lauantaina, lokakuuta 31, 2015

Suomea ajetaan sotaan Jemenin sotaa vähättelemällä



Jemen ja Suomen sotakulttuuri.
 

Mediapimennys verikekkerieistä on valtavaa, tätä uutisoidaan kuivasti , ilmoitusluontoisesti, joka luo kuulijalle emootion "valkoisen miehen taakka", vastuutonta vastuuta, valkoista fasismia, amerikkalaisten sotaelokuvien seikkailuviihdettä - eikä todellakaan oteta selvää keskustelussa ja journalismissa ovatko suomalaiset tässäkin taas natoarmeijana mukana, "neuvonantajina", toimittajat on laitettu syvään sotasensuurin alle. Irakissa, Malissa ym ym on suomalaisia veronmaksajien kouluttamia ammattisotilaita.

Suomi käy hyökkäyssotia - mutta ei julista sotia.

 Sivistynyttä? Laillista? Rehellistä?

Ainakin sotilaspappien siunaamaa joten - kaikki on hyvin.
 
Väärennetty historia on ase oikeiston vallankaappauksena ja hiljaisen kansan luomisena.

Epäfaktat ovat kenraalien vallankaappaus kun toimittajat ovat suostuneet faktojen väärentämiseen - Suomea totutellaan sotaan: odottamaan sotaa, vaatimaan sotaa.

Suomen armeija oli mukana jugoslavian hajottamisesta mutta toimittajat makaavat paskakasassa ja kusessa mielummin kun kertovat Suomen oikean historian oikeiston tappotouhuista, "länsimaisista arvoistaAmerikan rinnalla";
Valheiden väkivalta on murtanut suomalaisten todellisuudentajun oikeiston fasistisesta historiasta ja päämääristä, mm:

 

  •  " Srebrenica- myytti, joka on läntisen propagandan valtti,

    esitettiin itkevien muslimivaimojen kautta, kuten asiaan kuuluu. Tosiasiassa näiden vaimojen miehet olivat 4 vuoden ajan, hollantilaisten YK-joukkojen mukaan, tehneet osana Srebrenicaan sijoitettua jihadisti-muslimidivisioonaa hyökkäyksiä ympäröiviin serbikyliin tappaen 2000 miestä naista ja lasta - usein juhlapyhinä, jolloin asukkaat eivät osanneet olla varuillaan. "


    http://www.turpeinen-saari.net/blogi/2015/05/22/418




 Suomea ajetaan sotaan Jemenin sotaa vähättelemällä.

Suomea ajetaan sotaan Kiovan nukkehallitusta ja Kiovan natseja tukemalla - Suoamaliset maksavat nyt rahallisesti Kiovan nukkehallituksen laitonta hyökkäyssotaa ja pomituksia itä-ukrainassa, jossa vastustetaan Kiovan vallankaappausta erittäin perustellusti.

Suomea ajetaan sotaan Jugoslavian sotaa väärentämällä. CIA-muslimien aloittamat hyökkäykset käännettin mediassa serbien julmuudeksi. 

Suomea ajetaan sotaan talvisotaa ennen tehtyjä natsisopimuksia pimittämällä ja suomalaisten fasistissukujen historiaa pimittämällä, Suomen valtion aloittamia terrori-iskuja neuvostoliittoon vähättelemällä.

Suomea ajetaan sotaan Naton fasistisia terrori-iskuja Euroopassa kieltämällä - 15000 terrori-iskua Euroopassa Naton, CIAn ja Vatikaanin yhteistyöllä 1945 jälkeen "kommunisteja" median avulla syyttämällä ja leimaamalla. Sota ei loppunut 1945 ja sakasalaisia natseja, joukkomurhaajia, palkattiin suoraan Amerikan uuteen imperialismiin. Suomalaisia lähetettiin mukaan operaatio Gladioon tappamaan vasemmistolaisia ja toisinajattelijoita mm britanniaan.  

Suomea ajetaan sotaan vähättelemällä Suomen tukea Irakin sodan salaliitolle ja Lipposen salaista matkaa Bushin luo "antamaan kaiken tukensa Amerikan hyökkäykselle".  Jäätteenmäki erosi turhaan kun rohkeasti paljasti oikeistojuntan salaisen ulkopolitiikan Amerikan fasistisen imperialismin tukena - älä unohda puolue-eliitin hyäkkäystä Jäätteenmäen kimppuun ja kuinka kansalaisille luotiin hysteria ja illuusio kuin J olisi tehnyt jotakin laitonta - ei tehnyt laitonta vaan rohkeasti mutta ei kestänyt painetta. 

Suomea ajetaan sotaan valrehtelemalla "omasta aremijasta" - armeija on alistettu täysin Amerikan kontrolliin, kaikki koodit, viestintä ja asejärjestelmät ovat amerikkalaisten ja israelilaisten kenraalien napin alla.

Suomea ajetaan sotaan valehtelemalla Assadista diktaattorina - hänet on valittu vaaleilla ja valtavalla kansansuosiolla israelin terroristeja "isis" vastaan. Saudit ja Amerikka ovat tukemassa israelin imperialismia lähi-idässä.

Suomea ajetaan sotaan kun irakin sodan ja kolemn miljoonan ihmisen tappamisen kannattajat Amerikan imperialismin tukijoina saavat toimia yhä maailmanpolitiikan asiantuntijoina. 

Suomea ajetaan sotaan kun hyväksytään Israelin ohjaama kansainvaellus Eurooppaan Israelin terrorin ja Israelin ydinaseiden hyväksymisenä.  

Suomea ajetaan sotaan yhä perustelemalla uusi vietnam eli Afganistanin teurastus femnismillä, tyttöjen kouluttamisella. Joka jatkuu taas median valheiden suojassa.

Afganistan kuten Suomi omaavat huikeat mineraalivarannot kaivostoiminnalle. Suomi luultavasti enmmän minkä takia Suomea ajetaan siirtomaaksi lakeja ja hyvinvointia rikkomalla.




    Yle:n rikkiammuttu sopimus    | Pirkko Turpeinen-Saari

  • --  Yle:n Ulkolinjan Rikkiammuttu sopimus oli erinomainen esimerkki Yle:n linjasta. Puuduttava ohjelma toisti kaikki mahdolliset läntisen propagandan kliseet. Se oli ikäänkuin yhteenveto 40-v Euroopan historiasta anglo-amerikkalaisen propagandan silmälasie... 


 



- In it, Oliver Stone and his collaborators focus on the wars in both Iraq and Afghanistan during the Bush…
globalresearch.ca















































  http://www.usatoday.com/.../16-times-obama-said.../74869884/







maanantaina, lokakuuta 26, 2015

Informaatiosodankäynnin alkeet



Informaatiosodankäynnin alkeet valtamediassa;

Laitetaan nuoria, sivistymättömiä, kouluttamattomia naisia mediamoguleiden kameroiden eteen suoltamaan monologia

ja toimittajat suojelevat heitä joutumasta aitoon keskusteluun aitojen professoreiden kanssa edustamastaan oikeistolaisesta valtionpropagandasta, joka noudattaa vain CIA:n doktriinia ja Amerikan aggressiivista geopolitiikkaa Suomen etujen vastaisesti mm taloussodassa Venäjää vastaan, joka on aiheuttanut Suomelle 4 miljardin tappiot ja konkurssit.



II


Hannu Vesa - laittaa oleellisia huomioita seinällään >> 
"YLE ja Saara Jantunen jatkavat käynnistämäänsä informaatiosotaa.

Nyt Nyberg ottaa avuksi myös tasavallan päämiehen, joka Nybergin mukaan olisi todennut informatiosotahyökkäyksen uhkaavan Eurooppaa
 ja Suomea. Siksi nämä ovatkin yhteistuumin tiivistämässä puolustustaan. Ja jos kuulin oikein sotatieteitten tohtori Sirpa Jantusen (34 v.) sanovan, että joskus hyökkäys on parasta puolustusta!
Mistä käsin hyökkäys uhkaa? Jantusen mukaan Ukrainan tapahtumien perusteella tietenkin Venäjältä: Ukraina on jotakuinkin yhtä lähellä kuin Pohjois-Suomen kaupungit!
Minusta sotilaallisesti liittoutumatonta Suomea ei uhkaa hyökkäys Venäjältä. Ei edes informaatiohyökkäys, sillä edelleenkin pääosa Venäjän tiedotusvälineistä asennoituu Suomeen ystävällishenkisesti. Mitä ei enää parhaalla tahdollakaan voi sanoa Suomen valtamedian suhtautumisesta Venäjään. Onneksi Venäjällä jaetaan presidentti Mauno Koiviston viisaus, jonka mukaan ei pidä provosoitua kun provosoidaan!
Eikä minusta pidä antaa kellekään ulkopuoliselle lupaa julistaa Suomen puolesta sotaa. Ei edes informaatiosotaa!
Joutuu kysymään, mikä on tohtori Jantusen asema puolustushallinnossamme? Ja pitääkö hänen julkisiin esiintymisiinsä suhtautua yhtä vakavasti kuin puolustusvoimien ylipäällikön tai puolustusministerin? Ja onko ulkoministeri Soini tietoinen siitä, että olemme (informaatio)sodassa Venäjän kanssa?"

     ja

"Kovin oikeistolaistunut YLE on jo aikapäiviä sitten ylittänyt hyvän maun rajat ristiretkellään Venäjän nykyhallintoa vastaan. Sen suhteen alkaa jo olla turtunut olo. Ja sitä tajuaa, että maassa ei itseasiassa ole valtakunnallista valtamediaa, joka muodostaisi vastapainon "länsimissiotaan" toteuttavalle Sanoma-konsernille.
Siitä huolimatta on todettava, että jälleen tuli yksi raja rikottua: Sotatieteitten tohtori (!) Saara Jantunen nostaa tämänaamuisessa infosotaohjelmassa nimeltä mainiten esiin joukon tiedotusvälineitä, jotka kuulemma ovat Venäjän harjoittaman hybridisodankäynnin välineitä. Tulee mieleen kysymys: Miksi tämä Maanpuolustuskorkeakoulun kasvatti ei syytä Venäjälle enempi tai vähempi myötämielisiä kansalaismedioita maanpetoksellisesta toiminnasta? Näinhän tehtiin viime sotiemme alla silloisille naapiriystävyyden kannattajille!
Kun ym. tohtorisrouva manaa unholaan myös sodanjälkeiset valtiomiespresidenttimme Paasikiven ja Kekkosen, ei voi välttyä kysymästä, kaipaako hän takaisin ko. presidenttejä edeltäneitä aikoja?"
Mistä käsin hyökkäys uhkaa? Jantusen mukaan Ukrainan tapahtumien perusteella tietenkin Venäjältä: Ukraina on jotakuinkin yhtä lähellä kuin Pohjois-Suomen kaupungit!Minusta sotilaallisesti liittoutumatonta Suomea ei uhkaa hyökkäys Venäjältä. Ei edes informaatiohyökkäys, sillä edelleenkin pääosa Venäjän tiedotusvälineistä asennoituu Suomeen ystävällishenkisesti. Mitä ei enää parhaalla tahdollakaan voi sanoa Suomen valtamedian suhtautumisesta Venäjään. Onneksi Venäjällä jaetaan presidentti Mauno Koiviston viisaus, jonka mukaan ei pidä provosoitua kun provosoidaan!Eikä minusta pidä antaa kellekään ulkopuoliselle lupaa julistaa Suomen puolesta sotaa. Ei edes informaatiosotaa!Joutuu kysymään, mikä on tohtori Jantusen asema puolustushallinnossamme? Ja pitääkö hänen julkisiin esiintymisiinsä suhtautua yhtä vakavasti kuin puolustusvoimien ylipäällikön tai puolustusministerin? Ja onko ulkoministeri Soini tietoinen siitä, että olemme (informaatio)sodassa Venäjän kanssa?"
ja
"Kovin oikeistolaistunut YLE on jo aikapäiviä sitten ylittänyt hyvän maun rajat ristiretkellään Venäjän nykyhallintoa vastaan. Sen suhteen alkaa jo olla turtunut olo. Ja sitä tajuaa, että maassa ei itseasiassa ole valtakunnallista valtamediaa, joka muodostaisi vastapainon "länsimissiotaan" toteuttavalle Sanoma-konsernille.Siitä huolimatta on todettava, että jälleen tuli yksi raja rikottua: Sotatieteitten tohtori (!) Saara Jantunen nostaa tämänaamuisessa infosotaohjelmassa nimeltä mainiten esiin joukon tiedotusvälineitä, jotka kuulemma ovat Venäjän harjoittaman hybridisodankäynnin välineitä. Tulee mieleen kysymys: Miksi tämä Maanpuolustuskorkeakoulun kasvatti ei syytä Venäjälle enempi tai vähempi myötämielisiä kansalaismedioita maanpetoksellisesta toiminnasta? Näinhän tehtiin viime sotiemme alla silloisille naapiriystävyyden kannattajille!Kun ym. tohtorisrouva manaa unholaan myös sodanjälkeiset valtiomiespresidenttimme Paasikiven ja Kekkosen, ei voi välttyä kysymästä, kaipaako hän takaisin ko. presidenttejä edeltäneitä aikoja?"


III


Ulkoisen uhan demagogeista on tullut vakava sisäinen uhka Suomen militarisoimisessa - kohti poikkeustilaa CIA:n operaationa
"Tämä turvallistaminen on oikeasti vakava asia. SIllä tarkoitetaan demokraattisten perusoikeuksien kaventamista "ulkoisen uhan" edessä."




IV
Kun johtavat poliitikkomme jo aikapäiviä sitten ovat julistaneet luopuneensa henkisestä puolueettomuudesta niin sanotun läntisen arvoyhteisön hyväksi, media on ollut samalla linjalla. Seuraukset näkyvät. Meille jaettava tieto on etupäässä sen näkemyksen välittämistä, mikä on vallalla "lännessä". Siitä suunnasta tulevat kranaatit siis lähinnä osuvat meihin."



Koko kuva.

Drums of War

Länsimaisen imperialismin historia - nyt. Kaaos ja kaappaus.

Jokaisen pakolaisen vapahtajaksi ruvenneen täytyisi lukea tämä,
jotta Suomi täyttyisi Naton vastaisista mielenosoituksista.
Suomi irti fasismista, imperialismista
Suomi rauhan vaatijaksi, muu höpötys on lopetettava.







Amerikan avoimet keinot informaatiosodankäynnissa ja sensuurissa



 























Soinin konklaavi: moraalia vastustajille ja armoa kannattajille

 
Kreikassa ei ollut puolueita alkuperäisessä demokratiassa.

Puolueet olivat kiellettyjä. Suora demokratia, asiavalintoja. Virkamiehet tuomiolle kauden jälkeen.

Soinilta löytyy aina moraalia vastustajilleen ja armoa kannattajilleen.

Tässä Soinin entiset kannattajat, jotka nyt ihmettelevät eivät ole kuunneelleet Soinia eivätkä lukeneet historiaa mikä Vatikaani on eliitin valtakoneistona, jonka Soini on sanonut olevan ainoa auktoriteettinsa.

Soinihan ei ole suomalainen eikä demokraatti vaan inkvisitioimperialismin ja kolonisaatioperinteen kannattaja paavin miehenä. Tynkkynen edustaa demokratiaa joka on uhka johtajakultille - joka puolueessa.

Kaikilla hallituksessa pyörähtävillä puolueilla on sama eliitin nostama korruptiojärjestelmä, urahissi-ohjaus eikä demokratia äänestäjien arvojen mukaisesti.

Mutta aivan sama hierarkiaterrori eli puoluekuri on demareissakin, siksi salainen kreikkatukiraha oli mahdollinen salaisella sopimuksella vastoin avoimuuspuheita.


Puolueet on lakkautettava lainsäädännöstä. 


Diktatuurikaruselli pyörii joka puolueessa ja eliitti hallitsee koska puolueissa puhutaan avoimesti perimysjärjestyksestä ja muusta sonnasta. 
 

Perustuslaissa puolueita ei ole, 

on vain kansanedustaja, joka on vastuussa äänestäjilleen.

Nyt puoluetukea sekä perustuslain vastaista puolueiden saamaa äänipainotusta ääntenlaskennassa käytetään kansanedustajien uhkailuun ja kiristämiseen. Puolueet ovat rahaeliitin ja pörssi-ideologian korruptiokoneistoja, joissa kansanedustajille opetetaan kuinka he pääsevät listoille ensivaaleissa jos tottelevat eliitin käskyjä valtion hajottamisessa ja suuryhtiöiden veronkierrossa. 

Jokainen päivä eduskunnassa on eliitin informaatiosotaa kansanedustajien pelottelemiseksi ja heidän tietoisutensa vääristelemiseksi Amerikan aggressiivisen geopolitiikan ohjaavan kannan kautta.  



"Poliittinen äänioikeus on raskaansarjan kansalaisoikeus. Äänioikeudella kansalainen voi osallistua poliittisen päätöksenteon- ja lainsäätämisenvallankäyttöön. Tätä äänioikeutta meillä suomalaisilla ei ole. Meillä on vaalioikeus, jonka saimme 100 vuotta sitten Suomen Suuriruhtinaan, Venäjän Keisarin Nikolai II:n, armollisesta suostumuksesta. Olisimme myös halunneet äänioikeutta, mutta sitä emme saaneet. Suuriruhtinaamme kaiketi katsoi, ettei hän olisi voinut valvoa ja hallita suuriruhtinaskuntaansa, jos kaikilla sen alamaisilla olisi äänioikeus. Sen sijaan 200 kansanedustajaa ja heidän hallituksensa oli helppoa pitää silmällä ja tarvittaessa ojentaa, mikäli vain ja ainoastaan heillä olisi äänioikeus. Näin ollen kansalaiset saivat tyytyä pelkkään vaalioikeuteen."
http://uusi.voima.fi/blog/arkisto-voima/aanioikeuden-harha/

2010:













 

lauantaina, lokakuuta 24, 2015

Punahilkka rajojen avaajana pakolaisille

- päivitetty iv -            


   Punahilkan symbolinen vaihto. 

Taide on taidetta  vain jos siinä on symbolista väkivaltaa
eli kulttuurin avaamista,

piilotetun väkivallan ja tukahdutetun eli perversoidun olemuksen esilletuomista.

Symbolisen vaihdon
puhdistamista, perversioiden eli torjunnan avaamista. Symbolinen vaihto on tiedostamista, kykyä tietoisuuteen spektaakkelin antaman vauvan imetettävän vauvaroolin sijaan, Rosemary's babyn sijaan.

Oidipus-myytti eli totuus ihmisen perversoitumisesta ja eksymisen mekanismeista on alunperin jo Gilgamesh-myytissä.

Gilgamesh/Oidipus -myytissä on molemmat taiteen ja psykoanalyysin yliajallisena ydinlatauksena:

symbolinen väkivalta myyttinä, myytin tiivistymänä, samaistuttava tukahdutetun traumatodelisuuden esille tulemisen prosessi; Isän tappo ja äidin raiskaus todellisuuden hajoamisen absoluutteina. Kuningas, jonka henkisen ja älyn yli-ihmisyyden peittoaa alleen sokeat trauman raatelemat ja vapauttamat alhaiset yllykkeet.

 Jos ihminen jää trauma-ansaan, sadismi ja masokismi ovat ainoat tyydyttäjät vääristyneen ihmiskuvan ja omakuvan toteuttajina torjunnan vääristämässä symbolisessa vaihdossa (todellisuuden määrittelyssä),  kaapatussa identiteetissä, joka ei ole enää symbolista todellisuuden tiedostamista vaan vieraantumisen faktuaalista väkivaltaa - ennen kaikkea omaa itseään kohtaan.

Perversio ja valhe kääntää symbolisen merkityksen. Turvasta tulee uhka ja uhkasta turva - perversion näkyvä mekanismi. Spektaakkeli ja hegemonia pitää ihmisiä trauma-ansassa ja palkitsee trauman alamaisia totaliteeteilla - harhoilla, illuusioilla, suggestioilla, uskonnolla epätodellisista ohjatuista identiteeteistä:  alistettu samaistuu alistajaansa. Perversion ja psykopatian ydin. 

Punahilkka on Oidipus metsässä, jonka julman äidin vääristämä väärä symbolinen vaihto (lastaan inhoava äiti, omistushaluisen yms äidin perversio) vie Punahilkan perversioiden (epä)todellisuuteen ihastumaan suteen, etsimään sudesta, psykopaatista, raiskaajasta turvaa nuorelle naiselle ilman itsekunnioitusta ja itsesuojeluviettiä.
 

II

Nyt vihreän tekopyhyyden oikeisto ja eliitin massamedian pakolaissympatia-hysterian valtaamat rajojen avaajat ovat punahilkkoja, jotka juoksevat metsään alastomana suden eteen, jotta voisivat kieltää äitinsä emotionaaliset kauhut, torjua sukunsa väkivallan ja Suomen mullassa lilluvat veriset sisällissodan joukkohaudat eliitin ruokapöydän alta.

Vain jotta Amerikan hyökkäyssodat ja pörssieliitin Kolonisaatio © Suomessa siunattaisiin pakolaisilla, kaaokselle alistuminen hyvällä mielellä samalla kun suomalaiset vanhukset ja köyhät jätetään paskaan makaamaan ja aliravitsemukseen myrkyttymään. Ei mitään uutta 900 vuoden Vatikaanin "sivistämisen" mekanismeissa Suomessa. Ei mitään uutta.

Statustodellisuus - eliitin valtamedian luoma spektaakkeli, kolonisaatiotodellisuus jo tuttu vuodesta 1100 saakka ja lamaantumisen ylistäminen "turvallisuutena" - perustuu perversion julkiseen valheeseen, irvokkaaseen käskytodellisuteen: arvo ja signifikointi syntyy käskystä, hierarkiasta, ei totuudesta. Eliitin statuskulttuurin ydinperversio ja kulttuurin tuhon ydin. Todellisuuden kaappajat ylistävät traumoja ja sotia.


Traumoista luodaan identiteetin ydin "kristityille", kolonisaation lapsille.

Eliitin karjalle annetaan tehtävä ihailla eliitin terroria.


Minä kelpaan kun uhraudun.
Äiti rakastaa kun äiti lyö.
Isä rakastaa kun vie minut kellariin.
Pappi on onnellinen kun Jeesus halusi ristille.
Olen hyvä kristitty ja kunnioitan valloittajia,
jotka antoivat minulle identiteetin, kiitosjeesus kiitosjeesus.


III

Traumojen luominen, generoituminen ja niiden peittämistavat (torjuntatavat) muuttuu koko ajan luonteeltaan.

  Massamedian politiikan sivuilmiöiden valtava viihteellistäminen ja Viihdeväkivalta mm elokuvina ovat fiktiivisiä traumoja luovaa - traumoja viihteenä. Vallankäyttäjät median saippusarjadramaturgiassa kärsivinä roolihahmoina, kansalaiset vain katsojina ja "pisteiden" antajina huiomoinharhautusviihteen tykkikeskityksen alla.

Amerikan imperialistisen CIA:n ja Lontoon aateli-idolisirkuksen käsikirjoittamaa imperialismin sokeroimista. Rajojen avaaminen on myös luovaa traumateollisuutta kolonisaation hengessä tietysti. Traumoja luodaan ja traumoja käytetään eliitin päämäärien hyväksi kuten jengipomo traumatisoi ihmiiä valtansa takia, "symbolisesti", merkiksi, muokkaamiseksi.

Traumat elävät Suomessa, vaikka tutkijat toimittajien haastateltavana eivät kerro selkeää faktaa Vatikaanin päämäärätietoisesta suomalaisten valloittamisesta kalliilla ristiretkillä. 

  • Hallitukset ajavat yhteiskunnan alasajoa nopeammin kun pakolaiset vievät hämmentyneiden ihmisten huomion, empatian ja tämä eliitin uusi pakolaishysteria luo passiivisuutta, lamaantumista eikä natomaiden imperialismia Syyriassa, Ukrainassa, Afganistanissa ym analysoida.

Aito eksistentiaalinen taide eli tiedostamisen prosessi (todellisuuden todellisten jännitteiden revelaatio spektaakkeliharhan & massamedian statuksen alta) - taide kuvaa symbolisena limbona vain juuri sitä että ei ole mitään kätkettyä, eikä tukehdutettua, mikä ei tulisi julki ja ilmi.

Freud kuvasi selkeästi loppuaikoinaan vain tätä ihmisolemuksen eli trauman ja torjunnan myriadista taistelua, itsetuhon ja spektaakkelin peilisalin iskemää säröä ihmisolemuksen ytimessä, hybris, eliitin uskonto särö kehystettynä: eliitistä jumalan yhteistyökumppanina ja sanelijana lapsille ja alamaisille.

  
  IV

Perversion lapsi - alamainen - on opetettu olemaan suojelematta itseään kolonisaation kaapatussa todellisuudessa, eksyneiden vanhempien perversiokasvatuksessa, symbolisen harhautuksen spektaakkelissa - "olethan kristitty lapsi, katso, jos tottelet meitä ja kiität lyönneistä, Jumala hyväksyy sinut, me olemme Jumalan kanssa yhteistyössä mutta sinun täytyy alistua ja polvistua kun pappi käskee".

Statustodellisuuden luoma hurmos/lamaannus-perversio peilautuu monin tavoin; köyhille itsetuhona, eliitille jumalan tahtona, simulaation koskemattomuutena "Jumala siunaa menestynyttä, millä keinoilla ja aseilla hyvänsä alamaisia vastaan".


V

Valheiden "sietäminen eli sokeus valheille on mittari traumatodellisuuden hallitsevuudelle.

Suomalaiset sietävät uskomattomia valheita ja valehtelijoita - valehtelijat saavat jatkaa vallankäyttäjinä ;  kuin raiskauksesta kiinnijäänyt piispa kävelee suoraan alttarille aloiyttamaan jumalanpalvelusta hiljaiselle seurakunnalle.


Vaikka rajat ja resurssit avaten imperiumin käskystä pois kansalaisilta - sanomalla "Ei ole Suomea, ette ole Suomalaisia, imperiumi kertoo teille mitä te olette kun vain avatte rajanne ja kaivoksenne". 
  
Torjunta mielentilana, torjunnan eli trauman mekanismi mediatilana, ja eliitin luoma kaapattu kontrollin ja alistamisen statustodellisuus spektaakkelina - eliitin määrittelemä "todellisuus",  

  statustodellisuuden hallitsema > traumatodellisuus,

 jossa köyhyys ja alkuperäisyys on paheksuttava syntiinlankeemus kolonisaatiosysteemin eli eliitin ulkopuolella - luo todellisen väkivallan perversion, symbolisen vaihdon perversoiduttua, ihmisten luottaessa harhaan ja valehteluun, sss-hallituksen pysyessä  pystyssä ja vallassa vaikka älyllisesti ihmiset/alamaiset eivät hyväksy vallankaappajien sanoja. Spektaakkelin hajottaminen herättää voimakasta ahdistusta, vastustusta ja uusia illuusioita : mm. pakko"uskonnon" "kirkko" on aina toiminut koulutuksen, vapauden ja hyvinvointivaltion estäjänä ja kuitenkin esittäytyy yhä vuosisadast toiseen kaiken hyvän siunaajana ja lähteenä.

Spektaakkelin irvokkain paradoksi: "Kunnioittakaa kolonisaation tuomien kulttuuria ja eliitin herkästi loukkaantuvaa ylimielistä luonnetta, nöyrästi, mutta muistakaa halveksia omaa kulttuurianne jotta eliitti antaisi ... kiitosta. Ja raippaa. "  Kolonisaatiossa sanelija on sigifioija, alamainen objekti, joka tehdään kitkattomaksi kirkon penkin / suvaitsevaisuuden häpeän teologiassa.

Ryhmäsuggestiona torjunta on joskus paralleelli ja syy yksilön sisäiselle torjunnalle, ryhmäsuggestio yksilön psykodynamiikan muokkaajana, joskus toisinpäin, yksilön torjunta hybriksenä ja uskontona luo ryhmasuggestitorjunnan eli sosiaalisen synkronisaatiotorjunnan, torjunnan spektaakkelitilan, fasismin, simulaatioemootion sosiaalisena vahvisteena.
Alamaisille opetetaan itsetuhon olevan elämänviettiä, eliitin olevan jumalien edustajia.

Alamainen uskoo ja kiittää pedofiilejä pyhäkoulusta lapsilleen.

  VII

Alistumisen symbolinen perversio - alistajien ihailu -  on nyt Suomessa kasvamassa holokaustin mittoihin - cia:n käsikirjoitukseen imperialismin & "journalismin" ("Me viemme rahat, kaivokset, vedet mutta te saatte vihata vain Putinia, eliitin valitsemaa ulkoista vihollista") toimintaehdoista ja vaatimuksista Suomelle,  talvisodan uhrautumisen hengen alamaisille, ruotsin kolonisaation kirkkokansalle - eliitin saneluna, lamautumisena todellisuuden tulkinnalle.


Hegemonialla, totaalisuudella  korvataan totuus pois.

Suggestiolla luodaan eheyden simulaatio, kelpaavuuden toivo kelpaamattomille,

 jota ei saa kiistää ja joka kumoaa kaiken pois ylhäältä alas. Muokattavat eivät saa toimia demokratian mukaan kun simulaationa illuusiona vain puhutaan enemmistön demokratiasta - jota ei saa totetuttaa. Käsitteet kaapatan hegemonian vahvistamiseen, merkitykset tuhotaan NewSpeakillä.
 


" Emme tarvitse analyysiä, emme tarvitse rajoja, emme tarvitse todellisuutta. Mehän voimme nauttia spektaakkelista.

Eihän sota tule Suomeen, jos avaamme rajamme kun imperiumin sotalordit niin käskevät metsän uumenista.
Katsomme lamautuneena  lumoutuneena omaa tilaamme. Emme reagoi, liikumme simulaation mukana ja saamme kiitosta. 

Amen  "
  
    


Käymälä, Baudrillard


- Baudrillard ja kaaoskulttuuri symbolisen vaihdon perversiona



II


" Tähän mennessä diktaattori sipilä on haukkunut

seuraavat tyhmiksi ja tietämättömiksi; Talousnobelistit, asiantuntijat, professorit, poliisit,verottajan,syyttäjän, vasemmiston, työttömät, ay-liikkeen ja palkansaajat. Jos sipilän vaalislogan olisi rehellisesti ja suoraan ollut "haistakaa kaikki v#@©£", montako ääntä sillä olisi lohjennut? - JL




III


Gilgameshissa eläimellinen villi-ihminen on ainoa, joka vapauttaa Gilgameshin statustodellisuuden kahleista. Suggestoimaton ihminen, jonka yllykkeitä ei ohjata neuroosin eli statustodellisuuden suggestiolla.

 
  * Gilgamesh-myytti ties kuinka kaukaa kymmenien tuhansien vuosien takaa taiteen eli tietoisuuden syntymisen alkumajoilta - Sumerin papit viittaavat 32000 vuoden taakse.
































Todellisuuden vääristämiselle ei löydy rajoja "sivistysvaltioissa";

Amerikan geopolitiikan terroria eurooppalaisesa massamediassa, sensuuria, propagandaa, sodankäyntiä todellisuuden vääristämisessä :


































perjantaina, lokakuuta 23, 2015

Kirjamessut sotapropagandan puolesta 2015

 Natotrollit toista päivää to-pe kirjamessujen lavalla, kannatta mennä huutelemaan tai kuuntelemaan jos riittää kansalaaisaktivismia, poliittisesti kaapatut kirjamessut propagandalle, ei todellista keskustleua, pelleilyä. Sofi ja muut operaattorit lavalla ilman vastapoolia.
" Sibelius Akatemiahan on nyt vierailulla Venäjällä juhlimassa Sibeliuksen merkkipäivää. Järjestävätkö venäläiset tilaisuuksien yhteyteen Suomi-vihaajien keskustelukerhoja? Eivät taida."


Video kirjamessujen monopoolisesta infosodasta Areenalla

 S Jantunen oli nyt kahtena päivänä kirjamessuilla prime time aikaan leimaamassa Suomen kansalaisia vain perusteena Amerikan geopolitiikan vastustaminen. Ilman aitoja vastakeskustelijoita ja silti näitä messuja esitellään edistyksellisinä kulttuuritaphtumina, sananvapauden areenana!

 Kirjamessut ovat aina olleet hyvin oikeistolaisesti painottuneita monin säätelytavoin mutta vimma vain kiihtyy. Kulttuurieliitti, kustantajat ja - organisaatiot toden totta pönkittävät rahaeliittiä ja natottamista ilman mitään häpyä.



        II


   Informaatiosotaa ja solidaarisuutta


     19.10.2015 - Heikki Talvitie -
 


 " Suomi valmistautuu käymään paitsi taloudellista pakotesotaa niin myös informaatiosotaa suurvaltanaapuriaan Venäjää kohtaan. Jännitys lisääntyy Itämerellä ja Suomi on täysillä mukana tässä
kin sotaharjoitusten avulla luodussa kybersodassa.

Toisaalta Venäjä on suomalaisille ja varsinkin medialle yksi suuri pila ja satiirin kohde. Kunnes toisin todistetaan. Eduskuntakin tuomitsi vihapuheet ja –teot. Milloinkahan tämänkaltaiset kannanotot koskisivat myös Venäjää, venäläisiä ja venäläisyyttä.

Valtioneuvostossa aletaan uutisten mukaan kouluttaa 200 virkamiestä torjumaan dosentti Bäckmanin Suomen valtiolle muodostamaa vaaratekijää.

Tässä katsannossa on mielenkiintoista todeta, että Oulussa ulkoministerien Sergei Lavrov ja Timo Soini pressikonferenssissa Venäjän ulkoministeri kertoi mielenkiintoisia uutisia, joista täten suomalaisetkin pääsivät osallisiksi.

Ensinnäkin Lavrov totesi, että Suomen ja Venäjän suhteita ei pitäisi rasittaa ulkopuolisten toimesta. Tämä voidaan nähdä valtioneuvoston tapaan Venäjän yrityksenä hajottaa Euroopan Unionin erinomaisen vahva yhtenäisyys. Toisaalta on ollut jo joillekin teräväsilmäisille tarkkailijoille selvää pitemmän aikaa, että Euroopan Unionin hajottamiseen ei tarvita Venäjän apua. Se hajoaa ihan itsestään ja omista lähtökohdistaan. On myös kolmaskin tulkintalinja, joka lähtee siitä, että Suomi itsenäisenä kansakuntana ja valtiona täyttää kohta sata vuotta. Joidenkin mielestä olisi aika jo alkaa näyttää merkkejä siitä itsenäisyydestä.

Toinen merkittävä uutinen Lavrovilta oli se, että Suomen ja Venäjän kauppa on laskenut kokonaista 43 %. Turistivirroista on pois kolmannes. Kun olin Oulussa viime viikonvaihteessa ja tapasin laajasti Oulun vaalipiirin yrityksiä, niin oli selvää, että Suomen vienti Venäjälle on laskenut keskimäärin noin 50%. Useat yritysedustajat toivat esiin, että ensi vuonna tulee jälleen pudotusta 50% ja joidenkin osalta vienti silloin jo nollataan. Vähän paremmin menee niillä yrityksillä, joilla on tuotannollista toimintaa Venäjällä ja jotka valmistavat tuotteensa venäläisestä raaka-aineesta. Näidenkin yritysten liikevaihto on reilussa laskussa. Yhden käden sormilla on sitten myös niitä Venäjälle etabloituneita yrityksiä, jotka ovat voineet tehdä lisäinvestointeja.

Kolmas merkittävä uutinen Lavrovilta oli se, että suomalais-venäläinen talouskomissio aloittaa työnsä uudelleen. Suomalaisilta on päässyt nyt jokin välivaihe pois laskuista, koska valtioneuvoston taholta on jatkuvasti annettu ymmärtää suurelle yleisölle, että talouskomissio toimii normaalisti ja menestyksekkäästi. Miksi näin mahtava talouskomissio sitten aloittaisi työnsä uudelleen?

Lavrovin neljäs uutinen koskikin sitten juuri tätä asiaa. Talouskomission Suomen osapuoli on nimennyt itselleen puheenjohtajan. Talouskomissio on siis ollut jäähyllä ja nyt toivotaan, että siihen saataisiin uutta puhtia. Venäläiset ovat tässä ehkä liian optimistisia, sillä olen saanut omista lähteistäni selville, että Suomen puolen uudeksi puheenjohtajaksi on nimetty ministeri Lenita Toivakka. En ole saanut havaintoa siitä, että ministeri Toivakka olisi jotenkin ollut ministerikautenaan edistämässä Suomen ja Venäjän kaupallisia suhteita ja juuri antamani luvut kertovat omaa karua kieltään. Toisaalta voidaan todeta, että valtioneuvosto on varmaan ollut sitä mieltä, että ministeri Toivakan ei ole ollut sopivaa seurustella venäläisten kanssa. Voidaan kuitenkin esittää se toivomus, että ministeri Toivakka olisi nyt yhteydessä talouskomission kautta venäläisiin ja että sitä kautta voitaisiin saada aikaan se Lavrovin lupaama uusi alku.

Lavrovin viides uutinen koskikin sitten tilannetta Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa. Lavrovin mukaan Venäjä ei olisikaan se suurin syyllinen siihen, että pakolaisia virtaa Eurooppaan kasapäin ja että Schengen sopimuksesta ei ole jäljellä muuta kuin unkarilainen piikkilanka-aita, jonka aikaisemman version heimoveljet saivat juuri purettua ennen kuin liittyivät Euroopan Unioniin. Lavrovin mukaan esim. Libyan infrastruktuurin ja keskusjohdon tuhosivatkin juuri Euroopan Unioniin kuuluvat valtiot ja nyt valtiota ei enää ole. On vain ympäriinsä ryösteleviä rosvojoukkoja, jotka rahastavat Eurooppaan pyrkiviä pakolaisia. Eikö voitaisi ajatella, että nämä Libyan tuhoamiseen osallistuneet EU-valtiot vastaisivat Libyan kautta tulevista pakolaisista. Niiden joukkoon kuului myös naapurimme Ruotsi, jonka silloinen ulkoministeri halusi harjoitella käytännössä uutta sotilasstrategiaansa. Sen mukaan Ruotsin uuteen valikoimaan kuuluivat niin sanotut sotaponnistukset (krigsinsatser). Ettei solidaarisen Suomen tarvitsisi osallistua asioihin, joihin sillä ei ole ollut mitään osuutta. Sama näyttäisi pätevän Lavrovin uutisten mukaan myös Lähi-Itään. Siellä on kuulemma ollut jokin amerikkalaisten ja brittien miehityshallinto Irakissa ja sitten on syntynyt ISIS ja nämä muut terroristijärjestöt, jotka piinaavat kaikkia. Eikö sitä kautta tulevista pakolaisista voisi vastata ne, jotka pakolaistulvan ovat aiheuttaneet?

Nämä ovat varmaan suomalaisille, jotka elävät omassa mediamaailmassaan, uusia asioita. Ja ilmeisesti tämäkin uutiskanava aiotaan nyt sulkea, kunhan valtioneuvosto saa koulutettua ne 200 urhoollista.
--------
Jyrki YRTTIAHO : Nuoruudestani lähtien en ole ymmärtänyt tätä venläisvihaa. Isäni oli 16-vuotias, siis pieni poika, kun meni isoisäni kanssa Murmannin ratatöihin. Isoisä kuoli metsätyömaalla jäätyään puun alle. Isäni palasi hevosen kanssa Imantero (Imandra) - järven kautta Kurtille, Sallaan ja Pelkosenniemelle. Venäläiskylissä nuorta poikaa kohdeltiin kuin omaa. Vanha nainen antoi isälleni ikonin Imandra-järven rantakylässä ja toivotti siunausta. Isäni oli kommunisti eikä kuollessaan tiennyt nuoruuden kaveriensa kohtaloista Stalinin aikana. Mutta terveen, tasavertaisen ja arvostavan asenteen venäläisiin ja Venäjään hän piti. Se oli takin alla.




  • Why Is The U.S. Silently Bombing Syria’s Electricity Network?




























Lyhyt kooste tietyistä viimeisten 100 vuoden tapahtumista maailmanhallituksen luomisen ja sodanlietsonnan tiimoilta. 1912 - USA:n presidentin…
KAARLE.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI













 







Esiintyjät: Sofi Oksanen, Jussi Niemeläinen, Saara Jantunen, Charly Salonius-Pasternak


‪#‎kirjamessut‬ ‪#‎kirjallisuus‬ ‪#‎liksom‬ ‪#‎sofioksanen‬ ‪#‎natotrolli‬ ‪#‎trolli‬ #infosota #cia #mossad