, kuten lähes kaikissa EU-maissa.
Kysymys on kuitenkin niin vakavasta asiasta, että kansanäänestyksestä pitää sopia seuraavassa hallitusohjelmassa, ja sen pitää olla eduskuntavaalien aiheena. Nykyinen persujen touhu on kaksinaamaista peliä, jolla vain pilataan hyvä asia. Itse olen kansanäänestyksen ja Euroeron kannalla.IV


Eurojuntan vihreät


Mikko Elo

- Olen tässä miettinyt, minkä sortin vihreä Ville Niinistö on. Jotenkin tulee mieleen, että hän on sielultaan kokoomuslainen. Demokraattina häntä on vaikea pitää. Jo aikaisemmin hän sanoi, että Venäjä on "operoinut" Brexitin, eli Britannian Euroeron. Eilen päivitetyssä fb-postauksessa hän jälleen kerran toteaa, että britit äänestivät väärin. Lähes kaikki ongelmat maailmassa pörssikursseista alkaen ovat brittiläisten "väärin" äänestäneiden syytä.
Tämä on samanlaista äänestäjien aliarviointia kuin EU-parlamentin puheenjohtajan Martin Schulzin lausunto siitä, ettei EU-filosofian mukaan joukot voi päättää EU:n kohtalosta.


Tässä on kuvattu suomalaistenkin poliitikkojen ajattelutapa: jos et kannata elitististä epädemokratiaa, kuulut tietämättömään massaan ja kansallismieliseen äärioikeistoon.
Eli juhannusviikolla enemmistö briteistä muuttui kuin taikaiskusta natseiksi 


"The Brexit has laid bare the political schism of our time. It’s not about the left vs. the right; it’s about the…
WWW.ZEROHEDGE.COM

keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2016

Onko Euroopassa käynnissä salainen prosessi Amerikan manipulaation lopettamiseksi - Brexit-tsunami vai diktatuurin paisuminen


    Brexit - wider operation? 

    Anti-EU process? 
    
Onko vastaprosessi käynnissä? Lue teksti I ja mieti.


 • Miksi Turkin diktaattori pyytää anteeksi venäjältä?
 • Saksalaiset firmat siirtävät tehtaita Venäjälle noin vain ja massamedia aika hiljaa.
   
 • Syyrian sodan julmuus Amerikan hyökkäyssotana nostaa monia kulissientakaisia vastavoimia


Eurooppalaiset uudet klaanit Amerikan imperialismia ja CIA:n kaaostoimintaa vastaan toiminnassa? 
Onko euroklaanien talousterrori saanut vastapainoa?

Mutta siitä voimme olla varmoja, että liittovaltiodiktatuurin ajamiseksi on monta salaista prosessia: Merkel allekirjoitti juuri CIA:n vallan merkittävästä lisäyksestä Saksan salaisten virkamiesten ja manipulaattoreiden eli "tiedustelupalvelun" ohjaajana.    I
  
- The old Europe as we have known it through a few decades, collapses at high speeds.
 It will undoubtedly shake the Anglo-American axis most is that Germany will approach Russia and also at high speeds. Jens Stoltenberg has now a completely impossible task to stitch together an alliance for war against Russia. It will not help with the first sides war propaganda in Aftenposten even.
Here then writes Deutsche Wirftschaftsnachrichten June 26, 2016 that German corporations do not for one moment have cared about the agreement kanzler Merkel and US have imposed EU States on sanctions against Russia. On the contrary.
 • In 2015, German corporations made investments of 1.78 billion euros in Russia, set up many new factories. In the first quarter of 2016 was that all about 1.1 billion euros, which means that 2016 will be a record year for German investments in Russia. Who knew this?

* Gerhard Schröder together with Vladimit Putin in St. Petersburg
People who read me know I have spent much time to ponder over the mystique of the German-Russian relations, but now trickling when truths appear.
According to insiders should Merkel have got themselves sent a page of an old Bible where it was drawn a black spot. Those who write about this think that it refers to the pirates of the Caribbean who had it with "black spot" that was a warning: get in the coverage, you are in danger. But as I see it, it may as well be a modernized version of a German Fehmer medieval who was also a threat of death.
Much indicates that the United States has a good grip on Merkel's person and it may well be that it is because the CIA had taken over the Stasi Archives in DDR and found weaknesses in Merkel's life it was possible to push her. Who knows. Merkel will soon be history.
It had so happened that Italian Renzi attended the International Economic Forum in St.Petersburg June 17, 2016 and brought a bunch of industrial tycoons who wanted dearly to get the limp Italian economy back on its feet.
It turned out that this industry meeting went smoothly and large public projects were undertegnet.Statsminister Renzi had been completely euphoric and over dinners started talking about that June 17 was a new Rapallo.
What led to the Moscow-Berlin axis Rapallo in 1922, was a year of secret negotiations. Much indicates that the same happened under the "Sanction Period" now and these are from the German side was chaired by Schäuble and Steinmeier and Lavrov / Sergei Ivanov from the Russian side.
When the United States gets a full overview of this secret negotiation procedure and the documents provided, it will trigger forceful countermeasures by the United States.
How these will look like, I dare not speculate. But they will further divide Europe.
One thing is certain: the planned NATO war against Russia must be put on ice. It's not just the EU that was crumbling, but it can also Nato do. Jens Stoltenberg is now fully impossible task after both Italy and Germany on cooperation course with Russia.?
kts 
-- Snur Tyskland nå?           www.derimot.no.blog/snur-tyskland-n%C3%A5


Deutsche Unternehmen investieren derzeit viel Geld in Russland. Weil die EU-Sanktionen Exporte verhindern, bauen Mittelständler und Konzerne eigene Fabriken in Putins Reich auf. Damit können sie dort weiter im Geschäft bleiben.
FOCUS.DE|HENKILÖLTÄ FOCUS ONLINE


 
   II
 •  " Tällaisten miesten käsissä on EU.  Juncker on ex-rapajuoppo, joka joutui eroamaan pitkäaikaisesta pääministerinvirasta Luxemburgissa, koska oli vakoillut omia kansalaisiaan MI6:n kanssa. Ja kun on kotimaassa hankkinut itsensä niin huonoon maineeseen, ettei enää missään vaaleissa voisi pärjätä, hyväveli-verkosto järjestää nimityksen EU-komissioon. "   - TW


   III 

 • "Miten ihmeessä meidän talousnerot, ovat poikkeuksetta, väärässä? Tätä jatkunut koko aikuisikäni. Koulutuksessa oltava jokin periaatteellinen virhe?"   - Esa Niemitalo

Talouspuhujien koulutuksessa on ideologinen virhe. Talouspuhujat Suomessa noudattavat CIA:n muokkaamaa maailmankuvaa ja geopolitiikkaa, kaikki talouspuhe on amerikkalaisen imperialismin ja pörssi-ideologia ajamista Suomeen Suomen kansalaisten etujen ohi, Suomen kolonisoimista joka tasolla. Tilanne on hämmentävä ideologisessa paatoksessa ja sen tuottamassa viheroikeistolaisessa paatoksessa "avata rajat".

IV

Veli-Pekka Kortelainen
" Kuten vähän vaihtoehtoisia medioita seuranneet ovat saaneet kuulla, kulissien takaa on tihkunut tietoja, että Britanniassa ainakin puolet eliitistä oli Brexitintakana. Sekä hovi, että vahvat voimat Lontoon Cityssä ja Englannin pankissa olivat oikeasti Brexitiä tukemassa. Tätä ei tietenkään haluttu avoimesti kertoa, ainakaan EU-medioissa.Miksi näin on? Tätä ihmettelee kovin moni, varsinkin jos ei osaa hahmottaa ns. isoa kuvaa, globaalia muutosta ja geopoliittista maailman johtonavan siirtymistä lännestä itään. Samaan aikaan kun Euroopan media raivoaa Brexit-krapulassaan, jäi monilta huomaamatta sellainen asia, että Kiina on nyt maailman suurin talous. Miettikääpä hetki, mitä tämä merkitsee.
Sitten miettikääpä hetki, mitä Britannialle merkitsee oma raha, Brysselistä ja Frankfurtista itsenäinen keskuspankki, sekä näiden tuoma vapaus.
Sitten miettikääpä, miksi Bank of England oli ensimmäinen(!) länsimainen pankki joka - Washinghtonin sekä Federal Reserven vastustuksesta huolimatta - hyväksyi Juanin suoraan vaihtokelpoiseksi valuutaksi pörsissä (ei enää kiertoa dollarin kautta), ja alkoi bufferoida suuria määriä Juania reserveihinsä.
Niin, miettikääpä mitä tämä merkitseekään, kun EU on uppoamassa, ja jos Euroalueen velkakupla posahtaa, euron käyvästä arvosta jää jäljelle alle kolmannes,
jos sitäkään.
Ai niin, yksityinen raha on alkanut valua euroalueelta Lontooseen, mikä on kiihdyttänyt EKP:n toimintaa - vääntää selkä vääränä rahaa - erityisesti Välimeren maiden pankkien romahtamisen lykkäämiseksi (Italiassa tarvittiin juuri viikonloppuna 80 miljardia). "


V

Labour on systemaattisen oikeistolaisen soluttautumisen kohteena - kuten kaikki kreikkalaiset puolueet

The mass resignation of senior Labour MPs over Jeremy Corbyn's leadership of the Labour Party is a "disgusting, organised coup", Alex…
HERALDSCOTLAND.COM


VI 

Oikeiston ideologista toimintaa ei tunnusteta toimintamotiivina ja hegemonisena sensuurieetoksena, "suomalaisessa mediakeskustelussa" luodaan järkevyyden verhoa keskustelueliitin suojaksi. 
 
- Kilpailukykysopimuksen toimeenpano tulee johtamaan oikeudenkäynteihin, arvioi Helsingin Sanomien mielipidepalstalla oikeustieteen tohtori Kalevi Hölttä  TALOUSELAMA.FI

Mittasuhteiden väärentäminen, todellisuustajun kaappaaminen oli kirkonkin tärkein taktiikka massojenhallinnassa: kirkko osoitti saatanallista empatiaa palestiinalaisille erämaajumalille ja Vatiaanin pyhimyksille rituaaliempatiassa mutta ei nälkään kuolevalle suomalaiselle kansalle hurjan verotustaakan alla eliitille.  

Mikko Elo" Ovatko EU:n johtajat luoneet kokonaan oman "demokratian"? Siihen viittaa EU:n parlamentin puheenjohtajan Martin Schulzin väittämä:"Britit ovat rkkoneet sääntöjä. Ei ole EU:n filosofian mukaista, että joukot päättävät EU:n kohtalosta".
Tämä vaikuttaa jo demokratian halveksunnalta.
EU:ssa kyllä komissio ja "presidentti", eli Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja, nimitetään, ei valita. Parlamentti valitaan, mutta äänesprosentit ovat hävettävän alhaiset. Ei EU:ssa ole mitään todellista demokratiaa. Senhän myöntää Schulzkin. "VII

Liisa Kärki" Tsot tsot pojat, jäitä hattuun.
Hallituspuolueiden pentuparkki, tai siis kaksi sen edustajaa, kritisoi aloitetta Suomen EU kansanäänestyksestä. Kok:n Wille Rydman (jonka hihittelyä herättäneeksi väittämäksi on vakiintunut: ”Köyhät ei köyhdy vaan rikastuu hitaammassa suhteessa.")  Hän oli sitä mieltä että Tynkkynen on väärässä koska EU:ssa pitää pysyä turvallisuuspolitiikan vuoksi. Ttjaa? Eiköhän ne turvallisuustakeet saada ilman EU:takin. Kaikkein tehokkain keino turvallisuuden takaamiseksi on olla itse hieromatta verta nenästään. Niinhän on nyt Kokoomus edellä tehty.
Kepun Kurvisen mielestä nyt ei tarvita tuollaista häslinkiä koska EU on kaikkine vikoineenkin vakauttava tekijä etenkin niiden maiden kohdalla jotka haluavat kuulua läntisiin demokratiaa ja ihmisoikeuksia kunnioittavaan liittoon. Mitä hel*** Kurvinen? Missä esim. Suomessa näkyy muu kuin näennäisdemokratia? Tai ihmisoikeuksien kunnioittaminen? Kovin on kunnioitettavaa kunnioitusta mm. leivän vieminen pienituloisten vanhusten suusta. Siis heidän jolla ei enää ole minkäänlaisia mahdollisuuksia parantaa elintasoaan ja elämänlaatuaan mm. työn avulla. Tai se uusi sukupolvi joka jo heti syntymästään asetetaan eriarvoiseen asemaan yhdenvertaisten varhaiskasvatusmahdollisuuksien vuoksi. Kurvinenkaan ei taida sisäistää sitä, että kunnioituksen ja demokratian pitää aidosti ulottua kaikkiin. Vauvasta vaariin, riippumatta siitä paljonko heidän massissaan on täytettä. Nythän näin ei ole.
Todellinen syy herrojen kannanotolle taisi kuitenkin olla se että isorahalle ei jää sitten niin paljoa keplottelun avulla jaettavaa jos kansa saisi äänestää ja äänestäisi väärin –eron puolesta. Kuinkahan nutturalle noiden naama nyt meni kun Soini käänsi taas kerran takkinsa ja on sitä mieltä että ”Ensi kaudella hyvät tukijani, - ensi kaudella äänestetään” No, toisaalta he tietävät sen että ei Soinin sanomisiin voi luottaa minuuttia kauempaa. Kertoihan kyseinen herra taannoin ihan tv:n välityksellä että vaalilupauksissa saa valehdella. Mokomakin ketkale, sanoo noin vaikka muut ovat yrittäneet olla siitä hiljaa kuin hiki sukassa.Aika näyttää mitä tuleman pitää. Seurataan tilannetta mutta mietitään samaan aikaan kenen etua ja millä tavoin kulloinenkin ulostulo palveleeUSA kasvattaa taas kauppaa Venäjän kanssa tilaamalla raketteja samalla kun Suomea käskee jatkamaan kauppasotaa ja suomalaiset tottelevat • Der Spiegel on raportoinut siitä, että Yhdysvallat on vaatinut kovaa pakotekuria EU-mailta ja samaan aikaan se on itse lisännyt kauppaansa Venäjän kanssa. Der Spiegel listaa e
VENAJASEURA.COM"The British have violated the rules. It is not the EU philosophy that the crowd can decide its fate".
  WWW.ZEROHEDGE.COM


"By any standard, the EU is governed by a corrupt and unaccountable kleptocracy. It fleeces us for many billions a year, most of which it wastes on pork-barrel projects. The EU maintains no fewer than five presidents. As a survey of recent developments will confirm, all five are contemptuous of the peoples they misgovern."
"The EU’s banking system is broken, its monetary policy a mess, and its currency close to collapse. For all but the willfully blind, this can be easily verified. And these realities alone make a strong case for Brexit. So do the EU economic policies that have caused depression and mass unemployment across much of Europe, with no end in sight."
"Yes, the “elites”—the Government, Bank of England, Treasury, IMF, EU itself, and Goldman Sachs (<-- are="" but="" choice="" dangerous="" eli="" eu:hun="" have="" is="" joka="" kreikan="" lafka="" myi="" nbsp="" no="" nonsense.="" p="" stay.="" telling="" that="" this="" to="" us="" valheilla="" we="">


If we British vote to leave the European Union (EU), we should prepare to face the consequences. For example, contrary to what some Nobel laureates contend, the British economy will be much stronger if we opt out of the EU. Economists Roger…
INDEPENDENT.ORG
Iso-Britannia, Saksa ja Ranska ovat kaikki olleet Kreikan tilanteessa, muistuttaa ranskalainen taloustieteilijä.
KANSANUUTISET.FI