perjantaina, syyskuuta 30, 2011

Sudet eivät syö lapsia - Aikuiset vaarantavat pelolla lastensa hengen



Kertokaa tämä sukulaisillenne:

Sudet eivät syö lapsia.  


Ellei lapsia ole peloteltu aikuisten fobioiden takia ja lapset lähtevät juoksemaan sutta pakoon pomppien kuin makoisat jänikset.

Kirkko on opettanut meille tuhat vuotta, että paholainen on metsässä, jotta esi-isämme hylkäisivät luontoläheisen perinnekulttuurin. 
  • "Pelko kasvaa"
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011093014489152_uu.shtml


Jos olette huomanneet toissakesänä televisiossa maanlaajuiset hätälähetykset siitä, kuinka utelias karhu liikkuu rauhallisesti ja kohteliaan uteliaana pikkukylän lähettyvillä, niin olette olleet todistamassa mitä kirkon 1000 -vuotinen vihapropaganda kansan pyhiä eläimiä vastaan saa vieläkin aikaan viranomaisissa.
Täysin epärationaalista hysteriaa yhä ilmassa vanhalla paatoksella.

Kansan terve reaktio on joka kerta ollut mennä katsomaan metsän kuningasta läheltä. Susi on kokenut saman hysteriakäsittelyn kirkon ja viranomaisten toimesta kuin mitä karhu.

Ei tiedetä Suomessa yhtään tapausta, jossa karhu olisi raadellut ihmistä, ellei ihminen ole juossut karhun päälle, ampunut/tähdännyt ja tai sen jälkeen yrittänyt tyhmästi juosta karkuun kuin saalis. Karhu on tappanut Suomessa muutaman metsästäjän ja sadan vuoden aikana yhden päällejuoksijan, mikä taas on erittäin loogista viisaalle eläimelle.
Vihtahousu oli lempinimi karhulle kunnes papit puhuivat siitä uutena pirun synonyyminä uusien kolminaisuusjumalien propagandataistelussa. Lumoavasta ja voimallisesta maailman rajapaikkojen ja eri ulottuvuuksien porttien vartijattaresta, hengetär Vesihiidestä tehtiin ruma noita-akka kristittyjen tarinamuunnoksissa.

Kirkon metsäuskontovihan takia suomalaiset tuntevat vieläkin patologista vihaa ja pelkoa karhuja ja susia kohtaan, joita esi-isämme kunnioittivat ennen kirkkoa veljinä ja äiteinä.

Luonnosta tehtiin kirkon vihollinen. Synti ja ihmisen luonto olivat evankeliumin vastustajia.
Useimmalle suomalaiselle juhannus on lempeää sekoilua suvessa, paineitten päästelyjuhla ja loman alkusoitto mutta uskontotieteilijänä tulen aina ajatelleksi tuhottua muinaiskulttuuria, jonka rippeitä sauna, hedelmällisyysjuhlasta  muunnettu Johannes Kastajan kesäjuhla ”juhannus” ja suomalaisten mentaalinen metsämeditaatio ovat.

Rippikoululeiritkin ovat vain muinaisen hedelmällisyyskulttuurin toisintoja: joukko sukupuolikypsiä ihmisiä viedään metsään meditoimaan ja leikkimään  - ja ehkä vieläkin kirmaamaan puolialastomana metsään hurmoksessa.
Jokainen vanha kirkko on rakennettu muinaisuskonnon phälle lehto- eli seita-paikalle. Tapahtui kulttuurikaappaus ja shamaanit murhattiin. Kuningas yhdistettiin saarnoissa Jumalaan, Jumalan sijaiseksi maan päällä. Siinäpä valtiolle motiivi yhteistyöhön kirkon kanssa.


Juhannuksen alkuperä on hedelmällisysjuhlissa, joista tärkein oli äitikarhun lihan palvominen.
Alkuperäisten kulttuuriperinteiden ja hoitotietämyksen ylläpitäminen oli rikoslailla  rangaistavaa vielä vuonna 1978. Jopa perinteinen hierontapeirinne oli ankarasti rangaistavaa. Papit tuhosivat noitarumpuja vielä 1980-luvulla ilman viranomaisten puuttumista.
Suomessa noituus ei liittynyt lainkaan naisfobiaan vaan suurin osa tuomituista noidista oli miehiä, vanhojen uskomusten, hedelmällisyyskulttuurin ja lääkitystapojen edustajia.

Kirkko tuhosi luontosuhteemme. Nyt olisi aika harkita ja tunnistaa pelkoja uudestaan.

Yleisesti hyväksytty psykodynaaminen ihmiskuva ihmisestä psykokulttuurisesti rakentuvana olentona näkee kulttuurisen perinnön joko voimavarana tai traumaattisena taakkana.
Susi on tappanut todistetusti vain yhden ihmisen Suomessa - ja tietysti ymmärrettävästi vieläpä metsästäjän. Yli 100-v. sitten.
Susikin on ollut pappien kiivaiden hyökkäyksien kohteena kuvaamaan metsän pimeyttä, saatanan oveluutta, pahan vaanivuutta ja pakanallisuutta, jotta suomalaisten pyhä ja luonteva luontosuhde tuhottaisiin perusteellisesti.


  • Kuinka kohdata karhu? 
Maailman kokenein karhuasiantuntija sanoi, että mitä enemmän karhut ovat rauhallisissa ihmiskontakteissa, sitä vähemmän on yllätettyjen karhujen paniikkihyökkäyksiä pakoon juoksevia ihmisiä kohtaan.

Karhu on älykkäin suomalaisista eläimistä. Hyvin sosiaalinen ja oivaltava sukulaistensa ja kavereittensa kanssa, jos kiima ei ohjaa käytöstä.


 Kolme  sääntöä:

Jos karhu tuijottaa muuten vain uteliaasti sinua, katso pää nöyrästi kumarassa karhusta ohi reilusti sivulle, aloita  puhuen ja murahdellen - sitten kävele takaperin rauhallisesti ja hitaasti kädet tiiviisti sivuilla. Jätä ruokasi välittömästi maahan pois repusta!

Jos karhu maiskauttelee tiiviisti tuijottaen 30 m sisällä (emokarhu) tai mylvii lähellä tai näet poikasen, heittäydy heti maahan liikkumatta mahallesi ja laita käsivarret niskan suojaksi. Älä vilkuile karhua. Pidä kätesi niskan suojana vaikka karhu näykkäisee. 

Älä koskaan juokse karhua pakoon. Olet silloin merkitty ruokapala.
Jos kymmenen metrin päässä karhu hermostuneesti uhittelee ja nakkelee niskaa terävästi, se on nuori uros ja se tekee valehyökkäyksiä hormonien jyllätessä. Vain tässä tapauksessa sinun täytyy huutaa, uhota, astua askel eteen päin ja läimäyttää käsiä. Älä kävele taaksepäin, ellei karhukin poistu sinusta pois. Valehyökkäykseen on vastattava valehyökkäyksellä.
Rauhalliselle karhulle ei saa huutaa, muuten voit saada vanhalta reviirin valtiaalta kimakan muistutuksen esi-isiemme äiti-jumalan voimasta.

Jos menet aseen kanssa metsälle, olet luonnollisesti karhun vihollinen karhun haistaessa aseesta ruudin. Kerjäät silloin karhun oikeutettua hyökkäystä.


  • ”Miss on otso synnytetty, mesikämmen käännytetty? Tuoll on otso synnytetty, mesikämmen käännytetty: luona kuun, tykönä päivän, otavaisen olkapäillä. Sielt on maahan laskettuna kultaisessa kätkyessä vitjoissa hopeisissa.”

  • "Vienan Karjalassa karhun lihaa ei syöty 1900-luvun alussa, koska karhu on ihmisen sukua. Koltat nimittävät itseään karhun veljiksi. Karhua on Suomessa pidetty älykkäänä ja sielukkaana olentona. Karhu oli muinaissuomalaisissa metsäihminen ja suvun kantavanhempi. Alkuaikoina karhun ja ihmisnaisen liitosta syntyi karhun kansa. Karhunpeijaiset olivat paitsi karhun hautajaiset, myös Ohdon hääjuhla, jossa tuo vanha liitto vahvistettiin."


II

Tämä teksti keskittyy maniaan ja hurmokseen, jonka pedon uhka yhteisöä kohtaan saa aikaan metsästysseuroissa viranomaisten "pyynnöstä".

Tietysti metsästäjissä on myös kokonaisvaltaisesti realistista ja luontoa rakastavaa poppoota, jotka toteuttavat ikiaikaista metsästyviettiä maltillisesti, vastuullsiesti ja ilman petomaniaa.

Mutta karhun tappamisesta ja suden jahtaamisesta kiihottuvat metsästäjät eivät ymmärrä lainkaan mihin historiallisesti kieroihin psykodynaamisiin jännitteisiin he nojautuvat omassa pahan jahtamisfantasiassaan.

 Karhujen tappamisperusteissa Suomessa (Karhu tuijotti marjastajia hetken ja jatkoi pelotta marjojen mutustelua ihmisiä pelkäämättä) ei ole mitään tieteellistä tai rationaalista pohjaa.

 Eivät ihmiset kuulu esim. kirkkoon oman pohdintansa tuloksena ja tietoisena valintana vaan perinteiden takia ja psykologisesta ryhmäidentiteetin painostuksesta ja samoin on myös yhteisöllisten fobioiden kanssa, joilla on taustalla petoeläinten suhteen historiallisesti sattumoisin juuri kirkon opetusten ja käännytystyöpropagandan takia hyvin uskonnolliset mielikuvaprosessit emotionaalisten ja non-verbaalisten uhkamielikuvien latausten taustalla.

Aina kun ihminen luo myyttisen pahan ja kokee voivansa projisoida vihan ja inhonsa johonkin metafyysiseen pahaan, kuten verenhimoiseen suteen ja raivoisaan karhuun, hän on hukannut täydelliseti kosketuksen luonnon todellisuuteen ja kulttuuriimme ohjelmoituun sokeutaan todellisesta pahasta ja suomalaisesta itsetuhosta poliittisesti ja uskonnollisesti harhautetussa  yhteiskunnassamme.





Ohtoseni, lintuseni, ohtonen,
metän omena,
mesikämmen källeröinen



  • Suomalaisten alkuperäinen ehtoollinen
http://fi.wikipedia.org/wiki/Peijaiset
Karhu tapettiin vain kerran vuodessa per yhteisö, jos saatiin tapettua (harvoin). Karhua kunnioitettiin ja lihan palvonta oli äiti-Jumalan palvontaa. 

  • Professori Pentikäinen lyhyesti karhusta


  • Samaaninen Suomessa hyöri jumalia luonnon täydeltä

http://www.tiede.fi/artikkeli/423/samaaninen_suomessa_hyori_jumalia_luon...


  • Professori Juha Pentikäisen Karhun kannoilla -näyttelyyn on tutustunut yli 100 100 suomalaista. Lapsiyleisön toivomuksesta on syntynyt hauska satukirja Kontiopoika ja tsaarintytär, jossa on julkaisemattomia ja vanhoja tuttuja, kaikkien rakastamia kansansatuja sekä -tarinoita.
http://www.levykauppax.fi/book/pentikainen_juha/kontiopoika_ja_tsaarinty...


  • "Piispan mukaan sairastuessa etsittiin apua ”perkeleeltä”. Rothovius puuttui myös saarnassaan suomalaisten karhuriitteihin: ”Karhua pyytäessään he kuuluvat pimeydessä panevan pystyyn pidot, juovan karhun pääkallosta, murisevan niin kuin karhu murisee, ja niin he kuuluvat hankkivan lisää pyyntionnea”.[3] Maininta oli solvausmielessä esitetty, jossa ennustettiin Suomen siirtymistä korkean kulttuurin piiriin. Tämä oli myös ensimmäinen kuvaus suomalaisten karhukultista. Rothovius arveli, että akatemian perustaminen olisi voitto muinaiskulttuuria vastaan ja uusi kulttuuri ottaisi vallan."

  • Kristillisen kulttuuri-invaasion taustaa

http://finnsanity.blogspot.com/2010/03/historia-vakivalta-trauma-hapea.html

http://finnsanity.blogspot.com/2010/03/white-ribbon-valkoinen-nauha-elok...




– Nouse pois, nokinen poika, nokiselta nuotiolta,
havuisilta vuotehilta, pihkaisilta pään aloilta!
Nouse kulta kulkemahan, hopea vaeltamahan
raha rannan kierräntähän, kultaista kujoa myöten
hopeaista tietä myöten, maata maksan karvallista.
Hongotar hyvä emäntä, Katajatar kaunis vaimo
veistä pilkat pitkin puuta, rastit vaaroihin rapaja,
josta näkis vieras tiensä uros outokin osaisi.


- Karhun herätys

(Tuhkala, H. Meriläinen 1988 SKVR I, 4:1199)




Lisää todisteita karhun uskonnollisesta merkityksestä ja sen laajuudesta
"Tuore kotimainen väitöstutkimus keskittyy tasankointiaanien kilpiin ja niiden symboliikkaan. Lisäksi väitöksessä tutkitaan Pohjois-Amerikan intiaanien karhurituaaleja ja erityisesti karhun merkitystä tasankointiaaneille.

http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2011/10/karhu_toi_tasankointiaaneille_yl...





sunnuntaina, syyskuuta 25, 2011

Keskiviikkona äänestettiin suomalaisten ERVV-rahojen siirtämisestä Italialle - vakausrahasto pankkien avoimena kassana


* Päivitetty IV
Lisä:
ERVV-äänestys audiona
- lataa ja kuuntele keskustelun äänite:



ERVV-äänestys.

Keskiviikkona eduskunnassa äänestettiin siis Vanhasen lobbaamaa, suomalaisten rahojen siirtämisestä Italialle ja Italialle ja Kreikalle "vakausrahaston" muodossa ja niiden kautta voittoa tekeville pankeille.

 Eduskunnan istunto luovutti rahat Englannin ja Saksan voittoa tekeville kriisipankeille ilman takauksia.   

 Seurauksena on nyt vähintään 20 000 000 000 e
 (- 100 000 000 000 e riippuen annetun lupakirjan tulkinnoista) miljardia euroa)  maksettavaa suomalaisille kymmeniä vuosia mm. italian eläkerahastojen kautta mm. britti- ja saksalaisille pankeille.

Kansanedustajat ovat siis sillä kannalla, että suomalaiset maksamme esimerkiksi italialaisten eläkkeet tulevina vuosina.

Ruotsi ja Tanska eivät ole euron rahaliitossa. Heillä menee hyvin. Työllisyyttä ja vakaa valuutta.

 Lait säätää hallitus, eduskunta voi ne torjua  ja myös tarvittaessa kaataa hallituksen, jos ei tule sopivia ehdotuksia. Eduskunta ei voi itse tehdä ja valmistella lakeja ilman ministerien aktiivisuutta.
Suomalainen ministerien despoottisävyiset ennätyspitkät virka-ajat ovat Euroopan ennätyksiä viimeiset 30 vuotta.

Demokratia ei ole voimassa.
Kekkosen luoma kansalaiskäsitys ja kirkolliskokousmainen "hallitusrauha" sisältää pakkosyötetyn asenneilmaston, että kansa ei saa häiritä poliitikkoja ja virkamiehiä eikä vaatia edes selvityksiä päätöksien valmistelusta.

 Edes puolueiden omat eduskuntaryhmät eivät tilaa vaihtoehtoisia asiantuntijoita kertomaan vaihtoehdoista vaan ministereiden ja varsinkin kokoomuksen virkamiehet saavat määrätä asiantuntijalausunnoista.

 Virkamiesten avoimuus olisi edellytys demokratialle mutta Suomessa on salattuna paljon asioita vain sisäpiirin vallankäytön tehostamiseksi.

  •    Lista suurimman EU-päätöksiä lobanneen vallan käyttäjän, Vanhasen kaikista ”unohduksista” ja moraalista
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/89927-tassa-se-on-lista-vanhasen-kaikist...

Tilanne ei ole teoreettinen vaan todellinen, kun vakausrahasto allekirjoitettiin
  • "Eniten saatavia on jumissa Britannian ja vähiten Suomen pankeilla. Silti Suomi joutuu siivoamaan sotkusta yhä enemmän riskejä veronmaksajiensa kontolle, kun taas Britannia saa seurata sivusta – ja odottaa saalista pankeilleen. EU:n mielestä juuri näin pitääkin olla."

Kysymys on totaalisesta katastrofista.  Kataisen  ajama vakausrahasto ERVV / EVM pankkien tappioiden kattamiseksi ja voitojen varmistamiseksi yksityishenkilöiden verotuksen kautta ei ole ratkaisu.

Kysymys on vain pankeille siirrettävästä rahasta.  Miksi "vain"?

Koska valtava keskuspankki EKP voisi mm. velkakirjoilla ja pankkeja pääomittamalla (pankkivaltioiden, kuten Saksa, Ranska  yhteistyöllä) neutralisoida tämän hysteerisen velkakuprun ilman lain ulkopuolelle asetettavaa ja mielivaltaista vakausrahastoa.

  • Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n johto hoputtaa Euroopan keskuspankkia EKP:tä ottamaan entistä suuremman vastuun Euroopan velkakriisin taltuttamisesta. IMF:n edustaja sanoi sunnuntaina, että ainoastaan EKP:llä on riittävästi voimavaroja pitämään velkamaita riepottavat markkinat kurissa
http://www.hs.fi/talous/EKPt%C3%A4+painostetaan+lis%C3%A4%C3%A4m%C3%A4%C...


Nyt olemme siirtämässä saksalaisten, ranskalaisten ja englantilaisten pankkien velkakuprua ja voitontavoittelua suomalaisten maksettavaksi.

EKP on epäröinyt tehdä saman kuin amerikkalainen keskuspankki velkakirjojen kanssa neutralisoidakseen pankkien ahneuden. Nyt siis kuitenkin eurooppalaiset pankit yrittävät saada niskalenkkiotteen eurooppalaisista valtioista vaurastuakseen lainavuoresta valtiokohtaisilla maksuilla "vakausrahaston" kautta kun EKP ei ota systeemivastuuta systeemin valvonnan pettämisestä.

Tämän kriisin maksamiseksi Suomen valtiolla ja kansalaisilla ei kuitenkaan ole mitään omaa vastuuta ja perusteita vastuuseen.

Tämä on siis aitoa ja raskasta rahaa, joka tulee rajuksi verotaakaksemme ja tuhoamaan talouttamme, yksityisten palkansaajien taloutta ja varsinkin oman heikon eläkesysteemin päälle myös eläkkeitämme kutistamaan.

Eläkkeemme laskevat ja verotuksella siirretään rahaa pois elintasosta ja mm. terveydenhuoltosysteemistämme. SDP:llä ja Jutta Urpilaisella olisi todellista aihetta laittaa nyt tukeva tukki Kataisen rattaisiin valtion tuhoamisessa. Mutta ei. Ei löydy enää sosiaalidemokratiaa.

  • "Hätärahasto ei ratkaise Euroopan velkakriisiä"
http://www.talouselama.fi/uutiset/imfjohtaja+eun+hatarahasto+ei+ratkaise...

EKP on nyt pakotettava omiin neutralisoiviin systeemitoimenpiteisiin rahamarkkinoilla eikä sitä ole suoraan kaadettava yksityisten suomalaisten kansalaisten maksettavaksi. Italian velalle eläminen, heidän kevyt verotuksensa ja eurooppalaisten pankkien ahneus ei ole suomalaisten asia. EKP:n on tehtävä oma finanssipoliittinen siirtonsa.
Salaiset pankkiparatiisit ovat vieläkin EU:n suojeluksessa mikä ei todellakaan paranna tilannetta.
Vakausrahasto tarkoittaisi siis Eurobondeja. Yksityiset kansalaiset rahoittaisivat eurooppalaisia pankkeja ilman tuottovoittoa ja tukisimme pankkien voittomarginaalia suoraan taloudellisena taakkana - aivan kuin vastuumme olisi maksaa veroja pankeille.

Tämä on vain tuijotuskisa ahneiden eurooppalaisten pankkien, finanssimarkkinoiden, EKP:n ja valtioiden välillä.
Jos Suomen eduskunta sanoo vakausrahastolle "Ei" (ja EU-lakien vastaiselle maan lainojen maksamiselle EU:n painostuksen kautta),
niin Suomi ehkä ainoana maana pystyy kumoamaan epädemokraattisen ja juridisesta vastuusta vapautetun "vakausrahaston"-systeemin, niin eurooppalaiset pankit vain painostavat EKP:tä velkakirjasiirtoihin (Amerikan malliin) sekä itse velkaisia maita verotuksen kiristämiseen ja terveelliseen veroprogressioon.
Eurooppalaiset valtiot eivät pärjää ilman veroprogressiota ja veroparatiisipankkien pakkotarkastuksia. Kaikki selittämättömät talletukset on sosialisoitava EU:n lainavarannoiksi ennen tavallisten veronmaksajien rääkkäämistä.

Nyt on viimeinen aika pahoittaa mielensä EU:n rahatalouden vedätyksestä.
 Kysymys on jokaisen verotaakasta ja suomalaisen hyvinvoinnin perusteettomasta vähentämisestä ja siirtämisestä Italiaan ja Kreikkaan sekä pankkien voittomarginaaliin kriisin avustuksella. 

Kirjoittakaa ja soittakaa kansanedustajille. Asiallisesti.
Olisi myös valtavan mielenosoituksen paikka  mutta kansalaisjärjestöt, perussuomalaiset tai vasemmisto eivät ole ymmärtäneet tiistain järisyttävää merkitystä epämääräisen virkamiespuheen kautta.

Tiistai oli median vaikenema ja synkkä päivä.
Eduskunnan sivuilta löytyy helposti kansanedustajia ja heidän sähköpostiosoitteitaan. Jos tunnet puolueaktiiveja, soita ja painota tiistain äänestyksen mielettömyyttä vakausrahaston puolesta. Kataisen uhkailut eivät ole perusteltuja.

  Huikean massiivisesta rahamäärästä ja EU-velkalkien rikkomisesta on kyse:
  • "Suomen ja Euroopan rahoitusvakausvälineen välisen ERVV-puitesopimuksen muuttamista koskevan sopimuksen hyväksymisestä sekä laiksi sen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten hyväksymisestä ja laiksi Euroopan rahoitusvakausvälineelle annettavista valtiontakauksista annetun lain 2 §:n muuttamisesta. Hallituksen esitys  HE 31/2011 vp.
Valtiovarainvaliokunnan mietintö  VaVM 3/2011 vp ( mietintöön sisältyy kaksi hylkäysehdotuksen sisältävää vastalausetta).
http://web.eduskunta.fi/Resource.phx/eduskunta/organisaatio/taysistunto/...



   ::Tilanne taustalla::


I

Patomäki pankkikriisin todellisista taustoista:
  • "Suomi siivoaa sotkun, Britannia korjaa saaliin"
http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/09/21/suomi-siivoaa-sotkun...
"Eniten saatavia on jumissa Britannian ja vähiten Suomen pankeilla. Silti Suomi joutuu siivoamaan sotkusta yhä enemmän riskejä veronmaksajiensa kontolle, kun taas Britannia saa seurata sivusta – ja odottaa saalista pankeilleen. EU:n mielestä juuri näin pitääkin olla."

ja
  • "Jos Kreikka olisi yritys, joka tekee joka kuukausi tappiota, jolle kukaan ei enää lainaa rahaa ja joka ei pysty enää maksamaan velkojaan takaisin, kutsuisivat sitä kaikki konkurssiksi."
http://www.bild.de/politik/inland/rettungsschirm/muessen-wir-bald-unbesc...

III
Esikuvamme:
  • Islanti taistelee pankkikartellia vastaan - menestyy
http://aaltmi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/83991-islanti-taistelee-pankkikar...

IV
Peruskysymyksiä taloudesta:
  • Mistä velkakriisissä on kyse? – Suomenkuvalehti.fi
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/peruskysymyksia-taloudesta-mista-...
" Minkä maalaisia ovat velkakriisin velalliset ja velkojat? Kuinka paljon velkamailla on velkaa ja miksi sitä on niin paljon? Jäävätkö velat maksamatta? "

V
  • ‎"Kauppalehden ja Forbesin mukaan kymmenen suuren pankki- ja vakuutuskonsernin salkuissa on noin puolet Kreikan valtionbondeista. Mukana on edustava otos Ranskan, Saksan, Italian, Belgian, Hollannin ja Britannian finanssimaailmaa. Suurin, noin viiden miljardin euron riski on ranskalaisella BNP Paribas’lla. Seuraavina tulevat Dexia, Generali, Commerzbank, Société Générale, Axa, Deutsche Bank ja Royal Bank of Scotland."
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/saatavien-sokkelo

VI

Goldman Sachs piilotti Kreikan velat EU:lta

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id...

VII
Totta ja tarua Kreikan taloudesta
http://www.tiedonantaja.fi/2011-21-9/totta-ja-tarua-kreikan-taloudesta


Tilanne ei ole harhaa. Spekuloijat ovat ottamassa todellista rahaa yksityisiltä ihmisiltä.





    • Lisäykset

    • " Euroopan pysyvä vakausrahasto saattaa ryhtyä toimiin jo vuotta suunniteltua aiemmin. Uutistoimisto Bloomberg kertoo saaneensa haltuunsa asiakirjoja, jotka paljastavat euroalueen virkamiesten selvittävän pysyvän vakausrahaston ottamista käyttöön jo vuonna 2012. Euroalueen valtiovarainministeriöiden virkamiehet pitävät ensi viikolla kokouksen, jonka asialistalta löytyy suunnitelma muuttaa nykyinen väliaikainen vakausrahasto ERVV pysyväksi EVM:ksi jo ensi vuonna."  - Uusi Suomi
    http://www.uusisuomi.fi/raha/116090-europomot-suunnittelevat-salaa-varaslahtoa

  • 2,6 miljardin riski pinnan alla - "Eduskuntaa ei edes informoitu" -- Eduskunta on myöntänyt riskilainoja velkaisille euromaille jo 2,7 miljardia. Harva tietää, että Suomen Pankin kautta on mennyt toinen mokoma."
http://www.iltalehti.fi/talous/2011092514456456_ta.shtml

  • Ex-keskuspankkiirit murjaisivat synkän eurovitsin IMF-kokouksessa
http://www.talouselama.fi/uutiset/exkeskuspankkiirit+murjaisivat+synkan+...

  • Mediapomo katuu lehtitalojen yhteistä EU-lobbausta Keskiviikkona 21.7.2010 Ilta Sanomat uutisoi otsikolla 'Mediapomo katuu', kuinka MTV3 toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara piti lähtöä yhteiseen EU-kampanjaan virheenä, joka haisi pahalle. Porin Suomi-areenan tapahtumassa Karhuvaara paljasti miten laajaa ja keskitettyä isojen lehtitalojen lobbaus Suomen EU-jäsenyyden puolesta 90-luvun alussa oli. Karhuvaaran mukaan EU-hankkeen primus motor oli Sanomien pääomistaja, ministeri Aatos Erkko.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=1287&fb_ref=2_1287&fb_sour...

  • Progressiivinen verotus
    tekee ihmisen onnelliseksi. Näin voi lukea tuoretta Virginian yliopiston ja Gallup-säätiön tutkimusta, jossa vertailtiin 54 maan verotusta ja ihmisten hyvinvointia. Tutkimus perustuu vuoden 2007 kyselyihin, joihin osallistui tutkimusmaissa yli 59 000 ihmistä.
http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/115491-kansa-joka-kurittaa-rikkaita-on...

  • Vallankumouksellinen hanke etenee Kaliforniassa, osavaltioon perusteilla oma julkinen pankki
http://rahanvalhe.puheenvuoro.uusisuomi.fi/84067-vallankumouksellinen-ha...

  • Keskustelua
    vasemmistoliitosta Kataisen politiikan takaajana, kokoomuksen ylläpitämästä piiritanssista ja pankkien ahneuskriisistä
http://www.kansanuutiset.fi/scripts/edoris/edoris.dll?app=server&com=sql...






  •    "Suomen viranomaiset kätkevät tietoa"
        Suomen viranomaiset eivät piittaa avoimuussäädöksistä ja pyrkivät kätkemään julkista tietoa kansalaisilta. Tämä käy ilmi Turun yliopiston valtio-opin professorin Matti Wibergin ja neljän opiskelijan tekemästä avoimuustestistä:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Suomen+viranomaiset+k%C3%A4tkev%C3%A4...




Iltaisin livelähetys New Yorkin mielenosoituksista:
front.moveon.orgWith reports of what may be illegal arrests happening, it seems like a good idea for the world to be watching. Share this so the whole world will.



  • Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n johto hoputtaa Euroopan keskuspankkia EKP:tä ottamaan entistä suuremman vastuun Euroopan velkakriisin taltuttamisesta. IMF:n edustaja sanoi sunnuntaina, että ainoastaan EKP:llä on riittävästi voimavaroja pitämään velkamaita riepottavat markkinat kurissa

http://www.hs.fi/talous/EKPt%C3%A4+painostetaan+lis%C3%A4%C3%A4m%C3%A4%C...



- katso tähän lausahdukseen liittyen aikaisempi kirjoitukseni SUHDANNESUMU    
  • Mauri Pekkarinen paljasti täysistunnon puheessa 27.9. että oleellinen kirjaus vakausrahaston (ERVV) laista on poistettu kaikessa hiljaisuudessa juuri ennen eduskunnan äänestystä. Hän sanoi että 18.8. suuren valiokunnan jäsenille jaettiin luonnos vakuusrahaston laista. Luonnoksessa kirjatun mukaan ERVV ja tuensaaja voivat tarvittaessa perustaa vakuus- ja muun järjestelyn, jolla takauksista aiheutuva riski voidaan kattaa. 'Nyt kun luen tätä lakia, tätä asianomaista kohtaa, tässä on alakohta "d", mutta siinä on aukko paperissa'.
    http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=1305&fb_ref=2_1305&fb_source=profile_oneline 


  • Nyt myös Yhdysvaltain talousjohto on ryhtynyt painostamaan euromaita yhä riuskempaan rahankäyttöön velkakriisin taltuttamiseksi. Eikä ihme: Yhdysvaltain pankeilla ja rahastoilla on vielä suuremmat Eurooppa-riskit kuin brittipankeilla.

    http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/09/28/taman-takia-myos-usa...

lauantaina, syyskuuta 24, 2011

Veikkauksen lotto toteuttaa kokoomuksen dystopiaa

Onko Veikkauksen päätös ja toimintastrategia antaa yhä isompi jättipotti yhä harvemmalle hyvää ja pelaajaystävällistä strategiaa?

Siltä näyttää, sillä mitä harvemmalle arvonnoissa pottia ollaan jakamassa ja mitä epätodennäköisemmäksi voittamisen mahdottomuus kasvaa, sitä enemmä kansa lottoaa.
Mutta tällä jättipottiporkkanalla on myös synkeä ideoloinen taustansa yhteiskuntamme ideologisessa piilo-ohjelmoimisessa.

Pelaajat on mielikuvilla huijattu huijaamaan itse itseään kapitalistisella voittajan statusideologialla.
Veikkaus ei käytä resurssejaan, arvovalintojaan ja mainontaa sen tiedottamiseen, että 80-luvun alun malliin tapahtuva pienempi pääpotti toisi voittomahdollisuuden suuremmaksi ja paljon enemmän onnellisia voittajia Suomeen. Solidaarisesti. Suhteuttaen. Jakaen.

Nyt toteutetaan kokoomuksen dystopiaa jopa lottoamisessa Veikkauksen arvoratkaisuissa ja uudistuksissa. Yhä harvempi voittaa ja kansa saadaan hylkäämään solidaarisuus pelatessakin ihailemalla yhä harvempia ökyvoittajia, kuten tosielämässä veroprogression poistamisella on tehty.

Kurjuuskuiluun suistuvat pätkätyöläiset haluavat olla kokoomuksen onnellisia menestyijiä ja kokoomuksen mainoksissahan menestyjät eivät valita.

Kun et valita hyvinvintiyhteiskunnan ja valtion purkamisesta, olet mielikuvissa menestyjä. Ainakin menestyjen puolella, purkamassa omaa ja naapurisi hyvinvointia.

 70-luvun ihannetta solidaarisuudesta, perusoikeuksista, jakamisen periaatteesta hyvinvoinnin rakentamisessa tehdään monin keinoin yhteiskunnassamme mielikuvatasolla ideologisesti halveksittavammaksi.

Veikkauksen strateginen valintakin on selkeä arvovalinta kokoomuksen kyräilevän ja ahneen dystopian rakentamiseen ja pelottavan kurjistumisefektin hyväksyttämiseksi.

Jättivoitosta tehdään yhä mahdottomampi ja kiihottavampi unelma kuten on tehty veroprogression poistamisesta.

Tavalliset kansalaiset maksavat peruselämän kustannuksista yhä enemmän, jotta yhä harvemmat rikkaat saisivat toteuttaa kokoomuksen lanseeraamaa tasaverodystopiaa.

Yhä harvempi saa nauttia elämänlaadun parantamisesta kun solidaarisuuden halveksunnan ja statuselämää ihailevaa pelotekuilua syvennetään. Tasa-arvo ja empatia ovat pelottvia, sillä jokaisen olisi pyrittävä olemaan ihailtava voittaja, ei valittava luuseri, joku vasemmistolainen. Ole voittajien puolella, niin voit kuvitella voittavasi kun petaat häviötäsi.

Politiikka ja virkamiesratkaisut ovat aina ideologisia. Niillä on aina ideologinen päämäärä.
Ei ole neutraalia linjanvetoa ja zeitgeistia, ajanhenkeä. Kaikki periaatteet ovat ideologisia, päämäärät hyvin erilaisia, vaikutukset mentaalisia ja milikuvamalleihin vaikuttavia.

Ei varsinkaan loton jättipotin kasvattamisessa. Voiton mahdollisuuksien vähentämisessä, joka saadaan vaikuttamaan seksikkäämmältä. Suuri ja tarpeeton jättipotti yhä harvemmalle yhä usemmalta pois.
Kansa saadaan kalvamaan veljiään ja ihailemaan menestyjiä statusasemaa korostavassa kokoomuksen ihannemaailmassa.

Ethän ole häviäjä?

Haluathan yhä suuremman potin? Maksa siitä, että voitonmahdollisuutesi pienenee ja yhä harvempi voi voittaa.


Kirjoittakaa järkevät ihmiset Veikkaukselle, että olisi palattava todennäköisemman voittamisen lottoamiseen eikä potin mielipuoliseen kasvattamiseen. Ihan noin vain periaatteesta ahneuden lietsontaa vastaan vaikka ette pelaisi.

Elämä on politiikkaa.

Yhteiskunnan toimintamallit ovat politiikkaa ja ihmisten omakuvaa luovaa.

 Mielenmallit ovat politiikkaa.

Yhteiskunta tulisi olla rahapolitiikan päämäärä eikä rahanteon keino. Mutta elämme taas voittajien ja yhteiskuntaluokkien historiaa.

Me olemme politiikka.

lauantaina, syyskuuta 17, 2011

Rakkautta ja Anarkiaa 2011 tärpit



Rakkautta ja Anarkia


  Elokuvat 2011


Poiminnat elämänläheisen
draaman puolesta






Ohjaaja: Athina Rachel Tsangari
(paras, suosittelen)
Todellisuus tekee meistä hassuja vai teemmekö me todellisuudesta outoa
 


Teema: Skandivaltit
Ohjaaja: Lisa Aschan
Viattoman rooli ei ole elämän tehtävä



Teema: Indie-helmet
Ohjaaja: Spencer Susser

Sekoa, sure, törmää ja olet kuivilla
Erittäin hieno trickster-elokuva

'-- DVD SAATAVILLA --



 


Teema: Skandivaltit
Ohjaaja: Kaspar Munk
Kun lapsi joutuu hoitamaan äidin roolin


Teema: Skandivaltit
Ohjaaja: Joachim Trier

Tunne itsesi, älä kuvittele itseäsi



Teema: Indie-helmet
Ohjaaja: Richard Ayoade

Angsti on selviämiskeino, joka terästää aistit


Teema: Watch Me, I'm Irish
Ohjaaja: Darragh Byrne

Ole sitä, mitä muut kuvittelevat 


Teema: Skandivaltit
Ohjaaja: Heidi Maria Faisst

Äiti on tyttären minä



Teema: Watch Me, I'm Irish
Ohjaaja: Rebecca Daly

Vapaus on silmänräpäyksen päässä


Teema: Skandivaltit
Ohjaaja: Babak Najafi

Ahdistus pitää jakaa


Teema: Skandivaltit
Ohjaaja: Jannicke Systad Jacobsen

Kieltäkää seksi ja se valloittaa kaiken


Teema: Indie-helmet
Ohjaaja: Michael Winterbottom

Älä hihku häpeästä






Monet näytökset myydään loppuun. 
Osta liput etukäteen, lippukauppa myös netissä.
Check RA Film Festival Helsinki Finland



Arhi Kuittinen



  

Halla-aholaisten kulttuurinen inkompetenssi

Kulttuurisesti pätemiseen pyrkivät Halla-ahon kannattajat ovat pyrkineet kirjoituksissaan asettamaan Halla-ahon kirjailija Hannu Salaman rinnalle kulttuurisena puhujana ja marttyyrina. "Miksi Salamaa kunnioitetaan mutta ei meidän Halla-ahoa?"

Holy jumping Jesus.

Kuinka tietämätöntä höpöä sivistymättömät yli-ihmiset yrittävät meille taas tarjota.

Se naurattaisi analogiana, ellei se olisi niin jumalatonta vääristelyä ja erilaisten toimijoiden motiivien ja keinojen tahallista semanttista "ymmärtämättömyyttä".

Hannu Salama ei ole suu virneessä ehdottanut Suomeen kristillistä inkvisitiota - kuten Hallah-aho on nyt ehdottannut fasistista ja sadistista sotilasinkvisitiota Kreikkaan ja aikaisemmin jo Suomeenkin.

Hannu Salama esittää kirjassaan "Juhannustanssit" hyvin rehellisesti ja omasta kulttuuristaan kulttuurisesti pätevästi tämän maan kansalaisten ymmärrettäviä reaktioita alistavaa ja indoktrinoivaa valtakulttuuria vastaan, suomalaista kirkollista kulttuuriinkvisitio-versiota vastaan.

Kirkko todisti silloin tosimaailmassa valtionkirkon itse luomaan jumalanpilkkalakiin vedoten olevansa juuri sellainen, kuin Salama kirjassa alistavan valtakristinuskon kuvaakin.

Salaman motiivit, keinot ja päämäärät ovat aivan päinvastaiset kuin Halla-aholla.

Kirkkoon kuuluminen oli lailla pakotettua 1922 saakka eikä sen uskontokulttuurin näkymätön vaikutus oikeistolaisessa mielenlaadussa katoa vielä pitkään aikaan, koska ihmiset eivät ymmärrä tulleensa paavin kirkon ja Ruotsin kuninkaan läänitysprojektin aivopesemäksi 1000 vuoden ajan tässä maassa.

Hannu Salama purkaa kulttuurista väkivaltaa esille, Halla-aho taas unelmoi virnistelleen sadistisesta fasismin totaalikontrollista, uudesta aamunkoista, kuten fasistit tekevät. Totaliteetti prosessin sijaan.

Kristinusko on ollut Suomessa alistavan, fastististyyppisen ja repressiivisen kulttuurikoneiston isoin ratas ja siksi Salaman kulttuuria purkava kirja on humanistinen, paljastava ja älykäs.

Halla-ahon venkuloiva polemisointi on taas kätkevä, ihan jo taas tekstin poistamisen ja harhauttavan väistelyn kautta. 

Hallah-aho ei toimi lähellekään mitään humanistisesti oivaltavaa ja purkavaa toimintaperiaatetta, kulttuuridekonstruktiota, vaan ehdottaa huumorina julmaa diktatuuria. Hahhah. Hihhih.

Tuntekaa historiaa, ennen kuin höpötätte oikeistolaista propagandaa mukamas neutraalista sarkasmista fasistisista  tai Neuvostoliiton tyyppisistä totaaliratkaisuista. Anarkialla anarkiaa vastaan?

Tiedättekö te ollenkaan, mitä Kreikan juntan aikana tapahtui?

Kuinka juntta toisti inkvisition keinoja kirjaimellisesti ja verisesti?

Tuhosi ihmisiä ja sieluja valheella ja brutalismilla. Tiedättekö, kuinka Kreikan juntta koulutti kiduttajia? Heitä kidutettiin ensin ja vapautuksena kidutettavan roolista tarjottiin sarkastisen kiduttajan roolia, jolle kidutus oli vain työtä perheen elättämiseksi ja juntan mahdollistamiseksi. Vain yksi ratkaisu. 

Ettekö te oikeistolaisen puheen sokeat lietsojat ymmärrä, että Kreikan kansa ei ole syyllinen talouskatastrofiin vaan EU:n virkamiehet ja terroristipankkiirit, jotka tahallisesti sallivat EU-pankkitakauksilla valtavat lainavyöryt, jotta saataisiin kriisitilanne, joka olisi otollista aikaa liittovaltioprosessille ja aatelissukujen virkamiesten uudelle diktatuurille?


Hallah-aho on ihan pelkkä taktikko, joka vähän lyö yli lausuntonsa, jotta voi heti lyödä läskiksi ja mököttää yleisön sarkasmin tajun puutteeseen vedoten mutta signaloi päämäärätietoisesti kannattajilleen, jotka paisuvat ylpeydestä ja rasistisesta rohkeudesta kyyryssä nurkan takana.
Julkisesti mutta muka ei tosissaan.

Miksi Halla-aho poisti taas kirjoituksensa?

Niin?

Ylpeyttään vai pelkuruuttaan? Missä on hnen vapaudenylistyksensä ja ylpeytensä?
Taktikko, pelkkä itsesääliä ja samanmielisten säälisympatiaa kasvattava taktikko. Pelkuruus taktiikkana.


Katsokaa nyt historiaamme. Oikeistolainen vihapuhe ei ole ollut marginaali-ilmiö vaan valtion tärkeä taktiikka.

Pilkallinen ja lokeroiva vihapuhe on ollut virallista valtiopolitiikkaa ja siksi oikeistolaiset piirit nauttivat yhä vihapuheen ja fasistisista kaksimielisyyksistä eri muodoista "huumorina".

Valtio on opettanut vihapuheen tehokkaasti satojen vuosian ajan kansalaisille mm. esi-isiemme "pakana"kulttuurin tuhoamisessa ja taikauskoisessa pilkkaamisessa, pakkokristinuskossa, kirkon syntipuheella yksilöiden seksuaalisuuden häpäisemisprojektissa, suur-Suomi-propagandassa lapsillekin 20-30-luvulla, ruotsalais-saksalaisessa aherasti siteeratussa rotuopissa (mm. Arvo Ylppö), vasemmiston demonisoinnissa kirkkopappien tyyliin syntisinä yhteiskunnan vihollisina ja vasemmistolaisten uhkailussa jo ennen sisällissotaa, varsinkin kirkon homovihapuheissa vielä jopa 70-luvulla, Kekkosen ajan yhtenäiskulttuurin sensuurihysteriassa ja likaisessa YYA-sisäpolitiikan junttauskeinona. Vihapuhe on historiaamme ja valtapuhetta vallan pönkittämiseksi.



Patomäki kriisin todellisista taustoista:






perjantaina, syyskuuta 16, 2011

Keisarilla ei ole aatteita - eikä siis tarvitse vaatteita

Osa meistä kansalaisista muistaa ajan, jolloin Kekkonen sai kontata ravintolan lattialla ja  hän sai työntää päänsä valitsemansa naisen hameen alle isokenkäisten illanviettäjien nauraessa ja naisen kihertäessä onnesta tullessaan Urkin valitsemaksi.

Ritarina punaisen lohikäärmeen edessä votkapullotoisessa kädessä kilpalaulantaa varten - vaikka todellisuudessä hän ruokki lohikäärmettä ja pyysi sitä puhkumaan liekkejä Kekkosen ympärille. Messias käsikirjoitti itse oman korvaamattoman sankariosansa ja suosikkijärjestelmällä maan tavan, maailman näkymättömimmn korruptiojärjestelmän.
Ja media oli hiljaa.

Media luuli sensuuria yhteiskuntasopimukseksi.
Sensuuri oli alastoman Kekkosen kruunu. Hänestä luotiin populistinen ikoni, kuva itsensä hillitsevänä maan isänä, jokaisen lapsen ihanneisänä, joka oli kovempi kuin kaikki muut.
Kekkonen on poliitikkojen märkä uni. Mikään ei ole ollut niin populistinen ilmiö kuin isä Kekkonen ja kouluissa pakolliset man isä -rukoukset aamunavauksissa.

Esikuva ja unelma vapaasta vallasta muiden yläpuolella.

Nyt "kristityt" poliitikot luulevat moralismia yhteiskuntasopimukseksi.

Lahjoja saavat poliitikot suojellaan "työrauhassa" mutta jos rikkoo avioliittokulissien salassapitovelvollisuuksia moralistisessa kulttuurissamme, joutuu teuraalle välittömästi. Jotta kansa ei luulisi johtajia raadollisiksi.

Täytyy ottaa tässäkin poliittisessa konfliktissa katse moralismin funktionaaliseen historiaan, jolloin kirkko ja aatelisvirkamiehet hallisivat Suomea kirkon syntiopilla ja kansan häpäisemisellä.Muuten emme ymmärrä tätä seksuaalimoralismin kulissivaltaa, jonka suojassa johtajat esittävät "kristittyjä".

Rahvasta leimattiin eläimelliseksi mm. seksuaalisuuden syntikuvilla ja aatelisto esiintyi jumalallisesti itseään hallitsevana ja esimerkillisen "riippumattomina" alhaisista vieteistä, ja siten kuin jumalat esiintyivät Jumalan ja Jumalan lain edustajina "korkeammalla moraalilla" ja etuoikeuksilla.
Kansalle paukutettiin systeemin tuoman kontrollin ja alistumisen autuaaksi tekevää voimaa.

Varsinkin Suomessa moraali on sidottu järkyttävän tiukasti ahtaaseen seksuaalimoralismiin statusjärjestelmänä mm. lapsista aseksuaalisina "viattomuusmielikuvina".
Kekkosenkin tenho riippui siitä, että hänen seksuaalihurjastelujaan ei kuvattu mediassa vaan hän oli itsekontrollin esikuva mielikuvana.

Kun muistamme tapauksen Kanerva ja halpa nainen, näemme myös modernin esimerkin, jossa herra menetti ylemmyyden takaavan statusasemansa konttaamalla todistetusti halpojen naisten perässä ja siten hänestä tuli yleistä riistaa vanhan moralismikulttuurin voimalla eikä hän enää voinut edustaa "ylevämpää" yhteiskuntaluokkaa. Kulttuurisosiologiaa, teologiaa ja psykologiaa.
Tärkein popularismi on eliitin kulissipopulismi.

Perustuslakimme ollaan eduskunnassa juuri näinä päivinä purkamassa eikä valtamedia tiedota sen megalomaanisista seuraamuksista. Valtion hajottamisesta EU-virkamiesten diktatuuriin.


Soinin ässästä Soinin taakaksi

" Timo Soini vaatii: Jussi Halla-Aho erotettava eduskuntaryhmästä" http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/timo-soini-vaatii-halla-aho-erotettava-eduskuntaryhmasta/art-1288414126759.html

Jos tämä tuli yllätyksenä, niin et ole katsonut Soinia läheltä etkä kuunnellut Soinin puheita johtajuutensa ehdoksi.

Mies on peluri. Rohkeasti on kansanmies julistanut olevansa ehdoton patrairkaalinen perussuomalaisten johtaja roomalais-katolilaiseen tyyliin, kunhan hänelle ei aseteta julkisesti vapaata kilpailijaa ja vastalinjauksia puolueen sisällä.

Loogisesti siitä seuraa se, että jos joku vetää omaa linjaansa ja aiheuttaa arvovaltatappioita, niin Soini karkoittaa häiriötekijät pois pomon paratiisista ja puolueen julkisivulavastusta häiritsemästä.
Halla-Ahon jutut eivät muutu, mutta poliittinen ilmasto ja kiehunta vallan kattilassa muuttuu. Soinin ymmärrys Halla-Ahon suhteen tai eettinen perusta retoriikalle ei ole muuttunut, vain johtajan etujen tavoittelu vaatii nyt uudet kikat ja kyykytykset valtahierarkian saippuaoopperassa.

Taktiset vedot muuttuvat kun strategia muuttuu tilanteen mukaan. Tämäkin veto tapahtuu vain Soinin omasta valtapoliittisesta syystä, koska strateginen tilanne Soinin on uusi parlamentaarisen  arvovallan rakentamisen kannalta.  

Aikaisemmin Halla-Aho oli nöyrästi ja kuuliaisesti peukalon alla nopeasti vaikenemassa ja toi ääniä eikä perintöprinssi hieman nolosti edes asettautunut  EU-vaaliin aurinkokuningasta himmentämään (vaan perui ehdokkuushaaveensa aika epädemokraattisesti johtajan edessä kellahtaen) - ja nyt Halla-Aho viekin kuuluisalla oikeistolaisella/neuvostoliittolaisella retoriikallaan johtajan arvovaltaa tämänhetkisessä sosiopoliittis-henkisessä ilmapiirissä, varsinkin eduskunnan sisäisessä arvovaltastatuskilpailussa.

Perussuomalaiset. Ei se ole aatetta, se on politiikkaa kun valitaan unelmoiden puolueelle diktaattori ja isähahmon korvike.

Koettakaa valita ensin aate, sitten johtaja, joka ei ilmoita olevansa korvaamaton. Yrittäkkää katsoa vasemmalle, sieltä löytyy kansan ystäviä, jos todella haluatte tehdä kansan hyväksi työtä ilman rotuoppeja ja despotismin ihanteita.

Soini joutuu nyt maksamaan velkaansa äärioikeistolaisille flirttailusta, koska haluaa itse olla tässä vaiheessa yhteiskuntakelpoinen humanisti. Hieman myöhään mutta hyvin odotettava siirto.

  • "Kansanedustaja Jussi Halla-ahon (ps) mielestä Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, koska talouskriisiä ei voi ratkaista demokratian keinoin."

Vaikka kreikka onkin kahden despoottisuvun vallassa ja niiden ottaman velkarahan korruptoima tällä hetkellä, ratkaisu ei ole entistä typerämpi  despotismi ja militaarimafia.

keskiviikkona, syyskuuta 14, 2011

Eläimiinsekaantumisen teologiaa ja Nokia-liikkeen kirkkohistoriaa





  
 Nähtävästi tuon ajan "näkyvin" ja kiihottavin porno on ollut pappien palavissa saarnoissa, joissa kansan luonnottomuuksia ja "yliseksuaalisuutta" on kuvailtu hyvinkin tarkkaan ja hekumallisesti.

Yliseksuaaliset "Noidat" olivat papeille myös aina suuri uhka.  Suomessahan teloitettiin enemmän miesnoitia kuin naisnoitia vaikkakin eläimiinsekaantujia ja miehiinsekaantujia teloitettiin vieläkin enemmän. Kirkko määräsi pitkälle koko rikoslain, maagiset pelot ja moraaliasetukset Raamattu-tulkinnallaan.

Kaikki alkuperäiset kirkot olivat täynnä helvettikuvia, joissa pirut kiduttavat suomalaisia.
Kirkko loi jyrkkiä uhkakuvia, jotka olivat alkuperäiselle kulttuurillemme täysin vieraita. Kirkko toi tuomion ja kirkko loi pelastuksen. Uuden syntikulttuurin ja alistumisen uskonnollisuuden.
Valtionkirkon moralismilla oli kuitenkin tarkka poliittinen tehtävä.

Tämä yliseksuaalisuus seksualisuusvihan kautta on liittynyt laajempaan projektiin nujertaa Suomen paikallinen ja pakanallinen kulttuuri.
Ja ennen kaikkea häpäistä ja leimata perinteinen suomalaisten vapaa ja järkevä seksuaalisuus, jolle kirkon ehdoton ja julma vaatimus yhdestä elinikäisestä pakkoavioliitosta seksuaalisuuden ehtona oli mieletön.


Kirkon uhkakuvilla määrittelemä yksilön funktionaalinen, parisuhteeseen ja tuottavuuteen lukittu seksuaalisuus tehtävänä ja materialistisesti keräämiseen sekä kapitalistiseen statuskilvoitteluun keskittyneen perheyksikön mallina oli osa uutta valtaa, määrittelyn valtaa, ihmiskuvan valtaa. Valtio määräsi kaikesta, jopa yksilön omakuvasta, kelpaavuudesta ja yhteisön ehdoista. Synti oli valtion vallan ja normien vastustamista.

Alkuperäisessä kulttuurissamme on ollut mm. naisten sarjamonogamia. Yhtenä kulttuurimuotona esimerkiksi miehet asuivat miesten talossa ja naiset päättivät ihan vapaasti ketkä pääsevät käymään naisten talossa. Lasten isällä ei ollut väliä. Lapset olivat taloyhteisön ja naisten lapsia.

Muinaisuskontokulttuurissa palvottiin lähes pelkästään naispuolisia jumaluuksia. Karhun palvontakin oli aina äitikarhun palvontaa. Vitun voimalla siunattiin karja ja miesten metsästysaseet. Matriarkaatti on nähtävästi ollut ennen kirkon runnomaa kuninkaan lakiyhteisöä suomalaisen yhteisöhierarkian perusta. Miehiä ei pakotettu naimisiin, syntyi niitä lapsia muutenkin ja kaikista pidettiin huolta.

 Suomalainen hedelmällisyyskulttuuri on ollut yksi maailman äärimmäisistä feminiinisen panteismin maailmankuvista: suomalaisugrilainen kulttuurimme on ollut ainoa, jossa sekä kuu että aurinko ovat olleet feminiinisiä voimia.

Mikael Agricola tallensi paperille kauhistelevan raporttinsa avioliittoon sitoutumattomasta, kauhealla tavalla seksuaalimoraalista vapaasta pohjoisesta pakanakansasta; Agricola säilytti meille samalla ainutlaatuisen kuvan suomalaisista hippiyhteisöistä, joissa ei avioliittoa, lasten perisyntiä, seksuaalista syntiä, syyllisyyttä tai stressiä tunnettu.

Seksuaalisuus oli kuin hengittämistä tai syömistä, mm. hedelmällisyysrituaaleihin miellettyä juhlintaa, ei synnintuntoon tai kelpaavuuden ehtoihin sidottua häpeäkulttuuria.
  • Alkuperäinen ehtoollinen ja alkuperäinen nuorten metsässä suorittama rippikoululeiri:
"Ja kuin kevätkylvö kylvettiin,
silloin Ukon malja juotiin.

Siihen haettiin Ukon vakka,
niin juopui piika että akka.

Sitte paljo häpiää siellä tehtiin,
kuin sekä kuultiin että nähtiin
".

Kirkolla oli moraalihyökkäysten takana looginen päämäärä ja motivaationa kuninkaan antama läänitysprojekti, jolloin ihmiset täytyi pakottaa erillisiksi aviopareiksi ja maanviljelysyksiköiksi kilpailemaan keskenään rahan tuomasta statuksesta ja tuottamaan maksimaalista veroa kuninkaalle.
Maanviljelyksestä tehtiin pakollista verotusmuotona (Ruotsi "tarvitsi" Suomen viljaa helppona vaihtotuotteena) ja tähän auttoi kirkon moraalisaarnat avioliiton pakollisuudesta ja yhteisöasumisen synnillisyydestä. Follow the money.

Kirkon tärkein tehtävä oli esittää kansa häpeällisenä ja kirkon pakkoarmoa tarvitsevana kohteena, jonka ainoa kunnia oli palvella jumalakuningasta ja kerätä rahaa kunniallisen yhteiskunnallisen aseman takamiseksi.

Kirkon päämäärä oli mitätöidä yksilön itsenäisyys ja oman ruumiin hallintaoikeus kuninkaan ja Jumalan nimeen.

Seksi oli siis kielletty sinkuilta "siveettömyytenä" ja raskaana olevilta naisilta ja varsinkin kuolamantuomiolaki uhkasi avioliiton ulkopuolista suhdetta, joten tämä kieltolaki yhdistettynä pappien ekstaattiseen syntihehkutukseen mm. eläimiinsekantumisesta ja naisista perisynnin portteina/porttoina ovat aiheuttaneet paljon hämmentynyttä seksuaalista toimintaa.
  • "Mielenkiintoista on, että muualla Euroopassa eläimeen sekaantumiseen ei juuri kiinnitetty huomiota."

Nykyisen Nokia-liikkeen hurmos-Koivisto saa kiittää onneaan ettei elä enää keskiajalla.
Pari kyyneltä spottivaloissa ei olisi riittänyt kansanmieheltä. Papit toki vapautettiin tutkinnastakin, pedofiliasta ja mistä tahansa ettei kirkon maine tahriintuisi. Useinmiten vain pappien syyttäjät saivat sakkoja.

Nokia-liikkeessä näkyy sekä vanha katolinen repressio, vihamielisyys työväestön seksuaalisuutta kohtaan (papit ja aateliset olivat samalla vapaita teoissaan tuomiostuimien tavoittamattomissa), papin koskemattomuus (Menen eheytymään enkä ole oikeasti homo vaikka homostelen sielunhoidettavia) että myös sen uusi versio, eurooppalainen puritaanisuus, tarkemmin sanottuna kalvinismi ja sen amerikkalainen kehitelmä, evnkelikaalisuus. (Calvin hukutti 200 naista Geneve-jokeen perustettuaan kirkkokaupungin puhdistaakseen kaupungin huonoista naisista - yliseksuaaliset miehet armahdettiin)

Evankelikaalinen eli viidesläinen uskonnollisuus uskoo totaliteetteihin (Pelastetut/kadotetut) ja heteroseksuaalisuus nähdään jumalallisen puhtaana seksuaalisuuden muotona, muut halveksuttavina. Luodaan oikeamielisten lahko, joka voi tuntea ylemmyyttä ja pelastusvarmuutta erilaisia kohtaan.

Käsittämättömin ilmiö tässä nkyisessä pseudokristillisessä moraalikulttuurissa on se, kuinka alaikäisille sallitaan mielihyvin sadomasokistista väkivaltaviihdettä elokuvissa yllin kyllin, mutta eroottisuus ja luonnollinenkin seksuaalisuus elokuvissa on tiukasti elokuvasensuurin ikärajoituksin torjumaa (elokuvatarkastamoahan johti vielä äskettäin teologi).

Kirkkohistoriassa alunperin viha seksuaalisuutta kohtaan oli kohdistettu kuitenkin kirkkoisien vihaan "perisynnin synnyttänyttä" heteroseksuaalisuutta ja naisiin yhtymistä kohtaan. Suorastaan hassu prosessi kirkkohistoriassa nykyiseen Räsäsläiseen heteroliiton pyhäksi julistamiseen.
Roomalais-katolisessa teologiassa poikien raiskaaminen ei ole pappien seksuaalinen teko koska vain akti naisen kanssa on katolisen opin mukaan seksuaalinen akti, perisynnin akti. Papithan ovat naimattomina puhtaita ja siitä ylpeitä, koska eivät sekaannu kirkon oppien mukaan perisynnin synnyttäjään, naiseen. Vain naiseen sekaantumaton voi olla muita puhtaampi, Jumalan edustaja kirkkoisien oppeja kannattavan kirkon teologiassa.

Tarkat rajat ja totaliteetit ovat tärkeitä pelastusvaltaa käyttäville uskonnollisille johtajille, pelastettujen itsetyytyväisyyden tae - ja moni johtaja on homo, sillä johtajan rooli on "hieno" keino kääntää huomio pois itsestä ja omista ideologisista omakuvan ongelmista "muihin saastaisiin ihmisiin" johtajan roolin ja tuomiovallan kautta. Paradoxus pervessus.



Kirkko halusi määrätä ihmisten seksuaalisuudesta, varsinkin koska esi-isiemme muinaisuksonto oli hedelmällisuusritualien ja uskomusten rikasta ja luonnonläheistä kulttuuria. Kaikki metsään ja luontoon liittyvä julistettiin synniksi ja paholaisen vieheeksi.

Kirkko teki seksuaalisesta omakuvast syntiä ja ensin hyvin päämäärätietoisella roomalais-katolisella teologialla.

Kirkon yksinkertainen kaava oli kasvattaa ihmisten hämmennystä ja helvetinpelkoa kaikilla mahdollisilla keinoilla, jotta kirkko voisi sitten tarjota ainoana vapahduksena kirkon sakramentteja (esim ehtoollinen ja katolisten sakramenttina synninpäästö).

Enää laissa ei ole aviorikosta eikä siitä kuolemantuomioasetusta, jota kirkko valvoisi.

Kuitenkin tuhannen vuoden pelottelu, valtion uhkapolitiikka mm. kansalaisten pakkojäsenyys kirkkoon ja rippikouluun, mielivalta virkamiesten vastuuvapautena ja moralistiset kirkon hallinnoimat teloitukset ääri-islamistien tyyliin ovat jättäneet syvät traumajäljet ahdistuneeseen ja masentuneeseen kansakuntaamme. Itsestään vieraantunut metsäkansa.


Mitä tutkija sanoo kirkon kontrolloimasta häpeäkulttuurista 400 vuotta sitten:
  •  " Aamu-tv:n haastatteleman Keskisarjan mielestä on hämmästyttävää, että niinkin tärkeää aihepiiriä on tutkittu vain vähän.
1600- ja 1700-lukujen suomalaisten arkielämä oli kaukana yhteisöllisestä maalaisidyllistä. Seksuaalisuus oli tarkoin kirkon ja kruunun säätelemää ja rangaistukset olivat ankaria. Nykyisin normaalina pidetyt seksuaalisuuden muodot olivat kiellettyjä. Toisaalta savupirttien hämärissä viihtyivät perversiot, sanoi asiaa tutkinut historioitsija Teemu Keskisarja
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/09/esi-isien_seksi_oli_raakaa_ja_vaki...


 aiheeseen liittyvä väitöskirja:

Artikkeli:


  • Mosuoiden elämää tutkineiden antropologien mukaan heidän yhteisöissään ei juuri esiinny väkivaltaa. Coler teki saman havainnon ja kertoi, että jos asioista päättävät naiset käyttäytyvät väkivaltaisesti, se laskee heidän sosiaalista statustansa yhteisössä. Myös koston ja syyllisyyden tunteet ovat mosuoiden keskuudessa vähäisiä.


II
Täytyy ottaa tässäkin poliittisessa konfliktissa katse moralismin funktionaaliseen historiaan, jolloin kirkko ja aatelisvirkamiehet hallisivat Suomea kirkon syntiopilla ja kansan häpäisemisellä.
Rahvasta leimattiin eläimelliseksi mm. seksuaalisuuden syntikuvilla ja aatelisto esiintyi jumalallisesti itseään hallitsevana ja esimerkillisen "riippumattomina" alhaisista vieteistä, ja siten kuin jumalat esiintyivät Jumalan ja Jumalan lain edustajina "korkeammalla moraalilla" ja etuoikeuksilla. Kansalle paukutettiin systeemin tuoman kontrollin ja alistumisen autuaaksi tekevää voimaa.

Varsinkin Suomessa moraali on sidottu järkyttävän tiukasti ahtaaseen seksuaalimoralismiin statusjärjestelmänä mm. lapsista aseksuaalisina "viatt omuusmielikuvina".
Kekkosenkin tenho riippui siitä, että hänen seksuaalihurjastelujaan ei kuvattu mediassa vaan hän oli itsekontrollin esikuva mielikuvana.


Kun muistamme tapauksen Ilkka Kanerva ja halpa nainen,
näemme myös modernin esimerkin, jossa herra menetti ylemmyyden takaavan statusasemansa konttaamalla todistetusti halpojen naisten perässä ja siten hänestä tuli yleistä riistaa vanhan moralismikulttuurin voimalla eikä hän enää voinut edustaa "ylevämpää" yhteiskuntaluokkaa. Kulttuurisosiologiaa, teologiaa ja psykologiaa.

perjantaina, syyskuuta 09, 2011

Lainvastainen sopimus lain muutoksen vaatimuksena

    •    "Poliisin keräämät DNA-tiedot ovat pian käytettävissä koko Euroopan unionissa. Myös sormenjälkien ja ajoneuvotietojen vertailu on helpottumassa."

ja:
  • "Muutos liittyy niin sanottuun Prümin sopimukseen, johon Suomi liittyi joitain vuosia sitten. Valtioneuvosto esittää nyt eduskunnalle lakimuutoksia, joilla sovitut käytännöt tulisivat mahdollisimman pian lopullisesti voimaan."

Valtioneuvosto yrittää vanhanaikaista poliittisen kulttuurin YYA-temppua.
On tehty parustuslain vastainen sopimus ja sen varjolla vaaditaan lain muutosta "koska sopimus on jo tehty".

Laki perustuslain mukaan ei ole virkamiesten käsissä vaan poliittisesti vastuussa toimivien kansanedustajien.

Maan tapa on kuitenkin toinen. Virkamiehet sanelevat "suuntausten" mukaan.

Tieto lisää tuskaa - tai valtaa toisten kustannuksella.

    •    – Keskusrikospoliisilla on tällä hetkellä kerättynä dna-tunnisteet 115000 henkilöltä.

Tiesitkö tuota?

Kuinka moni on poliittisten perustein arkistossa?

Kuinka moni pieni järjestö on leimattu uhkaavaksi suuren puolueen poliitikon henk.koht. poliittisten pelkojen kohteeksi poliisin tietokantaan ja SUPOn mahdollistaman tiedunkeruumahdollisuuden takia pienet kilpailevat ideologiat otettu virallisen valtiovakoilun kohteeksi?
Aika moni.

Tämä liittyy myös kokoomuksen  valtion alasajamis-prosessiin.
Uhkakuvilla luodaan valtaa ja täydellisellä uhalla täydellistä valtaa.

Tähän mennessä kokoomuksen uskolliset virkamiehet ovat saaneet Helsingin Sanomissa ja YLE:ssä valtavasti tilaa menneinä vuosina puhkuessaan kettutyttöjen ja vihervasemmiston haluavan tuhota hyvinvointivaltion. Nyt pasmat ovat aika sekaisin äärioikeiston vihakonservatismin ja ilmastonmuutoksen äärellä. 
No, Pistetään kaikki putkaan mutta vasemmisto ensin.
Varmuuden vuoksi.

Millä mielikuvilla meille tuotetaan rauhaa?
Mediarauhaa? Mediauhkaa?
Mitä tuhoa poliitikot peittävät?

Omaa ideologista konkurissaan ja pörssikatastrofia, joka taas on iskemässä Eurooppaan?
Ja hyvin ovat onnistuneet, taloustsunamin aiheuttaneet saavat sanella meille nyt taas uudet katastrofaaliset ratkaisunsa - ja uhkakuvansa. Hullut koirat, yksittäiset terroristit päästetään kentälle demoamaan yhteiskunnan ulkopuolisia ja media saa kauhisteltavaa todellisesta uhasta. Ne, yksittäiset hullut, ne uhkaavat demokratiaa. Ja pankkituen kritisoijat.  

Suuren luokan talousterroristit saavat nyt vapaasti edustaa meitä koska esiintyvät pelastajina. Koska  tuntevat asiantuntevasti aiheuttamansa tuhon.
Vastuunkantajat eivät näytä olevan vastuullisia vaan media on hoitanut ihmisten uhkakuvatriggerit mieltymään aivan muihin epäoleellisiin uhkamielikuviin.
Eurooppa voidaan tuhota taloudellisesti kivikaudelle ja totalitaariseen kontrolliin, rauhassa, kun muutama siirtolainen, fanaatikko, lintuinfluenssa, arjalaisritari ja kettutyttö uhkaavat oikeistoeliitin "sivistystä".

Demokratia uhkaa talouseliitin mielivaltaa.

Meidät on uitettu satujen uneen ollaksemme sokeita todellisten uhkien ja vaarallisen epädemokraattisen pörssi-ideologian ja pankkien "vapauden" suhteen.
Oikeistolaiset eivät ole ihmisten uhkakuvissa. 

Totalitääristä rauhaa voi kutsua rauhaksi mutta tiedämme, mikä julma rauha tästä seuraa.
Valvontaa.
Ihanne EU ei synny totalitarismilla ja yksilöiden kontrollilla kun johtajat riehuvat kontrolloimatta ja vastuusta välittämättä, mitään seuraamuksia tuntematta.
Valtioneuvosto kuitenkin uskoo nyt uuteen liittovaltio-oppiin, jossa kansa on muutettava karjaksi, joka ei tiedä minkä tarkkailun ja toiminnan kohteena se on. Kansa katsoo alas hullujen irtouhkien suuntaan eikä ylös harhanjohtajiinsa.

SUPO ja poliisin mellakkajoukot ovat oppineet 90-luvulla kokoomuksen doktriinin, että vihervasmmistolaiset ovat valtion vihollisia ja suurin uhka valtion viranomaisille.
Kun natsi-Saksa astui valtaan, Euroopan Interpol luovutti vapaaehtoisesti kaikki tiedot poliittisen jaottelun ja rotujaottelun tietokannat uuteen Euroopan puhdistukseen.
Totalitaarisen ideologian tavoitteena on totaalitajunta.
Totaalijärjestys.
Vapaaehtoinen alistuminen vaihtoehdottomuudelle.

Ihmiset haluavat olla voittajia, kun yhteiskunta alkaa olla selviämiskamappailulaji. Kokoomuksen unelma.



Sota on USA:n teollisuus





  • Uljas uusi maailma
(engl. Brave New World) on Aldous Huxleyn vuonna 1932 julkaistu tieteisromaani.

  • "Stability," said the Controller, "stability. No civilization without social stability. No social stability without individual stability."

    --(in book refers to mass use of soma to create "stable" citizens who conform to societal norms)


A film project about the power of mass collaboration, government and the Internet.


  • Limnéll : "Tunnusta terrorismin uhka, niin pysyt väleissä USA:n kanssa. Suomessa tämä on ymmärretty" ja "poliittinen johtomme on salannut suhdetta Yhdysvaltoihin. Poliitikkojen tulisi sanoa suoraan, että olemme mukana Afganistanissa tukeaksemme Yhdysvaltoja." ja "Osallistuminen Afganistanin operaatioon oli pakkorako, jolla osoitettiin Suomen olevan samassa rintamassa muiden länsimaiden kanssa. Terrorismista ei ollut uhkaa Suomessa, mutta WTC:n jälkeen tärkeintä oli uhkakuvien yhdenmukaistaminen EU:n, Naton ja USA:n kanssa."



Turun yliopistossa 2008-2010 tehty selvitys suomalaisten politiikkatietämyksestä.
Äänestysikäisten suomalaisten politiikkatietämystä tutkittiin Suomessa ensi kertaa kattavasti oikeusministeriön toimeksiannosta 2008.

sunnuntaina, syyskuuta 04, 2011

Kirkon raiskauskulttuuri

* Päivitetty mm. linkkejä loppuun


Taas se nähtiin, että kirkon ulkopuolella uskonnollisuus on niin villiä ja vaarallista. Voi kauheeta, voi, voi niitä lahkolaisia ja harhaoppisia.

Vai onko valtionkirkko turvapaikka modernin humaanille ihmiselle?

Terveen uskonnon perikuva?
Kenelle kirkko on turvapaikka?

Mikään ei ole pohjimmiltaan muuttunut uskonnollisessa kulttuurissamme, vaikka paljastuksia tapahtuu nyt aikaisempaa enemmän. Nimenomaan paljastuksia.


Maailmalla tuhannet paljastuneet tapaukset katolisen kirkon tietoisesti suojelemasta pedofiliasta ja suomalaiset tapaukset varsinkin kirkon suojeleman lestadiolaisen lahkon keskuudessa on vain perinteistä  kirkkokulttuuria.

Suomen valtionkirkko on vastuussa kaikista lestadiolaisista raiskauksista koska kirkko hyväksyy lestadiolaisten epäprotestanttiset harhaopit, nuorten epähumaanin seksuaalisen pelottelun, uskonnollisen vallan väärinkäytössä naisten  seksiin pakottamiseen avioiitossa sekä miehen määräämään aktiin pakottamiseen ilman ehkäisyä.

Lestadiolaisten pappien erityisvapaudet opetuksissaan ja lahkon tukijoina mutta samalla kirkon työntekijöinä johtuvat suuresta rahasta. Lestadiolaiset ovat iso kirkollisveron maksajaryhmä pohjoisessa. Money talks.
  • Piispojen kunnioittava ja suojeleva asenne lestadiolaisia patriarkkoja kohtaan johtuu kunnioituksesta katolilaista hierarkiaperinnettä kohtaan. Siinä ei ole mitään luterilaista järkeä, vain vanhan vallan kaihoa.1000 vuoden aikana Suomenkin kirkko on ollut pedofiilien ja raiskaajien unelmatyöpaikka.

Nyt vasta paljastuu median kautta roomalais-katolisen eurooppalaisen kirkkokulttuurin syvin perinne, mieskeskeisen valtakulttuurin ja mielivallan keskeinen ilmiö.


Ev.lut kirkko on toki  muuttunut osin ulkoisen paineen, humanistisen ihmiskuvan ja lakisäädösten takia mutta kirkon suojeleva asenne omaan arvovaltaansa ja pappikeskeiseen kulttuuriin ei ole muuttunut.

Kirkon työntekijät ja eläkeläiset  hautovat satoja kirkon raiskaustapauksia salaisuuksina, joita ei kirkon arvovallan ja pappien "oman perhe-elämän suojelemiseksi" paljasteta. 

Johtaja, joka esiintyy pokkana uskonnollisessa kielenkäytössä Jumalan edustajana, armon ja sakramenttien ainoana jakajana, voi toimia kuin Jumala. Tämä on kirkon perinteisen kulttuurin ydin, koskematon pappi pelastuksen tuomarina. Jumalan edustamisen fantasia ja kiistämätön kikka hierarkian perustelemiseksi.


Nyt paljastuneiden ja kohta paljastuvien tapausten suhteen kannattaisi olla myös erityisen vihainen ja selvitystä vaativa ihmisten ylläpitämästä johtajien suojelusta. Johtaja kun on johtaja vain kannattajakuntansa ihailun takia.

Miksi ihmiset samaistuvat mieluummin johtajiinsa mutta eivät omaan vertaisryhmäänsä ja johtajan kiusaamiin?

Kun luodaan tiukka hierarkia, niin vallan ihailusta ja alistujien harrastamasta misantropiasta muodostuu helposti koskemattoman systeemin ihanne.

Ihmiset, jotka halveksivat omaa heikkouttaan, jota systeemi opillisesti luo ja vahvistaa (lukekaa esim. virsien tekstejä), ihailevat psykoottista johtajaa.  Heikot, jotka ihailevat valtaa ja suostuvat heikoiksi saavuttaakseen ihailullaan vallan suopeutta ja säädeltyä "hyväksyntää".

Hierarkisessa kulttuurissa ei ole väliä mitä tekee, vaan kuka tekee

Normimoralismissa ei ole eettistä punnitsemista. Oikeuslaitoksemme on viime aikoina vapauttanut useita virkamiehiä selvästä virkarikoksesta lievin nuhtein. Tämä on syvä perinteemme myös ajalta, jolloin papit olivat ainoita virkamiehiä eli paavin ja kuninkaan veronkerääjiä.


Suomalaiset suojelevat vieläkin tuhansia karmeita muistoja psykopaattien ihanneyhteisöistä eivätkä kerro kokemuksiaan.

Turvallisuutta, ihmiset opetetaan lapsen kaipaamaan sokeasti turvallisuutta ja näkemään turvallisuutta kauhun ja piinankin keskellä - ja syyllistämään itseään. Systeemissä paljastaja on "yhteisen eheän" turvallisuudentunteen tuhoaja eikä se psykopaattijohtaja.

Yhteisön "kunnia" on hyvistä lavasteista ja salaisuuksista kiinni.

Kirkon muokkaamassa kasvatuskulttuurissamme ja hierarkian ehdottomuudessa on opetettu, että lapsen puhumana aikuisen  vastuuseen vaatiminen teostaan johtaa lapselle entistä julmempaan lapsuuteen. Ja kirkossa papin vaatiminen tilille johtaa eristämiseen pappiskeskeisessä kontrolliyhteisössä.

Kirkkolahkojen valtaan alistuvan uskonnollisen kasvatuksen ja uskonnollisen puheen idea on, että aikuiset voivat samaistua Jumalan rooliin kasvattajina ja toisten tuomitsijoina palkkioksi omasta uskonnollisesta alistumisesta, angstista ja syntien vatvomisesta (ei toki johtajien syntien).

Jos aikuisena alistut uskonnollisen yhteisön hierarkialle ja sen määrittelemälle "Julmalalle", voit alistaa lapsia kuin Julmala, niinkuin sinua Julmala haluaa alistaa ja niinkuin Julmala on myös vastuuton etäisyydessään.

Tulkaa ulos kaapeista, haavoitetut.
Paljastakaa suomalaisen vallan historiaa.

Suomalaiset johtajat puhuvat omasta "vastuustaan" mutta tosiasiassa vetoavat sillä vain lisää etuoikeuksia.

Suomen ev.lut ja ortodoksinen kirkko istuvat vieläkin oman märkäpaiseensa päällä eli papit ja piispat eivät paljasta kirkkojen historian seksuaalisen ahdistelun ja kiusaamiskulttuurin laajuutta.

Painostajista ja raiskaajista ei puhuta kirkon työntekijöiden toimesta mutta paljastuneita tapauksia sitten harmitellaan suureen ääneen tekopyhyyden loimussa.


Kirkko on muuttunut yhteiskunnan mukana, ainakin pinnallisesti, mutta kirkko ei ole virallisesti muuttanut roomalais-katoliselta kirkolta perittyjä oppeja, magiakäsityksiä kirkosta armon ainoana julistajana ja papin jumalallista rooliasemaa Jumalan sijaisena. Protestanttinen vapaa yksilön usko perustuu yleiselle pappeudelle. Tämä teologinen osuus on kuitenkin haudattu taas katolisen kirkon oppien alle.

Sotilaspapit ovat myös räikeä katolinen perinnemuoto ja vanhemman Lutherin muokkaama säälittävä valtaoppi, jolla kirkko varmisti valtansa valtionkirkkona ruhtinaiden vallan pönkittäjänä. Lutherkin hylkäsi omia protestanttisia oppejaan valtakamppailussa.

Ev.lut Kirkko romahtaa itsepetokseensa "modernina kansankirkkona", jos todellista, selkeää ja jatkuvaa protestanttia uskonpuhdistusta ei tapahdu protestanttisten periaatteiden mukaan piispojen jalokivin koristeltujen paimensauvojan alla ja katolisen kirkon oppiin mukautuvan "ekumenian" alta.
On siis aivan eri asia, tapahtuuko uskonpuhdistus perinteisiin nojaten vai uudistuksen tarpeen mukaan. Luther hylkäsi perinteet perusteluina ja aloitti jatkuvan uskonpuhdistuksen periaatteen, jossa järki ja humaani ymmärrys ihmisten tarpeista ohjaa uskonpuhdistusta.

 Kirkon on valittava, onko se roomalais-katolinen vallan kirkko vain jatkuvan uskonpuhdistuksen kirkko.
  • Lutherin modernein oivallus oli se, että kirkko on teoriassa ja puhtaan teologisesti täysin tarpeeton instituutio mutta ihmisten tottumuksen takia, ihmisten tukena ja arvojen instituutiona sen on muututtava jatkuvasti yksilöiden eettistä ja "hengellistä" kasvua tukevana toimintamuotona, ei perinteen suojelijana.

Suomalaisten piispojen hiipat juhlatilaisuudessa ovat vain yksi esimerkki, kuinka kirkkoon on tuotu takaisin katolista kulttuuria lama-ajan konservatiivisella ja ihmisten inhimillisen hädän kärjistymisen varjolla, 1990-luvulla - aikaisemmin niitä hiippoja ei ollut protestanttisten kirkon rituaaleissa.
Myöskin ehtoollisoppi muutettiin piispojen käskystä 2010 takaisin katolisen transubstantiaatio-opin mukaiseksi rituaalimagia-opiksi. Harva pappi kuitenkaan sitä noudattaa ja hiljainen pappien vastustus on tässä tapauksessa aika yleistä kirkossa.

Maltillisuuspuheilla piispat ovat suojelleet mahtavia konservativiisia oppeja ja hierarkiaa ylläpitävien syntioppien ihmiskuvaa.

Kirkko pitäytyy yhä katoliseen oppiin kirkon hierarkisesta vallasta papin erityisen välittäjäroolin kautta. Se ei ole protestanttinen näkemys totuuden etsinnästä ja rakkauden yhteisöstä. Kirkko haluaa nykyisellä asenteella jättäytyä kirkkomuseoksi ja rituaalilaitokseksi. 

Seurakunta ei edes valitse pappia vaan kirkkoherra. Juhlapuheet seurakunnan kutsumasta paimenesta ovat yksinkertaisesti valhe. Kirkkoherranvaaleissakin tuomiokapitulit antavat etukäteen vaalituloksiin drastisesti vaikuttavia vaalipisteitä suosikilleen, joka estää täydellisesti demokraattisen vaalin toteutumisen. Seurakunta ei voi erottaa pappia ja kirkkoherraa eikä seurakuntalainen voi valita seurakuntaansa (kuninkaan läänityspolitiikkaan kuului pakottaa kaikki alueellisesti paikallisen kirkon jäseneksi oppimaan nöyryyttä Jumalan ja kuninkaan edessä).

Seurakuntavaaleissa on vieläkin mahdotonta tietää selkeästi ja helposti ehdokkaiden uskonnollisa, taloudellisia ja poliittisia kytköksiä sekä rikosrekisteriä koska tuomiokapituli haluaa pitää kirkon konservatiivisen valtaeliitin profiilin salaisena. Kirkon vaalit eivät ole valtion vaalit valtion vaalilakien mukaan (vaikka niihin virallisesti vedotaan) vaan kirkolliskokouksen ja eduskunnan vapaasti määrittämien ehtojen mukaan täysin erillinen systeemi.

Kirkossa ei ole puhdasta ja selkeää demokratiaa vaikka toimittajat kritiikittömästi esittävät ev.lut kirkon edistyksellisenä uskontona.

Kirkko on syvien salaisuuksien laiva ja sisäpiiripelin mukaan luoviva perinneorganisaatio. Tiedätkö sinä, mitkä seurakuntasi yhteistyöfirmoista ovat lestadiolaisten firmoja tai kirkkovaltuuston jäsenien ystävien firmoja?

Tiedätkö sinä, mitä oppia rahoitat seurakunnassasi kirkollisverollasi?

Oletko ilmaissut mielipiteesi ja salaisuutesi julkisesti?



www.kotimaa24.fiOulun seurakuntien tiedottaja Rebekka Naatus uskoo, että naisen asema puhuttaa vanhoillislestadiolaisuutta monin tavoin lähitulevaisuudessa. Tuoreessa Kotimaassa hän kertoo elämäntarinansa ja analysoi omalta kannaltaan hänelle tärkeätä uskonkotia.


  • "Yhä useampi seksuaalirikos tulee ilmi sosiaalisessa mediassa"
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011090414320247_uu.shtml




II

Taas on Euroopassa, Belgiassa tutkinnan alla Vatikaanin vääristyneen ihmisopin  seurauksena perverssiä toimintaa.

Pappien selibaatti-ilmiö johtuu tiukasti katolilaisyyden ytimesta, sen teologisesta opetuksesta pappien ja paavin yli-ihmisyydestä, pyhyydestä tavallisten ihmisten yli.


Luther kävi tätä valhetta vastaan ja näki ainoaksi keinoksi tuomita katolilaisuus ihmisiä harhauttavaksi systeemiopiksi. Se onkin ainoa keino.

Vatikaani on etupäässä autoritaarinen plutokratia, kirkkokaupunki, jolla on etäispesäkkeitä muissa valtiossa.

Vatikaani oli ensimmäinen EU Euroopassa keskiajalla, verottaja ja valloittaja.

Se ei ole uskonto, joka haluaisi kuunnella jäseniään vaan systeemi, joka haluaisi kontrolloida jäseniään tiukasti. Demokratian muodot ovat aina olleet Vatikaanin suurin vihollinen "vasemmistolaisuutena". Vatikaani odottaa vesi kielellä, jos Euroopassa syntyy laman seurauksena kaaosta.

Jokainen viime vuosisadan fasistinen yhteiskuna on tarvinnut Vatikaanin apua valtaannousussa. 

Vatikaani nostaa nyt kyllä muutaman pivän sisällä oikeusjutun Benettonin huumorikuvaa vastaan mutta kymmeniä lapsia raiskanneita pappeja se kätkee Vatikaanin sisälle antaen ikuisen suojapaikan. Mikä loistava lapsiperheiden lomakohde, Vatikaani. 




- Vatican officials told Irish not to report child abuse

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-12222612



 - German "priest still sees himself as a victim."

Dr. Huth paints a portrait of the priest known as Father H., accused of sexually abusing boys in the archdiocese of Munich and Freising, then run by Archbishop Joseph Ratzinger, the future Pope Benedict XVI. Father H., says the psychiatrist, "was narcissistic, like other pedophiles, and I repeatedly warned church officials in the 1980s that he shouldn't be allowed to work with children or young people."

http://www.time.com/time/world/article/0,8599,1973914,00.html





- Belgian tilanne jo aikaisemmin:

http://www.presstv.ir/detail/159779.html




- Vatikaanipappien seksuaalinen tilanne kirkon näennäisen seksuaalikielteisen kulissin takana

"There is a culture of 'omerta' (silence) in which the Church pretends not to know about any of this. 

Thousands of priests 'in illicit relationships with men and women'

Thousands of Catholic priests are in illicit relationships with both men and women in contravention of the Vatican's teachings on celibacy and homosexuality, a new book by an investigative journalist has claimed.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/8...




- The Vatican has defended the Pope against allegations that he was responsible for delaying Church action against a US paedophile priest.

AP published a letter, signed by Cardinal Joseph Ratzinger in 1985, resisting Stephen Kiesle's defrocking.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8612787.stm


- Welcome to the most secure place (there are more men in black rather than Swiss Guards to protect the Pope) in the world: The Vatican.

http://atheistmovies.blogspot.com/2010/10/bbc-vatican-hidden-world.html



When Ireland's prime minister, Enda Kenny, dared to attack the Vatican's role in the alleged cover-up of child abuse, he unleashed an unprecedented row between the Catholic church and the Irish state, with Rome recalling its ambassador to Dublin, and one priest even comparing Kenny to Adolf Hitler.
But
Even the country's leading Catholic newspaper praised Kenny's speech, in which he accused the church's hierarchy of downplaying the rape and torture of children to uphold the power of the church. In an editorial, the Irish Catholic said Kenny had "captured the anger of a generation" and described the church hierarchy as "arrogant and authoritarian".

Katolilainen valheen valtakunta ja perinne pappeuden perustelussa aseksuaalisuuden ollessa todiste pappien ylemmyydestä muihin kuolevaisiin:
A book about priests' sex lives, their mistresses and their children has been met in Italy with a wall of embarrassed silence

Katolisen kirkon rakenteet huojuvat:

Dokumenttielokuva netissä:
Vatikaanin säännöissä papin mikä tahansa seksuaalinen toiminta johtaa periaatteessa papin erottamiseen ja karkottamiseen. Mutta Vatikaani erottaa vain naisten kanssa muhinoineet mutta ottaa sen sijaan pedofiilipapit Euroopasta Vatikaanin alueelle turvaan. Tervetuloa, turistiperheet, Vatikaaniin.





- BENEDICT PEDOPHILE MASTERMIND part 1 - BBC  video









Oi Suomi