lauantaina, marraskuuta 28, 2015

Demarit puhuvat muruista kun 30 miljardia lahjoitetaan pois pörssikeinottelijoille




 
Veronkiertoa ja tukiaisia on yli 30 miljardia ja demarit puhuu yksi / 300 osasta. 

300 000 000 000 euroa veronkiertoa pois valtiontaloudesta ja turhia yritystukiaisia. 

8 miljardia valuu pois EU-korruptioon koska EU- ottaa 3/4 suomen tullimalksuista pois.
Suomi maksaa nyt kaksinkertaista eu-jäsenmaksuaja kansanedustajat eivät nouse kapinaan vaikka väittävät ettei heille kerrottu. 

Laitonta ja laillista tuhansien poikkeussäädöksien viidakko rkp-kokoomus-keskusta korruptiodiilien seuraamuksena. 1989 lainsäädäntö voimaan ennen korruptiosääntelyä ja kaikki olisi hyvin kun rahaa on kuin roskaa mutta vain tuloeroja kasvattamaan. Valtionyhtiöt takaisin jos aidosti puhutaan kansantaloudesta, tämä on hyvin hyvin yksinkertaista. 

Miksi vaarallinen kauppasota ja hiljaisuus siitä? 
Hallitus käy Amerikan osoittamaa ideologista sotaa ja se maksaa ensi vuonna 10 miljardia euroa kerrannaisvaikutuksineen kun ottaa mukaan 15 vuoden ajan Venäjänkaupan   pitkänlinjan sabotoinnin rkp-kokoomuksen esittämän "kovan ytimen" EU-perusteluilla. Amerikka toki lisää omaa kauppaansa Venäjän kanssa koska suomalainen kansanedustaja-wannabe-eliitti on tyhmiä amerikkalaisuuden ihailijoita omaa historiaansa ja suomalaisten fasistisukujen teoista tietämättömiä. 

Kansaa on valitettavan helppo huijata numeroilla ilman suhteellisuudentajua.

Kaikki valtapuolueet valehtelevat koska eivät puhu aidoista numeroista kuinka pohjoismaisen mallin verojärjestelmää on tuhottu aivan minimiin eliitin mielettömän riakstumisen luomiseksi. 


70-luvun keinot olisivat milloin tahansa käytössä jos kumoamme eurojuntan, pörssi-ideologian ja öljydollariteollisuuden vallankaappauksen.




Vasemmistoliitto ei ole myöskään esittänyt aitoa mittakaavaa veronkierrossa ja sen sulkemisessa.

 

Tuloerojen kasvattamiseen ja keinottelijoille pois Suomesta vain verohelpotuksina veronkierron lisäksi - osa tästä aiheellista mutta suurin osa aiheetonta:

  • Verotukien hinta vuodessa: 23 miljardia euroa
      


    "Viimeistään keväällä hallitus joutuu hakemaan uusia säästökohteita. Lisää tulojakin pitäisi löytää.

    Uusien veronkorotusten sijasta hallitus voisi puuttua nykyistä tarmokkaammin moniin erilaisiin verotukiin ja -vähennyksiin, joita Suomessa on Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen tuoreen raportin mukaan edelleen peräti 194 kappaletta.

    • Vatt on laskenut, että vuonna 2012 verotukien

      kokonaissumma ylittää jo 23 miljardia euroa."





  



Hampun, marihuanan ja ekologisen viljelyn kieltäminen ja estäminen harkitulla byrokratiaterrorilla vie Suomelta 6 miljardia vuosittain. 

Öljyteollisuutta ja ydinvoimakorruptiota tuetaan 6 miljardia joka vuosi ja suomalaiset maksavat ranskalaisten insinöörien katastrofivoimalan numero III.

Maailman kallein rakennus joka ei toimi ja jossa tuntemattomat puolalaiset ovat hääränneet ilman valvontaa ja ammattitatioa.




Onnellinen Suomi? 

Talouspuheen oikeisto?

Tätä on korruption oikeisto ilman talouskasvua - Talousryöstöä Lontoon Cityn veronkiertopörssin sanelemana













keskiviikkona, marraskuuta 25, 2015

Venäjä nopeasti takaisin ystäväksi



Suomen on äkkiä äkkiä purettava Suomen itsetuhoisa kauppasota

ja lopetettava Amerikan naurettavan kaoottisen geopolitiikan noudattaminen.

 Jos todella tunnette kansanedustajia niin nyt tarvitaan järjen vaikuttamista.


Suomi on osa Venäjää niin kulttuurisesti kuin geneettisesti. Suomenruotsalaiset ovat luoneet koulussa meille illuusion ja valheen venäjävihan tarpeellisuudesta sillä se on eliitin sorkkarauta suomalaiseen sieluun ja nyt talouten, halvaannutavaan kaappaukseen Amerikan geopolitiikan käskystä samallakun Amerikka on lisännyt kauppaa Venäjän kanssa! Ministeri ja lehtimoguli Erkko aloitti talvisodan natinsa ilman hallituksen lupaa.

Tuntekaa historia ja suomalaisten fasistisukujen teot joita hesariu ja muut fasistisukujen aivopesulat eivät teille kerro.

Lopettakaa lapsellinen eliitin palvominen. Eliitti on syöpäläinen joka rakenteelisesti tuhoaa pohjoismaista mallia ja suomalaisten elinehtoja.

Katso faktoja ympärilläsi ja tilastoja.

Tuhon aiheuttajat esiintyvät yhä median avulla pelastajina mutta käyvät vanhaa Vatikaanin kolonisaatiosotaa suomalaisia vastaan.



Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
20 t
t rajojensa kautta Syyriaan, hoitanut ISISin haavoittuneita, sallinut ISISin öljykaupat, toisin sanoen tukenut terroristijärjestöä, joka uhkaa koko Eurooppaa. Venäläis-hävittäjän.alasampuminen tilanteessa, jossa Venäjä on keskeisin ISISin vastainen voima yhdessä Syyrian kristittyjä, sunneja ja alawiittieja käsittävän armeijan kanssa.



















#‎turkki‬ ‪#‎pariisi‬ ‪#‎brussel‬ ‪#‎ranska‬ ‪#‎sipilä‬ ‪#‎keskusta‬ ‪#‎demarit‬ ‪#‎vasemmisto‬


tiistaina, marraskuuta 24, 2015

Turkin kokonaiskuva ja Brysselin sotatila



      Jos katsotte kokonaiskuvaa


niin edeltä käsin on nyt Brysselissä ja Pariisissa ja monessa muussa kaupungissa nyt sotatila ja mielenosoituskielto valmiksi kun Turkki hyökkäsi Venäjän kimppuun amerikkalaisilla aseilla. 

Lavastus ja valmistelu on turhankin selkeä.

Venäjän tuhoamat 1000 tankkiautoa olivat turkin presidentin suvun autoja.

Jokainen tervejärkinen ihminen ymmärtää että oikeistolaiset päätoimittajat estävät intentionaalisesti ja systemaattisesti  sinua näkemästä kokonaiskuvaa "Amerikan" (Wall street, London City Crown) kolonisaatiosodista ja hyödyllisestä kaaoksesta. Hajota ja hallitse.  


Kaaoksen murusia ripotellaan sinne tänne jotta Amerikan akselin päämäärätietoinen Syyrian ja iranin tuhoaminen sekä Libyan kaaoksen lisääminen ei olisi pämäärätietoista toimintaa uutisotsikoissa.

Syyria, Venäjä  ja Kiina ovat täysin kuristamassa amerikan,saudien ja mossadin palkkasotilaiiden huoltoreitit - siksi turkki on käsketty luomaan uusi konflikti. 


Amerikka aloitti "kulttuurityöt" Culture Works Turkissa 2004
eli keskitysleirien valmistamiset ja korruption jotta Syyrian hyökkäyksen väestönsiirrot toteutuisivat kuten ne nyt toteutuvat.  
Amerikka on kaatanut operaatioon tuhansia miljoonia jotta Turkki säilyttää ja puskee syyrialaisia ja irakilaisia Eurooppaan, ehkä + 6000 miljooona dollaria. Suomeen tulleista pakolaisista irakilaisia taitaa olla 90%.





France and Israel launch a new war

in Iraq and Syria         - Voltairnet











Kohta - siksi CIA kiehuu ja vaatii uusia konflikteja


  • Russo-Syrian Forces Close to Cutting Off ISIL's Supply Routes From Turkey

Read more: http://sputniknews.com/politics/20151124/1030688092/russia-syria-military-close-to-cutting-off-isil-supply-routes.html#ixzz3sRcWzjiK



Miksi?

Miksi suomalaiset eivät ymmärrä olevansa sotahullun eliitin hylkäämiä ja hyväksikäyttämiä?

Kekkonen jatkoi kirkkokulttuuria ja moukutti kansaa olemaan ylpeä avuttomuudesta ja alistuneisuudesta. Kun massamedia, kirkko ja poliitikot korostivat kekkosen spektaakkelinomaista jumalallisuutta, suomalaisilta katosi käsitys demokratiasta ja varsinkin historiasta. Fasistisukujen hulluus ja terroriteot Neuvostoliittoon kiellettiin yhteisestä tajunnasta, mediasta ja vasemmistoa haukuttiin väsymättä pettureiksi ja valehtelijoiksi todellisuudenhallintakoneiston koko voimalla ja suurin osa ihmisistä turvautui uusi suomi -ideologiaan: kaikki entinen on pois pyyhittävä oikeiston määrittelemän "sovinnon" kautta.

70-luvun lakot olivat kapinaa myös kekkosta vastaan elitismin musertamisessa Ruotsin ja Neuvostoliiton esikuvan mukaan mutta Kekkonen onnistui median mielettömän paineen ja sensuurimuurin avulla teatterimaisin keinoin luomaan itselleen isällisen roolin hyvinvoinnin "suojelijana".

Nyt suomalaisille tarjotaan tehtävää taas suuressa Tarinassa uhrina kuten talvisodassa eliitti oli jo päättänyt kansan uhraamisesta natsien rotuopin ja Neuvostoliiton öljykenttien valtaamisen puolesta

 Historian faktoja ei tunneta ja pienet näkyvät läntit on maalattu oikeiston petoksen vimmalla, joka ei koskaan sammunut  kun eliitit heti itsenäsitymisen jälkeen lupasi Saksalle Suomen orjaksi ja verotusmaakunnaksi - kuten nyt taas.

Median säheltäminen ei ole vahinko vaan sen tarkoitus on olla karuselli niin että ihmiset menettävät suuntavaistonsa ilmiöiden spektaakkelissa.































::

#turkki #syyria #syria #merkel #nato #bryssel #sensorship #censorship #stubb #sipilä #partalapset #pakolaiset #venäjä #russia

maanantaina, marraskuuta 23, 2015

Uutiset täynnä lavastettuja terrori-iskuja - kongressiedustaja heräsi

* päivitetty III    

"Uutiset", oikeistolaisen muokkauskoneiston mediapäätteet,
ovat täynnä lavastettuja terrori-iskuja, vallankaappaus on käynnissä,
eliiti vaatii fasismia "ihmisten turvaksi".

   Taas.

   The Paris False-Flag:

        There Were NO Suicide Bombers…  

https://theburningbloggerofbedlam.wordpress.com/2015/11/22/the-paris-false-flag-there-were-no-suicide-bombers/
 
USA:n kongressissa edustajat alkavat kuitenkin heräillä Amerikan terroripolitiikan seuraamuksiin   kts edellä linkki ja video.


II


Eikö emotionaalinen suggestio ja ohjattu trivialisointi eli epäpolitisointi
ole tuttu edes amerikkalaisista sotaa käsittelevistä semikriittisistä elokuvista? 
 -- CIA-taktiikka Hesarin käytössä 
 
Kuinka ihmiset sidotaan emotionaalisesti ja epärationaalisesti unohtamaan Amerikan Terrori lähi-idässä ja terroristien aseistaminen Irakin ja Turkin sekä saudiperheiden kautta : "Belgialaiset kävivät infosotaa terroristeja vastaan kissoilla – poliisikin kiitti kissakuvista" - HS ja: " Hevosnaamarissa esiintynyt ysiluokkalainen on Isisin suurin kauhu"


 a)

 YLE ja HS suoltavat valtavan määrän CIA-propagandataktiikkaa, hevosenlantaa,
 suggestiota ja aikuiset ihmiset hyväksyvät tämän?

        ja toinen esimerkki
 

b)

CIA-taktiikka Hesarin käytössä; kuinka ihmiset sidotaan emotionaalisesti ja epärationaalisesti unohtamaan Amerikan Terrori lähi-idässä ja terroristien aseistaminen Irakin ja Turkin sekä saudiperheiden kautta:

  • "Belgialaiset kävivät infosotaa terroristeja vastaan kissoilla – poliisikin kiitti kissakuvista" - HS




      " Poliisikin kiitti "

    Mikä on infantilismin raja? 
    Mikä on suggestion raja?
    Massamedia nyt journalismia tunteikkailla sanoilla?  - Ei. 

    Rajaton infantilismin käyttövoima emotionaalisen pommituksen suggestioissa; "voimaannutetaan" hämäämällä, epäpolitisoimalla, pop-kulttuurin keinoilla.

         Älä ymmärrä, tunne ainoastaan. 

    Osallistava suggestointi. Massamedian pohjaton ja rivo eliitin ihailu on myös samankaltaista osallistavaa suggestointia jossa köyhä alkaa automaattiajatella rikkaan etuja ja eliitin politiikkaa tavallisia ihmisiä ja yhteiskuntaa vastaan. 


    c)

    Ainakin yksi suomalainen toimittaja ihmettelee mediakäsikirjoituksen piirteitä uhrien "iskujenaikaisiissa" facebook-viesteissä

    linkit
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1448250925417
http://nyt.fi/a1448081962383

Samalla pieni ryppy


 d)



Samaan aikaan YLE valehtelee omassa "kyselyssään että yli 90% luottaa YLEn uutisiin. Aikamoista.


 


III


Suomessa oikeistoeliitin poliittinen hysteria repeää koko ajan uusiin ulottuvuuksiin,
valtion ja pohjoismaisen mallin toiminnan perusehtoja ei haluta muistaa liittovaltioaggression alla; Hegemoniaa isketään nyt lekalla, epätoivo ja päämäärätietoisuusovat karmea yhdistelmä.
Järkevien vasemmistoliittolaisten on hyväksyttävä yhteistyö suomalaisten patrioottien kanssa ja ymmärrettävä laittaa rajat kiinni Amerikan imperialistisen väestönsiirron kohteena ja palauttaa irakilaiset nuoret miesseikkailijat pois Suomesta. Valtio ei voi toimia rajat auki, pohjoismainen malli ei voi toimia rajat auki. Demokratia ei voi toimia rajat auki.

Tämä on aika groteskia aivopesua:



Fasistinen narratiivi estottomasti julkilausuttuna natomiehen tarkkaan ajoitetuna tunnustuksena - imperialististen sotien suojaksi ja perusteluksi;

jo poikkuksellisessa kuvassa näkyy hysterian ja pelon pateettisuus jota oikeisto yrittää juntata läpi naton maihinnousuvaatimuksineen.

Toinen natomies, Soinin nostamana



    ja toisen fasistin esilletulo


  • Haavisto Uutisextrassa

    - Suomeen voi tulla EU-maiden sotilaita
    – Suomesta Syyrian sotaan lähtö monen mutkan takana



Mutta

tervejärkinen vastarinta löytyy vihdoinkin,
professorit rikkovat jo pelkosensuurin lasikattoa


- Rauhaanpakottaminen ja Nato-jäsenyys
ovat Suomen perustuslain vastaisia
Ja Isäntämaasopimus olisi pitänyt käsitellä eduskunnassa, asiantuntija emeritusproffa Antero Jyränki HBL:ssä.


 
 IV


U.S. Congresswoman introduces bill to

stop “illegal” war on Assad; says CIA ops must stop

  - video
 

congresswoman tulsi gabbard
AFGE/Flickr
  - By Tyler Durden | ZeroHedge

Last month, US Congresswoman Tulsi Gabbard went on CNN and laid bare Washington’s Syria strategy:







 V

Loikannut ISIS-pomo:

Saimme Turkista aselähetyksiä


 - Abu Khaledin mukaan Turkki ei tehnyt mitään estääkseen Isiksen taistelijoiden kulkua Turkin ja Syyrian välisen rajan yli Kobanen piirityksen aikana.


VI

Tiesitkö kuinka aktiivisesti CIA auttoi arabeja rahoittamaan ja pystyttämään kiihkosaarnaajien rakennuksia ympäri maailman? Että Irak ja Iran olivat vasemmistolaisen humanismin nousun vauhdissa kunnes CIA rahoitti teurastajia ja murhaajia.
Suomessakin on 60 saudi-sukujen fundamentalistikeskusta.
Tee johtopäätöksiä, älä ole älyllisesti laiska - kun Suomi on väestönsiirtojen kohteena.
  • The US made the Saudis finance building thousands of mosques all over the muslim world (in Turkey as well) to indoctrinate the young. During the 1950's to 1970's almost all arabs (most of them) were Socialists - couldn't have that. So they indoctrinated them and now they can use them - and afterwards bomb them - because noone in the west will complain if islamists are bombed... THAT is how and why israel and the west _created_ wahabisim, salafists and takfiris all over...
    It's the fake "Clash of civilizations" to make people forget that the real conflict was between the rich north and the exploited south. --
    Øyvind Randers-Pehrson





VII




Training exercises dovetail with mass shootings

 – What are the odds?
-You can see some of the hilarious footage of one of the cafes (the Comptoir Voltaire) where the suicide bomber supposedly blew himself up. There’s no damage. Windows intact, no interior damage, just a couple of chairs knocked over. And emergency personnel examining the aftermath are wandering around, looking remarkably casual, some forensics people are smoking cigarettes, some chewing gum and having a chat. For a cross-comparison, go Google some images of suicide-bombings in Baghdad, Israel, Syria, Pakistan or other places, and you’ll see the difference between a location that actually has been bombed and one that hasn’t.

Forensic police search for evidences inside the Comptoir Voltaire cafe at the site of an attack on November 14, 2015 in Paris, after a series of gun attacks occurred across the city. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD (Photo credit should read KENZO TRIBOUILLARD/AFP/Getty Images) (KENZO TRIBOUILLARD / AFP/Getty Images)






VIII

Kysymyksiä








  Valitse tekstitys:











"Todellisuus" eli massamediajulkisuus pumpataan täyteen kenraalien militaristista fanatismia ja aikuiset ihmiset ottavat tämän virallisena tulkintana ja ajankuvana, ihmiset eivät näe vääristymiä valtavan "virallisen" paineen takia. 

Esko Seppänen julkaisun:
Ote: "... Elämmekö me nyt samanlaista aikaa kuin Suomessa elettiin äärioikeiston ehdoilla 1930-luvulla (ja jolloin Virossa vallassa oli Pätsin äärioikeistolainen diktatuurihallinto)?
Suomen media kylvää kansan keskuuteen Natoa ja militarismia. Hämmästyttävällä tavalla televisiouutisissa asiantuntijoina esiintyviä sotilashenkilöitä haastatellaan sotilaspuvussa ikään kuin Suomessa sotilasrälssi olisi riippumaton valtakunnan politiikasta. En sano, että heitä ei pitäisi haastatella. Heidän pitäisi kuitenkin esiintyä siviiliasussa. Sotilaille ei pidä hegemonista antaa valtaa viedä Suomi sotaan niin kuin kenraalit veivät mainitun 1930-luvun jälkeen Suomen liittoon Hitlerin kanssa ja valmistelivat yhteishyökkäyksen Neuvostoliittoon ns. jatkosodassa.
Haluan mediaan analyyttisempia asiantuntijoita kuin meille nyt tarjotaan ja siten parempilaatuista tietoa tilannearviointiemme perustaksi..."


















"Terrorismin asiantuntija: Poliisilla täytynyt olla tarkka vihje"...









::


Arhi Kuittinen blogi
Kriittinen kirjoittaja, ainoa vastavoima valheille on valtamedian ulkopuolella. Lopeta itsepetos ja toimi kuin aikuinen ihminen totuuden kanssa valheita vastaan, julkisesesti ja selkeästi.



Propaganda valtamedia massamedia suggestio, Oikeisto uusliberalismi eu liittovaltio ssshallitus stubb juha sipilä soini äärioikeisto elitismi #sipilä #keskusta #demarit #vasemmisto #oikeisto #ssshallitus itsenäisyys itsenäisyyspäivä pariisi ranska ukraina syyria irak libya

sunnuntaina, marraskuuta 22, 2015

Kirjailijat propagandatyössä: vihan kultti oikeiston kainalossa

Kuunnelkaa kuinka järkyttävää todellisuuskuvan vääristämistä.

Kirjailijat ihmettelevät kuin vanvhat mummot Suomen nykyistä venäjäsuhdetta ja historiaa, yksikään ei puhu onko Suomella varaa Amerikan käskystä käydä kauppasotaa venäjää vastaan samalla kun Amerikka on ilkkuen lisännyt omaa kauppaansa Venäjän kanssa. Täysin harhaisia oikeiston puudeleita, luulevat olevansa taiteilijoita suhtellisuustajun huojuttajina.

Yksikään ei kerro että Suomen viranomaiset järjestivät 30 terrori-iskua Neuvostoliittoon Erkon ja Rydin fasistien kanssa. Harhaista ja tahallista.



Kirjamessut pe 2015 http://areena.yle.fi/1-3056841




Isoina tutkijoina esiintyvät valehtelevat myös yleisölle kirjamessuilla - Ari Helo ja Erkki Tuomioja  - että Amerikan perustuslaki olisi ollut alusta asti sama. Ja ettei 1930-luvulla Amerikassa otettu käyttöön sosialismia ja ankaraa (perustuslain vastaista) veroprogressiota. Valheita, valheita. Uskomatonta väritystä ja Amerikan mainoskyltin palvontaa.



 

 






YLE suoltaa CIA-propagandaa ja aikuiset ihmiset hyväksyvät tämän?

Hevosenpäällä terroristeja vastaan

http://nyt.fi/a1448081962383?ref=hs-art-luetuimmat-1


Toinen

CIA-taktiikka Hesarin käytössä; kuinka ihmiset sidotaan emotionaalisesti ja epärationaalisesti unohtamaan Amerikan Terrori lähi-idässä ja terroristien aseistaminen Irakin ja Turkin sekä saudiperheiden kautta :















lauantaina, marraskuuta 21, 2015

Arhinmäki teki tehtävänsä Naton asiamiehenä


Arhinmäki on tehnyt tehtävänsä uskollisesti. Hän on pitänyt Suomen armeijan vasemmiston tuella Amerikan hyökkäyssodissa ja kuolemanpartioissa "yhteistyösopimuksella". 

Vasemmistoliitto tukee fasistista oikeiston militarismia vaikka se tekopyhästi kieltää nyt armeijaa osallistumasta Ranskan hyökkäyksiin niin suomalaiset ovat jo mukana Ranskan hyökkäyssodissa mm. Malissa - vasemmistoliiton tuella. 
  Vasemmistoliitto on upotettu tyhmyyteen ja valheisiin kokoomuksen, EVA:n ja rkp:n peesipuolueena, europuolueena, pankkien terrorin rahoittajana, salaisten sopimusten allekirjoittajana (kreikkasopimus ym).
 
 
Nyt Arhinmäki ilmoittaa jättävänsä paikkansa kesällä kun vasemmistoliiton pitäisi heittää Arhinmki helvettiiin samantien ja tunnustaa huijauksensa oikeiston etuvartiona mm eurohysterian ja eurovalheen luojana fasistisen kolonisaatiokapitalismin palvelijana.







Nato merkitsee miehitystä ja kolonisaatiota, ei mitään muuta.
Halota ja hallitse.

Herätkää lapsellisesta unestanne, vasemmistoliitto ja vihreät




Eduskunta saattaa äänestää jo ensi vuoden alussa laista, joka sallisi Suomen antaa sotilaallista apua EU:n jäsenmaille turvatakuiden puitteissa.
MTV.FI


















 #vasemmistoliitto #arhinmäki #vasemmistoäivä #itsenäisyys #itsenäisyyspäivä #ukraina #syyria #afganistan mali  isaf cia  mi5 supo pariisi ranska







 

perjantaina, marraskuuta 20, 2015

Sipilä sairas kuin Kekkonen

Sipilä sairas kuin Kekkonen
 

Ettekö tiedä että lääkärit ovat kieltäneet Sipilältä lentämisen kuolemanvakavien perinnöllisten sairauksien takia ja siksi hän haluaa lääkärin lähelleen kun riskillä lentää.

Saatko sinä kansanedustajan vaatimaan puolueetonta ja julkista,  varmistetusti lainmukaista terveystarkastusta,  minun pyyntöni eivät ole tehonneet.

Muistatteko kuinka massamedia sensuroi kaikki kyselyt ja arviot kekkosen terveydestä? 




Tarvitsemme nyt järkeä ja äänekästä vaatimusta sadoissa asioissa poliitikkojen valheita vastaan.  Tämä olisi hyvä vaatia nopeasti selville.









torstaina, marraskuuta 19, 2015

Lauerma ja psykohistorian torjunta

Hannu Lauerma on älykäs mies  mutta hänen teoriansa ja juhlapuheensa suomalaisesta väkivallasta ja depressio-ahdistuksesta on täysin epäpätevä ja vajaa koska hän ei näe eliitin kolonisaatiovallan eli alistamiskoneiston suunnatonta väkivaltaa suomalaisten muokkaamisessa ja suomalaisen kulttuurin tuhoamisessa,  sen vaikutuksia ja neurooseja nyt-hetkessä 900-vuoden ajalta.

Me kellumme traumatodellisuudessa,

Me kyyristymme,  sokeudumme,  silpoudumme, ahdistumme satojen vuosien traumatodellisuudessa ja massamedia toistaa toistuvasti eliitin vihaa mm. "suomalaisten geenejä" vastaan,  "juoppogeenit" "muutettava pakkomaahanmuuton geeneillä" joihin suomenruotsalainen eliitti ei koske kepilläkään.


* Lauerma kieltäytyy näkemästä suomenruotsalaisen eliitin väärentämän historian, koulujen ja massamedian väärennetyn kulttuurihegemonian.

Se on asenne ja arvovalinta, väärennetty historia eliitin tekojen piilottamisen alta on helppo nähdä, avata ja opiskella, kysymys on eliittiin samaistumisen halusta ja roolista toimia hegemonian turvaajana niin että eliitin tekoja ja fasismin historiaa eliitin suojeluksessa ei pohdittaisi.

--Psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri Hannu Lauerma pohtii Hulluus ja yhteiskunta -elokuvan innoittamana Anders Behring Breivikin tapausta vuodelta 2011 ja ranskalaisen ajattelijan Michel Foucault´n fokuksessa aikanaan ollutta Pierre Rivièrin tapausta vuodelta 1835 oikeuspsykiatrian näkökulmasta. 
 Hulluus ja yhteiskunta + Finsensus torstaina 19.11. klo 17 Kino Sherylissä ja 22.11. klo 18 WHS Teatteri Unionissa.‪#‎lenspolitica  Lens politica Helsinki elokuvafestivaali

II

Vaikka feministit ja vihreät sekä RKP-eliitti rasistiseti korostavat että suomalaisten genetiikka on viallista, "väkivaltageeni" ja se täytyy uudistaa pakkomaahanmuutolla niin...

tutkijat: Suomalaisilla Euroopan korkein älykkyysosamäärä



 III

Miksi suomalaiset vastustavat koulujärjestelmää ja sen elitismiä ylistävää kulttuurihegemoniaa, mm.  pakkouskontoa? Suomalaiset vastustavat oikeiston vääristämää ja kontrolloimaa opetusta historiasta ja uskonnosta ja eliitin ihailusta hyvin perustein.
 
Aika moni tälläkin keskustelupalstalla väittää että kristinusko tuli kaupan mukana itsestään Suomeen. Nykyinen valtiokirkon Vatikaanin läntinen aatelis-uskonto tuli kuitenkin vain miekalla, uhkailulla ja tappamisella Suomeen.

Ortodoksista uskoa jossakin muodossa oli Suomessa toki n 1090 kun ensimmäinen massiivinen ristiretki käynnistettin Vatikaanin käskystä. Mutta kuten japanissa, ihmiset uskoivat kymmeniin uskomustapihin eri käyttötarkoituksissa, ei ollut mitään uskontoa sinänsä Suomessa eikä olisi ikinä ollut.

 Viron ristiretkistä on verisen tarkkoja kuvauksia Vatikaanin valloitussodista, Suomen heimoliittojen ja kulttuurin murskaamisen vaiheista on taas hyvin vähän vuosilukuihin sidottuja tietoja koska Ruotsin aateliset tuhosivat 1600-1700 luvulla kaikki historiankirjoitukset Suomesta kristallnachteissaan. kts mm Messenius.

Jokainen voi mennä Tukholma keskusarkistoon lukemaan harvinaisia paavin vihaisia kirjeitä Ruotsalasille klaanijohtajille suomalaisten tappamisesta ja Suomen valloittamisesta.

Suomalaiset tutkijat eivät uskalla puhua näistä kirjeistä julkisesti ievätkä päätoimittajat päästä tietoa esille koska se kumoaa mm. valtiokirkon ja museoviraston laajan historian väärennöksen "kristitystä Suomesta" ja "kulttuurin omaksumisesta rauhanomaisesti".
 
 suomi on kolonisaation kohteena yhäkin.





keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Terveysalan työntekijät huumeissa - todistajalausunto

" Olen pitkälle koulutettu ja monipuolisesti kokenut sosiaali- ja kasvatusalan ammattilainen. Alallamme suurin osa ammattikollegoista selviytyy työstään (tutkitusti) (vain) dopingin avulla. Nukahtamis-, mieliala- ja/tai (kolmio)kipulääkkeillä suoriutuu askareistaan suurin osa kollegoista. Suurin osa. Itse olen "julkistanut" kolme "diagnoosia": Fysiatri diagnosoi fibromyalgian. Psykiatri diagnosoi mensalaisuuden. Sosiatri diagnosoi työsyrjinnän. Kaikki siis faktapohjaisesti. Kaikkien diagnoosien julkistamisessa on ollut tietysti toiminnallinen tavoite (omalta kannaltani), joka on palvellut tarkoitustaan: Joustavat työkäytännöt, työrauha ja työllistyminen. Kaikissa on toki ollut myös kielteinen vaikutus; ja nimenomaan niissä ympyröissä, missä ko. "diagnoosilla" pitäisi olla... neutraaliutta. Suutarin lapsilla on huonot kengät. Ymmärrän psykologien kaapissa oloa. "
 
 Henkinen ilmapiiri ja epäinhimillisyyteen pakottava resurssivaje.

Kaikki poliittisia valintoja. 



Eliitin rikastuttamiseksi veronkierrolla ja valtionyhtiöiden alasajolla.









maanantaina, marraskuuta 16, 2015

Hallitus voitti ja oppositio kumartaa



Oppositio kumartaa nyt syvään hallitukselle. Demarit kumartavat, vasemmistoliitto ja joukkovoimaliike kumartavat oikeistohallitukselle.

Oikeistohallitus voitti, sitä ei kaadettu, show kannatti, veroprogressiota ja pohjoismaista mallia ei palautettu, markkaa ei palautettu, omaa tullia ei palautettu, omia rajoja ei pidetä, omia valtionyhtiöitä ei palautettu, 100% voitto oikeistolle.

Älkää höpöttäkö voitosta hallitusta vastaan, älkää olko tyhmiä. Armeija jatkaa pimeitä Nato-toimia ja Suomi on Amerikan hyökkäyssodissa, kolonisaatiosodissa.

Oikeisto kerää joka päivä valtaa tuhoamalla taloudellisesti Suomea, harkitusti terrorilla valtaa ja vaatimuksia ja "perusteluja leikkauksiin".

Taktiikka on vaatia vasemmistoa hyväksymään tärkein pankkieliitin terrori eli euro ja siihen kytketty nato ja veronkierto.

Eliitin palvonta ohjelmoidaan suomalaisiin koulussa, kirkossa ja massamediassa. Pelko ja vapina.
 
 70-luvulla työläiset kyllästyivät ja 1100 lakkoa sekä tiedottaminen pohjoismaisesta mallista sai aikaan eliitin ja Kekkosen nujertumisen.  Pohjoismainen malli otettiin kansan enemmistön voimalla, sitä ei annettu.
 

Demarit ja vasemmistoliiton eliitti toistavat rkp:n ja kokoomuksen selitysmalleja, "talousmallia".

Euron sisällä eurojuntan alla Portugalin vasemmistolainen kapinahallituskaan ei voi tehdä mitään, rahavirta on kiristyksessä kiinni ja eliitti rahansa piilottaneena veroparatiisin avulla valtiot tuhotaan ja eu tukee veroparatiiseja kaikin voimin kaikki uhraten - Liittovaltion plutakratian ja militarismin tähden.





 





 
 Valtionterrori ja Nato ovat ainoat avainsanat "pakolaisongelman" ymmärtämiseen, ei rajojen avaaminen ja euro-naton taktiikalle antautuminen.



















sunnuntaina, marraskuuta 15, 2015

Terrorismi Euroopassa: Naton tuhannet iskut Baader & Aldo Moro

* päivitetty

Hyvät ihmiset,  kai te tiedätte että Nato ja CIA ovat järjestäneet eniten terrori-iskuja Euroopassa?

 1945 jälkeen 15000 terrori-iskua Gladio-toimintana.

Baader oli CIA:n kouluttama kuten oli myös Osama bin Laden ja Saddam Hussein. Englanti aloitti myöhemmin nimen saaneen Naton terroriaallon tappamalla Kreikkalaisia vasemmistolaisia kadulle ja rahoittmalla mafiosoja. 
 
Vasemmistolaisen Aldo Moron kuuluisin murha oli myös Naton ja Vatikaanin järjestämä CIA:n avulla - ja on uuden tutkinnan alla. Bolognan räjähdys esitetään myös yhä Erkon stipendeillä koulutettujen mediaoperaattorien toimesta "kommunistien" iskuna.

Ja nyt massamedia julistaa historian kieltäen "uuden aikakauden" alkaneeksi "Pariisista" 

- ja suurin osa ihmisistä ei tiedä Naton olevan suurin terrorikoneisto Euroopan historiassa, natseja palkannut kaaos-koneisto. Toimittajat osallistuvat yhä aktiivisesti oikeistolaiseen historian väärentämiseen ja esittävät Naton iskuja "kommunistien" iskuina. 

 Lukekaa linkistä Gladio-historian hyvä yhteenveto, jotta ette ole eliitin huijattavissa.

Jotta tunnistaisitte militaristisen elitismin historian kaappajana ja vääristäjänä. Tämä on vakavaa historian vääristelyä ja sodan aloittamista myös eurooppalaisia vastaan monella tasolla. Jopa mm. Volvo Markkanen oli ennen pankkikeikkojaan osa Gladio-iskujoukkoja Briteissä ja traumatisoitui siinä touhussa.
 

    Selkeä ja vaikuttava Gladio yhteenveto Vastavalkeassa - jopa EU:n parlamentti on vahvistanut gladio-terrorin historian ja lisäselsitykset: 
http://vastavalkea.fi/2015/09/11/operaatio-gladio-ja-naton-salaiset-armeijat/



BBC:n valmistama  huikea dokumentti Gladio:sta voit löytää Youtubesta, jota BBC ei ole näyttänyt kuin yhden kerran.

Myös "Loistava Polku" esitetään yhä jatkuvasti massamediassa "kommunistisena" järjestönä vaikka on sotalordien kuolemanpartio CIA:n kouluttamana tappamassa maanviljelijöitä ja despoottisen valtion akateemisia kritisoijia.


II
 
 
Haluatko lopettaa Suomen armeijan toiminnan Amerikan hyökkäyssodissa? 
Tässä ehdotus sähköpostiksi,  jonka voit lähettää muokaten mielestäsi muutoskykyisille kansanedustajille;

Suomi Natossa ja vaatimukset Suomen irtautumiseksi Natosta

Olisiko aika nyt rehellisesti vaatia Suomen armeijaa ja kenraaleja irtautumaan Natosta,  jonka kanssa ovat tehneet laittoman laajan toimintasopimuksen. Monet harjoitukset käynnistetään salassa,  sisältävät hyökkäysharjoituksia,  toimintaa hyökkäyssodissa ja kustannuksia ei kerrota veronmaksajille. 

Tiedättekö te kansanedustajat,  kuinka monta armeijan sotilasta tai armeijan amerikkalaisille luovuttamaa palkkasotilasta Suomen armeijasta on Amerikan ja Ranskan hyökkäyssodissa? Mali,  Irak, Syyria, Afganistan ym. 

 Kuinka monta suomalaista sotii Africomin ja Amerikan kenraalien alaisuudessa Afrikassa? Hyökkäyssodissa. 

Miksi te ette ole vaatineet julkisia tietoja suomalaisten toiminnasta Amerikan kolonisaatio-toiminnassa? 

Eikö olisi Aika selvittää julkisesti mitä armeija ja kenraalit ja veronmaksajien kouluttamat palkkasotilaat tekevät

 ja samalla vaatia armeijaa irtautumaan Natosta ja Amerikan hyökkäyssodista sillä niin hallitus kuin eduskunta vakuuttavat suomalaisille,  ettei Suomi ole natossa mutta armeija toimii salaisesti Amerikan sodissa.  

Eikö ole jo selvää mm Guardian ym journalistienkin toimesta että Amerikka on rahoittanut ja aseistanut Syyriassa ja Irakissa hyökkääviä terroristeja? 

Miksi vasemmistoliittokin antaa salaisen ulkopolitiikan sallia armeija sotilaallisen toiminnan ulkomailla? 

Olisiko aika myös selvittää julkisesti kuinka monta armeijan sotilasta oli aivan  Jugoslavian sodan alussa Jugoslaviassa ampumassa ihmisiä Naton geopoliittisessa hajotustoiminnassa? 

Nämä asiat tulisi selvittää nopeasti ja rohkeasti vaatia tiukat rajat armeija toiminnalle pois Amerikan geopoliittisista aggressioista. 


Lähettäjän nimi - 



III



Iv

Naton salainen suunnitteluoperaatio Suomessa 2015:

 Porvoo jopa eduskunnalta salassa.

Salailu on ankaraa salaisesta ulkopolitiikasta ja armeija määritelty naton ehdoilla Amerikan geopolitiikkaa palvelemassa Amerikan akselin hyökkäyssoidssa - Suomi on natossa. Salainen marssilupapaperin valmistelu eli laiton isäntämaa-paperi oli myös vasemmistoliiton siunaama.


  • Porvoon salainen Nato-konferenssi

    - Puolustusvaliokunnan jäsenilläkään ei tietoa Nato-kokouksesta


V


Massamedia yrittää taas leikata todellisen historian ja geopolitiikan pois emotionaalisilla "sanoilla", sodan julistuksella ja uuden sodan valmistelulla, Syyrian ja Iranin tuhoamisella: 
 " HS-Analyysi:  Isisin julma hyökkäys aloitti uuden aikakauden Euroopassa "

 Oikeistolainen yli 100 vuotta vanha media-operaatio HS.fi ei määrittele Israelin tai Amerikan tai suomalaisten palkkasotilaiden "isaf"-joukkojen salattuja iskuja otsikoissa emotionaalisesti julmiksi mutta emotionaalinen osuus ohjataan nyt "muslimeja" vastaan. Hesarin perustajat toimivat 30-luvulla tiiviisti saksalaisten natsien kanssa maailmansotaa valmistellen. 




Ihmiset, jotka ovat käyttäneet STASI:a epäeurooppalaisuuden esikuvana, ovat nyt kiihkoissaan rakentamassa uutta EU-STASI:a Amerikan NSA:n ja CIA:n ohjaamana.

Britanniassa oli jatkuvasti 70-luvulla satoja iskuja työläisten alueille ja sillä luotiin paranoijan ja pelon ilmapiiriä mediaoperaation avulla: iskuista ei mediassa puhuttu lainkaan. Tämä uskomaton mediaoperaatio ohitetaan vieläkin journalistien mielen mustassa aukossa.







One year later, The Guardian wrote that U.S. trainers were helping Syrian rebels in Jordan, alongside British and French instructors. Newly declassified U.S. intelligence documents have revealed that the United States and some of its allies had both foreseen and facilitated the rise of Islamic State in Syria as a counterweight to President Bashar al-Assad’s government. Government watchdog group Judicial Watch published over 100 pages of formerly-classified documents from the U.S. Department of Defence and the State Department obtained through a federal lawsuit.



Jotenkin massamedian kierous ja pelko amerikkalais-arabi-israel-turkki terroristien puolesta tiivistyy tässä, kun Kiinan toimista Syyrian ja Venäjän sekä Irakin tukena ei ole hiiskuttu lainkaan - jättiläinen nostaa teräskätensä. Amerikkalaiset veivät nyt Ukrainassakin 50000 hehtaaria Kiinan ostamia mustanmullan peltoja. Mieti seuraamuksia.





 We gave up many of our freedoms in America to defeat the terrorists. It did not work.




    V


ISIS tunnustetaan massamediassa nyt todisteiden vyöryessä Amerikan luomukseksi, "tuotteeksi" - jotta media ei saisi ankarampaa iskua jatkamalla aikaisempia valheita ja propagandaa mm Clintonin tunnustettua dollarivyöryn terroristeille:

"Valtatyhjiön täytti terroristijärjestö Isis, joka toki on pohjimmiltaan Yhdysvaltojen maailmanpoliisipolitiikan ja Irakin vankileirien tuote. " ;
  •   IL Näkökulma: "Maajoukot Syyriaan"

" Kansainvälisen yhteisön on saatava aikaan tahtotila ongelmien ratkaisemiseksi, keinolla millä hyvänsä, jotta siviiliväestön kärsimykset saadaan loppumaan, kirjoittaa Jaakko Isoniemi. "   il.fi

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015111420667415_ul.shtml


Kaiken tämän militarismin takan puuhaavan EVA ja EK, jotka "talouslobbareina" korostavat hyvin painokkaasti militaristista antautumista Natolle. Suoman salaisen ulkopolitiikan ehkä suurimpia kulissitekijöitä: Iloniemi, Kekkosen klaanien kouluttam. 





  • 9 Reasons to Question

    the Paris Terror Attacks




-- As France finds itself in the grips of martial law and its first mandatory curfew since it was occupied by the Nazis in 1944, there exists a number of questionable details surrounding the recent terrorist attacks in Paris.

Only hours after the first shots were fired, stories and reports are beginning to change and contradict one another. 

Considering the history of the French government, French Intelligence agencies and the Anglo-American/NATO Intelligence apparatus, particularly the recent events surrounding the Charlie Hebdo attacks that were exposed as false flags, one would be justified in wondering whether or not these recent attacks in Paris were of the same variety.
 


  ja täydennystä mediapimennykseen dollariterrorista sotatalouden geopolitiikassa:







Ulkopoliittinen instituuti Afganistanin terroria lobbaamassa: ISAF-operaatiot ja Suomen salaiset sodat













  • Now the truth emerges:

    how the US fuelled the rise of Isis in Syria and Iraq































Li Andersson soini-luokan valehtelija


Li väittää että vasemmistoliitto ei vaikuta vasemmistolaiselta "koska muut oppositiopuolueet ovat tullet lähemmäksi". 

  Ei ole totta.

Vihreät
Helsingin valtuustossa antoivat neuvoa antavassa äänestyksessä tuen oikeiston lopuylliselle demokratian tuhoamiselle eli TTIP-sopimukselle

Li puhuu ja paasaa kuinka oppositio on muka vasemmistolaistunut. 

  • Li ei ole tyhmä vaan tottelee oikeisto eliitin, isojen poikien käskyjä eliittiä palvelevasta puoluetyöstä. Kilttinä tyttönä suomalaisen aivpesun eli koulupropagandan mukaisesti.


Li Andersson kannattaa 30 miljardin euron veronkiertoa ja verohelpotuksia europeriaatteen takia, euroterroria, liittovaltiodiktatuuria, itsenäisyyden tuhoamista pankkiirien alttarilla, itsetuhoisa kauppasotaa Venäjää vataan CIA-käsikiroituksella 


 sekä Suomen toimintaa Naton hyökkäyssodissa Israelin fasistisen valtion tukena.



Vasemmistoliitto tukee ultrakapitalistien eurotuhoa ja demokratiaa lopullisesti tuhoavaa "liittovaltiota", pankkiirien ja kenraalien neljättä valtakuntaa venäjäviha ideologisena kärkenä RKP:n 100 vuotisen lobbauksen tuloksena.

Hän on soini-luokan valehtelija, eliitin juoksupoika ja ankeuttaja.  


Älkää tekopyhästi ihmetelkö missä on vasemmiston kannatus, älkää. 
  

  • German Left Party Leader Demands Germany Stop Talks with Turkey




Oletko sinä natolakeijan kannattaja?









:
‪#‎vasemmisto‬ ‪#‎liandersson‬ ‪#‎demarit‬ ‪#‎arhinmäki‬ ‪#‎syyria‬ ‪#‎ukraina‬ ‪#‎ranska‬‪#‎saksa‬ ‪#‎maahanmuutto‬ ‪#‎sota‬ ‪#‎nato‬ ‪#‎oikeisto‬ ‪#‎ssshallitus‬ ‪#‎vaalit‬‪#‎itsenäisyys‬ ‪#‎itsenäisyyspäivä‬ ‪#‎linnanjuhlat‬